Web Analytics Made Easy - Statcounter

 علیرضا صادق آبادی مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در همایش CNG - فرصت توسعه پایدار با بیان اینکه شدت مصرف انرژی کشور در حوزه حمل و نقل و نیروگاه‌ها و صنایع بالاست، اظهار کرد: ادامه وضع موجود به لحاظ اقتصادی و زیست محیطی ممکن نیست و سالانه هنگام بررسی جدول تولید و مصرف حامل‌های انرژی درمی‌یابیم که ارقام پیش بینی و مصرف فاصله چندانی با یکدیگر ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اقتصادی- او بیان کرد: سیاست گذاری در سطح ملی و کشور بیش از هر چیزی نیازمند یک اجماع کلی دارد که باید همگان این موضوع را پذیرفته و آن را اجرا کنند و با شدت مصرف کنونی، در افق ۵ تا ۱۰ ساله، ادامه تداوم وضع موجود میسر نیست.

صادق آبادی با بیان اینکه روزانه ۷۵۰ تا ۸۰۰ میلیون متر مکعب گاز مایع مصرف می‌شود، گفت: هر احتراقی با هر اندازه‌ای تولید آلایندگی می‌کند بنابراین همواره یکی از سوالات این است که باید در خصوص ظرفیت شهر‌های مختلف برای احتراق اطلاعات کافی داشته باشیم و بدانیم چگونه انجام می‌شود.

 مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی تصریح کرد: اگرچه سوخت گاز مزیت اقتصادی دارد و پاک است، اما این را باید بدانیم که هر احتراقی آلاینده است و به عنوان مثال باید اطلاعات کافی داشته باشیم که در تهران در بخش‌های خانگی، نیروگاهی، حمل و نقل و صنعت تا چه میزان احتراق دارند و بر اساس همین مبنا‌ها سیاست گذاری کنیم.

او ادامه داد: انتظار می‌رود زمینه‌های هکاری با دانشگاه‌های کشور فراهم شود و مدل سازی کلان در حوزه میزان مصرف سوخت مشخص شود سپس پس از شبیه سازی ظرفیت‌های زیست محیطی باید سیاست گذاری انجام شود که نشان دهد برای مثال در شهری که باران می‌بارد چه نیازی به اجبار استفاده از بنزین یورو ۵ نباشد بنابراین باید با منابع محدود سیاست گذاری کرده و در نهایت اقتصادی‌ترین تصمیم را اخذ کنیم.

صادق آبادی عنوان کرد: قدرت اجماع یکی از چالش‌های امروز سیاست گذاران کشور است بنابراین برای رفع این مسئله نیازمند کمک دانشگاه‌های کشور هستیم چرا که آن‌ها با دید سیاسی تصمیم نمی‌گیرند و هیچ گاه غرض ورزی در کار نیست.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ادامه داد: باید مطالعات منافع ملی را در نظر گرفته و از نتایج آن استفاده کنیم که یکی از این بخش‌ها میزان سرمایه گذاری در بخش ریلی CNG و بنزین است و در بخش‌های واردات و صادرات خودروسازی و صنایع انرژی برق هم باید برنامه ریزی صورت گیرد که سرمایه این بخش‌ها در بازه زمانی ۳ الی ۴ ماه بازخواهد گشت.

او با بیان اینکه ۱.۴ میلیون خودرو از جمله ون، تاکسی و وانت مجوز CNG سوز دارند، گفت: خودرو‌های فعلی در حال حاضر حدود ۲۰ میلیون لیتر مصرف سوخت دارند که اگر این میزان به ۱۰ میلیون لیتر کاهش یابد، با هزینه هر لیتر ۵۰ سنتی بنزین، ۱.۸ میلیارد دلار عایدی خواهیم داشت که این موضوع نه تنها در اقتصاد بلکه در محیط زیست هم تأثیر دارد و در نهایت موجب رضایت مندی جامعه خواهد داشت.

صادق آبادی در پایان بیان کرد: معتقدم باید برای نوع مصرف سوخت سندی با همکاری دانشگاه‌ها تهیه شود تا انرژی به صورت هدف‌مند تولید و توزیع شود که این امر در نهایت منجر به اشتغال زایی و رشد اقتصادی خواهد شد و این پروژه می‌تواند در بازه زمانی ۱۲ الی ۱۵ ماهه اجرایی شود و ما را به سمت و سویی سوق دهد که در حوزه تولید و مصرف با همکاری دانشگاه‌ها، سیاست گذاری داشته باشیم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: پخش فرآورده های نفتی مصرف سوخت بنزین بارندگی بنزین یورو ۴

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۷۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند


آقای حامد محقق در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: این کتابخانه‌ها را ما به عنوان « برنده‌های کتاب » می‌شناسیم. چرا که هم کتاب را به مناطق مختلف می‌برد و هم با ورود کتاب به این مناطق یک « برندگی » ایجاد می‌کنند.
وی گفت:بنابر قانون برای دستگاه‌های مختلف الزاماتی دیده شده که کتاب و کتابخوانی را در مناطق عشایری و روستایی با استفاده از کتابخانه‌های سیار رقم بزنند.
معاون شعر و ادبیات خانه کتاب گفت: این کتابخانه‌ها بهترین راه است برای این که ما در مناطق روستایی و عشایری کتابخانه‌هایی را ببینیم.
وی افزود: بردن کتاب با دوچرخه در کشور‌های اروپایی متداول است و تبلیغات زیادی برای آن می‌شود در حالی که ما هم همین کار را انجام می‌دهیم، اما کمتر درباره آن اطلاع رسانی کرده ایم.
یکی از معاونت‌های مرتبط با امر توسعه کتاب در نهاد کتابخانه‌ها یک سال قبل  طراحی کتابخانه‌های عشایری را شروع کرد و در دستور کار قرار داد.
جدیدترین کتابخانه عشایری ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲ در خوزستان افتتاح شد.
این کتابخانه با عنوان رویش در بزرگترین سایت عشایری کشور در منطقه فتح المبین شوش با استقرار چادر در میان چادر‌های عشایر و مدارس چادری و کانکسی آنان گشایش یافت.

دیگر خبرها

  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • رگبار باران و وزش باد شدید امروز در ۵ استان
  • رگبار باران و رعد و برق در ۷ استان طی امروز و فردا | ۳ روز گرد و خاکی در بخشی از کشور
  • بارش باران در ۵ استان کشور طی امروز / سامانه بارشی قوت می‌گیرد
  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف
  • شنبه و یکشنبه در این مناطق کشور باران می بارد | سامانه بارشی جدید از روز سه‌شنبه وارد می شود