Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی دوستان اصلاح طلب به جای تعامل و همفکری در جلسات، در فضای مجازی و رسانه ها مطالب خود را مطرح می کنند که مطمئنا این روش وحدت و یکپارچگی جریان اصلاح طلب را تحت الشعاع قرار می دهد، تاکید کرد: تخریب و تضعیف فراکسیون امید و اعضای این فراکسیون، آن هم از درون جریان اصلاحات امری بی سابقه بوده است که امیدوارم این تخریب‌ها هدف‌مند و با انگیزه‌های شخصی نبوده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خرداد به نقل از امیدنامه، محمدرضا عارف در نشست مشترک شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با هیات رئیسه فراکسیون امید با اظهار خشنودی از برگزاری این جلسه بر ضرورت تداوم اینگونه جلسات برای هم اندیشی و همفکری در درون خانواده اصلاحات تاکید کرد و گفت: بهتر بود جلسات همفکری بین فراکسیون امید و نهادهای اصلاح طلبی همچون شورای هماهنگی جبهه اصلاحات بیشتر برگزار می شد تا از نظرات و پیشنهادهای همفکرانمان بهتر استفاده می کردیم.
وی در همین زمینه افزود: برخی دوستان اصلاح طلب به جای تعامل و همفکری در جلسات، در فضای مجازی و رسانه ها مطالب خود را مطرح می کنند که مطمئنا این روش وحدت و یکپارچگی جریان اصلاح طلب را تحت الشعاع قرار می دهد.
رئیس فراکسیون امید، فراکسیون متبوع خود را منشعب از لیست امید در جریان انتخابات مجلس دانست و گفت: تشکیل لیست امید بر اساس رویکرد ائتلافی و راهبرد سلبی یعنی ائتلاف با حامیان دولت و آن هم ائتلاف با حزب اعتدال و توسعه صورت گرفت تا در مجلس دهم افراد تند و افراطی حضور پیدا نکنند.
وی ادامه داد: در مجلس دهم به دنبال تشکیل فراکسیونی با نام فراکسیون اصلاحات بودیم اما برخی پیشنهاد نام امید را برای فراکسیون مطرح کردند که در نهایت نام "امید" برای  فراکسیون انتخاب شد. در اولین جلسه مجمع عمومی فراکسیون امید که در مسجد سلمان فارسی نهاد ریاست جمهوری برگزار  شد عده ای زیرکانه تعداد اعضای جلسه را به صورت انحرافی و برای اینکه مبنایی شود برای وزن این فراکسیون مطرح کردند و همان عدد هم بعدها مبنایی برای متهم کردن فراکسیون امید به ناکارآمدی شد در حالی که ما در مجلس اکثریت نبودیم.
عارف با برشمردن راهبردهای ۳گانه فراکسیون امید گفت: حفظ و ارتقاء سرمایه اجتماعی فراکسیون امید، اعتقاد جدی به خرد جمعی و پایندی به شعار امید و آرامش از راهبردهای فراکسیون امید بود که  از زمان تشکیل مجلس دهم تاکنون تلاش کردیم بر اساس این ۳ راهبرد فعالیت کنیم.
وی با بیان اینکه در فراکسیون امید هیچ کس برای خود حق ویژه قائل نیست، تصریح کرد: یکی از موفقیت های فراکسیون امید انسجام خوب فراکسیون است اگرچه همواره با عضوگیری از فراکسیون امید تلاش شد در بین ما شکاف ایجاد کنند اما موفق نشدند.
عارف  با بیان اینکه جهت گیری فراکسیون امید نتیجه گرایی است به تعداد جلسات ارکان مختلف فراکسیون امید اشاره کرد و گفت:بر اساس آمار موجود یکی از منظم ترین فراکسیون های مجالس دهگانه از حیث برگزاری منظم ارکان مختلف اعم از هیات رئیسه،شورای مرکزی و مجمع عمومی ،فراکسیون امید است و تاکنون ۳۰۵ جلسه ارکان مختلف فراکسیون امید برگزار شده است.
وی با اشاره به تاثیرگذاری اعضای فراکسیون امید در شوراهای تخصصی از جمله شورای نظارت بر انتخابات شوراها، کمیسیون ماده ۱۰ احزاب، هیات نظارت بر مطبوعات  و شورای پول و اعتبار ،خاطرنشان کرد:در طرح ها و لوایح مهم تصمیمات فراکسیون عمدتا نتیجه بخش بود  مانند طرح عفو عمومی، طرح کاهش مجازات اعدام متهمان قاچاقچان مواد مخدر، طرح کاهش محکومیت مجازات حبس تعزیری، اصلاح قانون جرم سیاسی ،تشدید مجازات اسیدپاشی، اخذ تابعیت ایرانی برای فرزندان حاصل از مادر ایرانی و پدر خارجی و همینطور طرح تشکیل اجتماعات اعتراضی.
رئیس فراکسیون امید همچنین عدم تعامل و ارتباط نزدیک نخبگان و احزاب اصلاح طلب با فراکسیون امید را یکی از مهمترین چالش‌های این فراکسیون دانست و تاکید کرد: تخریب و تضعیف فراکسیون امید و اعضای این فراکسیون ، آن هم از درون جریان اصلاحات امری بی سابقه بوده است که امیدوارم این تخریب‌ها هدف‌مند و با انگیزه‌های شخصی نبوده  باشد.
در این جلسه که به میزبانی شورای هماهنگی جبهه اصلاحات برگزار شد، فاطمه سعیدی سخنگوی فراکسیون امید درباره فعالیت کمیته های مختلف این فراکسیون از حمله کمیته رفع حصر گزارشی ارائه کرد.
محمد علی وکیلی دیگر عضو هیات رئیسه فراکسیون امید از خودزنی در جریان اصلاح طلب گلایه کرد و گفت که در مقطعی اصلاحات جامعه محور مطرح بود و اکنون اصلاحات در ساختار قدرت برای تاثیرگذاری بیشتر مطرح است.
عبدالکریم حسین‌زاده نیز طی سخنانی چگونگی تاثیر گذاری فراکسیون امید در اجلاسیه های مختلف را تشریح کرد و گفت زمانیکه در اجلاسیه دوم کاندیدایی برای ریاست مجلس مطرح نکردیم عده ای گفتند چرا برای نشان دادن هویت خود کاندیدا معرفی نکردید زمانی هم که در اجلاسیه چهارم کاندیدا معرفی کردیم همان عده انتقاد کردند که چرا برای ریاست مجلس کاندیدا معرفی کردید.
الیاس حضرتی نیز طی سخنانی ضمن اشاره به نقش آفرینی زنان فراکسیون امید از تحریب رئیس فراکسیون امید  گلایه کرد.
محمود صادقی نیز یکی از ویژگی های مثبت فراکسیون امید را رهبری  این فراکسیون دانست و ضعف رسانه‌ای فراکسیون امید برای ارتباط با افکار عمومی را پاشنه آشیل این فراکسیون اعلام کرد.
محمدرضا تابش نیز طی سخنانی تاکید کرد که قضاوت برای عملکرد فراکسیون امید باید منصفانه باشد چرا که در فراکسیون امید هیچگاه عهدی که با مردم بستیم فراموش نکردیم.
داوود محمدی دیگر عضو فراکسیون امید نیز از فعالیت این فراکسیون در حوزه آموزش و پرورش و آموزش و تحقیقات گزارشی ارایه کرد.
در این نشست برخی از اعضای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات نیز نقطه نظرات خود را مطرح کردند. برچسب ها: عارف ، فراکسیون امید

منبع: خرداد

کلیدواژه: عارف فراکسیون امید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۶۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس با اصلاح موادی از لایحه برنامه هفتم موافقت کرد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌)، موادی از لایحه برنامه هفتم اعاده شده از شورای نگهبان را اصلاح کردند.

همچنین نمایندگان در ماده ۳۱ به دنبال ایرادات شورای نگهبان، دولت را صرفا مجاز به تسری مزایا و امتیازات قوانین ایثارگران در طول برنامه به جانبازان و شهدای مدافع حرم و جانبازان و شهدای امنیت و اینکه «رزمندگان به ازای هر ۱۲ ماه حضور در جبهه مشمول ۸ درصد معافیت شوند»، کردند؛ بنابراین گزارش احمد امیرآبادی فراهانی پیشنهاد معافیت مالی رزمندگان را ارائه کرد و درخواست کرد که مجلس بر مصوبه خود اصرار ورزد و همراه دیگر مصوبات اصرار شده جهت بررسی به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شود که قالیباف رئیس مجلس در پاسخ به تذکر و پیشنهاد این نماینده گفت: از آنجا که این مصوبه مشمول اصل ۷۵ قانون اساسی شده و بار مالی دارد دیگر نمی‌توانیم بر آن اصرار ورزیم یا اصلاحش کنیم ضمن آن که در همین برنامه هفتم دولت مکلف شده است ظرف ۶ ماه قانون جامع ایثارگران را بیاورد، این در حالی است که قانون برنامه ششم تا همان زمان تمدید شده است، لذا بهتر است از این ماده عبور کنیم چرا که نمی‌توانیم مدافعان حرم را نادیده بگیریم، اما در قانون جامع ایثارگران تکلیفی شده است که همه موارد در آن ذکر شده است بنابراین پیشنهاد می‌کنم عبارت «مجاز است» را جایگزین عبارت «مکلف است» کنید. در نهایت عبارت «مجاز است» به هر دو بند اضافه شد؛ بنابراین گزارش نمایندگان با این پیشنهاد با ۱۵۶ رأی موافق، ۵ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۹ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

ممنوعیت ارائه خدمات مرتبط با شرکت‌های صوری با هدف اجرای قانون مبارزه با پولشویی مصوب شد

همچنین نمایندگان در راستای مبارزه با فساد، آیین‌نامه اجرایی محدودیت ثبت، تأسیس، تغییرات و ممنوعیت ارائه خدمات مرتبط با شرکت‌های صوری موضوع قانون مبارزه با پولشویی توسط دستگاه‌های اجرایی و موسسات خصوصی عهده دار مأموریت عمومی با پیشنهادات وزارتخانه‌های مرتبط با مسئولیت سازمان ثبت اسناد به تصویب شورای عالی پولشویی با اصلاح تبصره (۱) ماده (۱۱) این لایحه موافقت کردند.

همچنین در ادامه نمایندگان با اصلاح مواد ۳۳، ۳۸، ۴۰، ۴۲، ۴۴، ۴۸، ۵۰، ۵۱، ۵۳ و ۵۵ به منظور تامین نظر شورای نگهبان اصرار ورزیدند.

به موجب یکی از این اصلاحات در ماده ۴۲ عبارت «ظرفیت و تولید نفت خام تا ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه در روز اقدام قانون لازم را به عمل آورد» حذف شد.

همچنین در ادامه نمایندگان با اصلاح مواد ۵۸، ۵۹، ۶۱، ۶۵، ۶۶، ۶۷، ۶۹، ۷۰، ۷۱ و ۷۵ به منظور تامین نظر شورای نگهبان اصرار ورزیدند.

به موجب یکی از این اصلاحات در بند (ث) ماده ۶۹؛ عبارت «دولت مکلف است نسبت به تعیین ضوابط، کیفیت و نحوه جبران متناسب با محرومیت در بخش خصوصی اقدام قانونی نماید» جایگزین عبارت «دولت مکلف است به منظور اجرای این حکم از طریق اعمال تعرفه مربوط و اصلاح نظام پرداخت کارانه در بودجه سنواتی خدمات ذینفعان را مطابق قوانین جبران نماید»، شده است.

متن گزارش کمیسیون تلفیق در خصوص رفع ایرادات شورای نگهبان به لایحه برنامه هفتم را در  اینجا مشاهده کنید.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • مجلس با اصلاح موادی از لایحه برنامه هفتم موافقت کرد
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مخالفت مجلس با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده