Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان: رای پرونده شرکت دارویی "توسعه رسا" متعلق به شبنم نعمت زاده به گفته قاضی مسعودی مقام به زودی صادر خواهد شد، اما بازداشت روز گذشته معاون سابق دارویی دانشگاه علوم پزشکی البرز که یکی از اتهامات وی در رابطه با این پرونده است ابعاد جدیدی از حمایت برخی افراد صاحب نفوذ در بروز تخلفات گسترده این شرکت دارویی را آشکار خواهد ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ماجرای حمایت‌ها از انبار دارو‌های تاریخ مصرف گذشته

در تاریخ ۲۶ تیرماه سال گذشته انباری متعلق به دختر وزیر سابق تحت عنوان شرکت «پخش توسعه دارویی رسا» در خلج آباد استان البرز کشف شد.

در همان مقطع به منظور شمارش دارو‌های تاریخ مصرف گذشته و تعیین حجم تخلف، انبار مذکور به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با مسئولیت «س. ج» تحویل داده شد، اما وی بدون شمارش دارو‌ها به استعلام از خود شرکت متخلف بسنده کرد و حجم تخلف را بر اساس اعلام شرکت متخلف حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به نهاد قضایی اعلام کرد، گزارشی که بسیار پایین‌تر از حجم واقعی دارو‌ها بوده است.


تحویل خودسرانه انبار دارو‌های تاریخ مصرف گذشته به شرکت متخلف و خروج دارو‌ها از انبار

چندی بعد نیز انبار داروی مذکور بدون دستور مقام قضایی و خودسرانه از سوی سازمان غذا و داروی دانشگاه تحویل شرکت متخلف شده و به این واسطه حجم انبوهی از دارو‌های تاریخ مصرف گذشته از انبار خارج شده است.

متاسفانه دانشگاه پس از در اختیار گرفتن انبار از تعزیرات به کارشناسان مستقر در انبار هر روز صبح دستور می‌داد که پس از حضور نماینده شرکت، محل انبار را ترک و در پایان وقت اداری برای پلمب حضور پیدا کنند، اتفاقی که توسط رسانه‌ها اطلاع رسانی و منجر به پلمب دوباره انبار مذکور شد.

در این خصوص سید یاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی مهرماه سال گذشته در گفتگو با خبرگزاری فارس از پلمب دوباره انبار داروی دختر وزیر سابق خبر داد و اظهار داشت: هفته قبل قرار بود با دستور سازمان تعزیرات و حضور کارشناسان غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز، دارو‌هایی که از انبار دختر وزیر سابق کشف شده بود تفکیک شده و به کارخانه‌ای برای امحا فرستاده شوند.

وی افزود: روز پنجشنبه با مراجعه بازرسان سازمان تعزیرات متأسفانه مشاهده شد این تفکیک دارو بدون حضور نمایندگان و ناظران کارشناس غذا و دارو و صرفاً توسط کارگران شرکت مذکور در حال انجام است.

رایگانی اظهار کرد: با همکاری سازمان تعزیرات و دادستانی البرز به دلیل بروز این تخلف، انبار مجدداً پلمب شد و گزارش تخلف معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز به دادستانی ارسال شد.

نکته مهم در این پرونده این است که هیچ آمار دقیقی از میزان دارو‌های مکشوفه وجود نداشته و اکنون نیز تعزیرات نمی‌تواند به طور دقیق بگوید چه میزان دارو امحا و چه میزان دارو به طور غیرقانونی از انبار خارج شده است.
کشف کلیشه‌های جعلی رادیولوژی و بروز مشکلات عدیده برای مردم

چندی پیش نیز رسانه‌ها از کشف بیش از ۸۰ هزار کلیشه جعلی و غلط رادیولوژی و سونوگرافی در یکی از بیمارستان‌های کرج خبر دادند که به دلیل بکارگیری پیمانکار فاقد صلاحیت از سوی دانشگاه، منجر به بروز مشکلاتی برای مراجعین شده بود. بنا بر این گزارش، درصد زیادی از رادیولوژی‌ها جواب یکسان و اغلب نرمال داشتند که می‌توانست منجر به بروز آسیب‌های غیرقابل جبران شود.

سیامک جبارنیا از جمله مدیرانی است که رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی البرز بدون توجه به سوابق قبلی، ابتدا وی را به عنوان معاون درمان و سپس به عنوان معاون پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی البرز منصوب کرد؛ وی روز گذشته توسط سازمان اطلاعات سپاه بازداشت شد.

منبع: فردا

کلیدواژه: دختر وزیر سابق معاون دانشگاه البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۸۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه برخط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • موعود شمخانی دستگیر شد
  • بازداشت «موعود شمخانی» تأیید شد
  • بازداشت فامیل شمخانی به اتهام رشوه ؟
  • برنا : بازداشت برادرزاده شمخانی
  • بازداشت موعود شمخانی تایید شد
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • کشف ۴ میلیارد تومان داروی غیرمجاز و تاریخ گذشته در پردیس
  • تداوم سریال شناسایی جاسوسان روسیه و چین در انگلیس
  • ۵ نفر از کارگران نمونه البرز تجلیل شدند