Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خراسان رضوی گفت: واحدهای مستقر در شهرک صنعتی چرمشهر ظرف حداکثر یک ماه نسبت‌به جداسازی تخصصی پسماندهای خود اقدام نهایی را باید انجام دهند.

تورج همتی در کمیته فنی پسماند استان که در سالن جلسات این اداره‌کل برگزار شد، اظهار کرد: این نخستین نشست کمیته فنی پسماند استان است که پس از تلفیق کمیته‌های تخصصی با رویکرد مدیریت یک‌پارچه و تجمیعی به منظور کاهش تعداد جلسات و تمرکز بیشتر بر عملیات اجرایی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در این نشست که با دستور کار بررسی وضعیت مدیریت پسماند در واحدهای تولید چرم در شهرک صنعتی چرمشهر برگزار شد، ضمن بررسی فرایندهای انجام کار واحدهای تولید چرم و انواع پسماندهای تولیدشده در خصوص نحوه مدیریت پسماند در شهرک صنعتی چرمشهر تصمیم‌گیری شد. 

همتی با  اشاره به اینکه «صنعت چرم‌سازی از صنایع بسیار آلاینده است و مهم‌ترین آلودگی آن ناشی از ترکیبات کروم است که به‌وفور در فرایند دباغی استفاده می‌شود»، گفت: نتایج بررسی کارشناسان محیط‌زیست و آنالیز نمونه‌های برداشتی از پسماندهای شهرک یادشده، گواه بر فاصله بسیار محسوس میزان کروم موجود در لجن‌های تولیدی چرمشهر با میزان استاندارد بود و بر این اساس مقرر شد، ظرف یک هفته آینده شرکت شهرک صنعتی چرمشهر نسبت‌به انجام و ارائه مطالعات خود در خصوص طبقه‌بندی پسماندهای این شهرک در فهرست پسماندهای عادی یا ویژه اقدام و پس از آن واحدهای مستقر در شهرک ظرف حداکثر یک ماه نسبت‌به جداسازی تخصصی پسماندهای خود اقدام نهایی را انجام دهند.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خراسان رضوی با تأکید بر اینکه «این مهلت تمدید نخواهد شد»، تصریح کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی استان نیز موظف شد چنانچه پس از اعلام نظر متخصصین امر، پسماندهای چرمشهر در فهرست پسماندهای صنعتی و ویژه طبقه‌بندی شدند، مکانی را تحت عنوان «انبارش مهندسی پسماندها» در شهرک صنعتی پیش‌بینی و بر امحاء اصولی پسماندهای این واحدها نظارت داشته باشد.

وی ضمن تأکید بر آخرین مهلت تعیین‌تکلیف جداسازی خطوط لایمینگ و کروم در واحدهای بزرگ مستقر در شهرک چرمشهر گفت: این موضوع با نظارت اداره کل حفاظت محیط زیست استان، شرکت شهرک‌های صنعتی و آزمایشگاه معتمد انجام و مورد پایش این تیم نظارتی قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهرک صنعتی چرمشهر مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۷۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان گفت: پروژه احداث شهرک بازیافت در حال حاضر در مرحله پیگیری نحوه واگذاری عملیات عمرانی به پیمانکار واحد صلاحیت و پیگیری انتقال پساب قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، غلامرضا ساکتی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید شهردار از تعدادی پروژه‌های عمرانی شهر اصفهانی اظهار کرد: استفاده از تکنولوژی‌های نوین و هوشمند از ابتدا در دستور کار سازمان مدیریت پسماند قرار داشته است.

وی با بیان اینکه پروژه احداث هاضم بی‌هوازی به‌ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در وضعیت مذاکره با سرمایه‌گذار در خصوص ارائه ضمانت‌نامه ملکی قرار دارد، افزود: فراخوان انتخاب مشاور برای مدیریت طرح اجرای پروژه در مرحله تجدید و مذاکرات با سرمایه‌گذار برای اجرای پروژه به‌صورت BOO در حال پیگیری است.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به چالش‌های اجرایی پروژه هاضم بی‌هوازی گفت: تأمین اعتبار و پرداخت به‌موقع آن توسط شهرداری برای پرداخت گیت فی به میزان تقریبی سالانه ۴۰ میلیارد تومان و تأمین تضامین ملکی برای اجرای پروژه به‌صورت BOO از جمله چالش‌ها است.

ساکتی با اشاره به پروژه هاضم بی‌هوازی به ظرفیت پنج تن در روز تصریح کرد: اسناد طراحی توسط مشاور تهیه شده است و به‌منظور تحویل نهایی نیازمند جلسات نهایی با کارشناسان مربوط به هر حوزه است و اسناد فراخوان انتخاب مجری احداث پروژه تهیه شده است.

وی با اشاره به چالش‌های پیش روی این پروژه تاکید کرد: هزینه بالای پروژه بر اساس برآورد نهایی مشاور و تأخیر زیاد شهرداری برای پرداخت هزینه اجرای پروژه، چالش‌ها اجرایی شدن این پروژه است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با بیان اینکه تحویل زمین و تجهیز کارگاه برای احداث شهرک بازیافت انجام شده است، ادامه داد: اصلاح نقشه جانمایی، پیاده‌سازی نقاط برای خاکبرداری، عقد قرارداد برای خرید پنل‌های پیش‌ساخته بتنی و تسطیح و رگلاژ مسیر اجرای دیوار برای اجرای بتن انجام شده است، این پروژه در مرحله پیگیری نحوه واگذاری عملیات عمرانی به پیمانکار واحد صلاحیت و پیگیری انتقال پساب قرار دارد.

ساکتی با اشاره به چالش‌های این پروژه گفت: تأخیر در تولید قطعات بتنی مشکل جمع‌آوری توده‌های کمپوست در مسیر اجرای دیوار، پرداخت نکردن به موقع صورت وضعیت‌ها از سوی شهرداری و تعیین مدال مالی مشارکت، ساخت و واگذاری از جمله چالش‌ها است.

وی با اشاره به سایر پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند افزود: احداث نیروگاه ریجکت‌سوز ۳۰۰ تن در روز، پروژه تولید سوخت مشتق از پسماند RDF به ظرفیت روزانه ۱۵۰ تن و احداث کارخانه بازیافت پسماندهای ساختمانی از جمله سایر پروژه‎‌های شاخص این سازمان است.

کد خبر 748422

دیگر خبرها

  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • فعالیت یک واحد آلاینده لعاب سازی در اردکان متوقف شد
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • تمدید مهلت ثبت نام کارآموزی آزمون سردفتری
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده