Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای شورای صنفی مرکزی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بیانیه‌ای خطاب به مسئولان اعلام کرد: هوای تدبیر بی‌تدبیریتان شهرهایمان را خفه کرده است.

به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، شورای صنفی مرکزی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بیانیه‌ای انتقاد کرد.

در متن این بیانیه آمده است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

اعقل الناس انظرهم فی العواقب

عاقل‌ترین مردم دوراندیش‌ترین آنانند، امام علی(علیه السلام)

سرنوشت نظام سلامت چه خواهد بود وقتی اندیشیدن به سلامت و تندرستی کسانیکه متولیان سلامت مردم هستند واپسین موضوعی است که آن هم اگر بخت یار باشد، به آن گوشه نگاهی می‌اندازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ما از سوی گروهی صحبت می‌کنیم که حافظان سلامت مردم‌اند اما گویا کسی کوچک‌ترین اهمیتی به سلامت آنها نمی‌دهد!

گویا حکایت آن کوزه‌گری که از کوزه شکسته‌اش آب می‌خورد نه یک حکایت صرف، که تقدیر محتوم ناخواسته ما شده است...

درست همین لحظه که این سطور را با ریه‌هایی پر از سم می‌نویسیم؛ آمار‌های هواشناسی، شاخص آلودگی تهران را ۱۵۶ نشان می‌دهند؛ آن هم پس از چندین روز آلودگی مفرط هوا...!

مسئولان و مدیران دست‌اندرکار، هوای تدبیر بی‌تدبیری‌تان شهرهای‌مان را خفه و سینه‌های‌مان را تنگ کرده است اما بیش از آنکه این آلودگی ریه‌های‌مان را بسوزاند و پیش از آنکه اثرات جبران ناپذیرش سلامتی‌مان را مختل کند؛ دیدن این صحنه‌های آزاردهنده از اختلافات داخلی و تناقض‌گویی‌هایتان در مسائلی به غایت بدیهی و پیش پا افتاده، قلب‌هایمان را به درد آورده است.

چه فرسنگ‌ها دور است آنچه در تعامل مسئولان با هم و با مردم می‌بینیم از آنچه آرمان‌های ملتی بود که روزی به خاطر آنها قیام کرد و به پا خاست...

مشاوران و کارشناسان تخصصی‌تان چقدر از مضرات این هوای سمی می‌دانند و چقدر شما را از آن آگاه کرده‌اند؟!

چقدر در مورد بیماری‌هایی مثل copd، آسم، مزوتلیوما، آتلکتازی و سرطان ریه می‌دانید؟! اگر واقعا وخامت اوضاع را درک نمی‌کنید بگویید تا با روش خودمان شما را با آنها آشنا کنیم! مایلیم بدانیم با کدام توجیه‌های واهی و پوچ با سلامت دانشجویان بازی می‌کنید؟!

واقعا مختل نشدن جزئی برنامه آموزشی و فرار از تحمیل پرداخت هزینه‌ای مازاد بر برآوردهای اولیه بهانه قانع‌کننده‌ای است برای به خطر انداختن جان مردم؟!

جناب آقای وزیر!

آقای وکیل!

جناب استاندار!

عرصه سیاست و مدیریت در سطح کلان جامعه جای ارضای احساسات برتری‌جویانه و بروز خودبزرگ‌بینی‌ها و عقده‌های حقارت درونی شما نیست که اینطور در به معرض گذاشتن پلیدی‌های نفسانیتان از هم سبقت می‌گیرید!

بترسید از آن روزی که دانشجویان و سایر مردم هم آوا شوند و با این نغمه خطابتان کنند که: جای مردان سیاست بنشانید درخت، تا هوا تازه شود...!

والسلام علی من التبع الهدی

شورای صنفی مرکزی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی»

انتهای پیام/4040/

منبع: آنا

کلیدواژه: آلودگی هوا بیماری آسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۷۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت هوای امروز شیراز در وضعیت قابل قبول

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، بر اساس اطلاعات سازمان حفاظت محیط زیست امروز، شاخص کیفیت هوای شهر شیراز ساعت یازده امروز عدد۶۴ (وضعیت شاخص: قابل قبول) است.
شاخص کیفیت هوا AQI، کیفیت هوا را در شش دسته قرار می‌دهد که هر دسته را به سطوح مختلف سلامت انسان مربوط می‌سازد.
این شش دسته به شرح زیر است:
پاک: میزان AQI در این حالت بین ۰ و ۵۰ است. کیفیت هوا رضایت بخش است و آلودگی هوا بی خطر یا کم خطر است.
قابل قبول: میزان AQI در این حالت بین ۵۱ تا ۱۰۰ است. کیفیت هوا قابل قبول است اگرچه بعضی از آلاینده‌ها ممکن است برای تعداد بسیار کمی از افراد با ملاحظات بهداشتی خاص همراه باشد به عنوان مثال کسانی که نسبت به ازن حساسیت ویژه‌ای دارند ممکن است علائم تنفسی از خود بروز دهند.
ناسالم برای گروه‌های حساس: میزان AQI در این حالت بین ۱۰۱ و ۱۵۰ است. بعضی از افراد گروه‌های حساس ممکن است اثرات بهداشتی خاصی را تجربه کنند. برای مثال مردمی که دارای بیماری ریه هستند نسبت به عموم مردم خطرات بیشتری را از مواجهه با ازن متحمل می‌شوند، اما مردمی که بیماری ریوی یا قلبی دارند خطر بیشتری را از مواجهه با ذرات معلق متحمل می‌شوند. ولی وقتی آلودگی هوا در این سطح قرار دارد عموم مردم تحت تاثیر قرار نمی‌گیرند.
ناسالم: هر فردی ممکن است اثرات بهداشتی AQI بالا را زمانی که مقدار آن بین ۱۵۱ و ۲۰۰ است، تجربه کند. اعضای گروه‌های حساس بیش از سایرین اثرات جدی را بر سلامت خود تجربه می‌کنند.
خیلی ناسالم: در این حالت AQI بین ۲۰۱ تا ۳۰۰ قرار دارد و هشداری برای سلامتی بحساب می‌آید و بدین معنی است که هر کسی ممکن است اثرات جدی تری را بر سلامت خود تجربه کند.
خطرناک: AQI در این وضعیت از ۳۰۰ بالاتر است و اخطاری جدی برای سلامت انسان و اعلام وضع اضطراری است. در این وضعیت احتمالا تمام افراد جامعه تحت تاثیر قرار می‌گیرند.

دیگر خبرها

  • تاسیس ۳۱ دانشگاه فرهنگیان مجزا با چه تدبیری انجام می‌شود!
  • مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی اعلام شد
  • اردبیل و اهواز ابتدا و انتهای مدار کیفیت هوای کشور
  • راور، بافت و زرند شوراهای اسلامی نمونه استان کرمان شدند
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • لزوم جریان یافتن مردم سالاری دینی در محلات
  • هوای ۴ شهر ناسالم و آلوده است / پاک‌ترین هوا سهم اردبیل شد
  • کیفیت هوای امروز شیراز در وضعیت قابل قبول
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد