Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از بجنورد، محسن قیصری ظهر امروز در نشست چرخه علم و فناوری که با حضور استادان هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌شمالی تشکیل شد، اظهار کرد: «استان خراسان‌شمالی دارای ظرفیت مناسبی در کشاورزی است که زیرساخت‌های آن باید در دانشگاه پویاتر عمل کند و از امکانات موجود در راستای توسعه کارآفرینی و درآمد استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی اضافه کرد: «دانشگاه باید بتواند از نسل اول و دوم که همان آموزش و پژوهش است، عبور کند و وارد نسل دانش‌های کارآفرین شود.»

مدیر اداره امور پارک‌ها و سکوهای فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری این دانشگاه خاطرنشان کرد: «لازم است در حوزه فناوری و نوآوری جهش بزرگی داشته باشیم که یکی از زیرمجموعه‌های این حوزه اداره‌کل پارک علم و فناوری است که وظیفه پیگیری پردیس‌های دانشگاهی و سراهای نوآوری را برعهده دارد.»

قیصری افزود: «یکی از بازیگران اصلی در تبدیل دانشگاه از نسل اول و دوم به نسل سوم مراکز رشد و شتاب‌دهنده هستند که با وجود شتاب‌دهنده‌ها و مراکز رشد سراهایی تشکیل می‌شود.»

وی توضیح داد: «سراها صرفاً یک فضای فیزیکال نیستند؛ بلکه به هرمجموعه‌ای که شتاب‌دهنده، واحد فناور و یا هسته فناور شکل گرفته است، سرا می‌گوییم.»

مدیر اداره امور پارک‌ها و سکوهای فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به عملکرد سراها در استان‌ها اظهار کرد: «سراها موضوع‌محور هستند و مقرر شده موضوعاتی که در استان‌ها با ظرفیت اقتصادی، علمی و فناوری موجود است، با عنوان سرآی نوآوری یاد کنیم.»

قیصری متذکر شد: «خراسان‌شمالی یکی از استان‌های مرزی کشور است که باید مطالعات کافی در زمینه برقراری ارتباط مؤثر و دوسویه با کشورهای همسایه برای توسعه فناوری داشته باشیم و دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد می‌تواند توان و ظرفیت موجود خود را برای تحقق این امر به کار گیرد.»

انتهای پیام

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۸۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: کاربرد هوش مصنوعی به‌منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت‌های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، امروز _جمعه هفتم اردیبهشت_ گردهمایی ۳ روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که از پنجم اردیبهشت ماه در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شده بود امروز با معرفی مراکز برتر به کار خود پایان داد؛ مصطفی صالحی مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت‌های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

وی با اشاره به بیاناترهبر انقلاب با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار بگیرد، گفت: هم‌گام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با به کارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

صالحی بیان کرد: در سال‌های گذشته بسیاری از دانشگاه‌های کشور گام‌های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشتند و تلاش می‌شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم افزود: در این راستا، پروژه‌های هدف‌گذاری شده امسال، با تمرکز بر به‌کارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفت‌وگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه‌های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش‌بینی رفتارهای پر خطرشان است.

صالحی در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دست‌اندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: باید چالش‌های فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر برطرف کنیم و همه دانشگاه‌ها مکمل همدیگر باشیم.

برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی و نشست‌های پرسش و پاسخ شرکت کنندگان پیرامون مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشجویان از دیگر برنامه‌های این همایش ملی بود.

کد خبر 748113

دیگر خبرها

  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی