Web Analytics Made Easy - Statcounter

 حجت بهروز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برنامه های کاهش آلودگی هوای پایتخت که طی سال های گذشته تهیه شده است گفت: چند سال پیش که  برنامه کاهش آلودگی هوای تهران در حال تدوین بود، تامین کوتاه مدت زیر ساختهای مورد نیاز آن در بخش حمل و نقل عمومی مانند حداقل ۳۰۰۰ اتوبوس دو کابین و ۲۰۰۰ واگن قطار مترو و نوسازی ۳۰ هزار تاکسی فرسوده با جایگزینهای یورو ۲ و بالاتر غیر ممکن بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حداکثر بضاعت کشور و شهر تهران در سال ۹۳ تامین سالانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ دستگاه اتوبوس و حداکثر همین تعداد واگن بود. نوسازی ناوگان تاکسی رانی با خوش بینی زیاد حداکثربه سالانه ۱۰ هزار بالغ می شد. با آن روند در کمسیون زیربنایی دولت که آقای شریعتمدار ریاستش را برعهده داشت پیشنهاد داده شد که جهت گذر از شرایط اضطرار آلودگی در میان مدت  شهر تهران تعطیلات سه هفته ای را از هفته چهارم آبان داشته باشد و به جای آن مدارس یک ماه زودتر در شهریور آغاز به کار کنند. طرح مفیدی بود. هم به توریست جنوب کشور  کمک می کرد هم مشکلات تعطیلات بی برنامه آلودگی هوارا کم می کرد. مردم هم فرصت داشتند که برا این زمان برنامه مناسبی برای خود و خانواده مهیا کنند. متاسفانه نماینده وزارت آموزش پروش به شدت مخالفت کرد.

بهروز یادآورشد: دلیل این مخالفت  آن بود که سنت شروع مدارس در اول مهر از پایه های آموزش همگانی ست و تغییر آن بزرگترین ضربه به کشور و نظام آموزشی است. متاسفانه هیچکس نتوانست علت این مخالفت تند را درکند. ولی به هرحال با استدلال اینکه تغییر تقویم آموزشی از اختیارات دولت نیست و مجلس باید تصویب کند جلوی آن گرفته شد.

به گفته این کارشناس ارشد حمل و نقل حال که دیگر امیدی به گسترش حتی کند حمل و نقل عمومی تهران نیست و همینطور وضعیت جدی آلودگی هوا بهتر است این طرح که با تمامی مستندات در معاونت حمل و نقل موجود است پیگیری شود تا شاید برای سال آینده مرحمی باشد بر نفسهای شهروندان تهران. واقعه بین باشیم حتی اگر کشور مشکلات تحریم و کمبود منابع هم نداشت تامین سریع زیرساختهای مورد نیاز حمل و نقل در کوتاه مدت کاری بسیار سخت بود و در وضعیت کنونی نشدنی. پس باید بفکر طرههای جایگزین کمیته اضطرار بود.

کد خبر 4806538 نورا حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: شهر تهران آلودگی هوا شهرداری تهران تعطیلات زمستانی مدارس شهرداری تهران آلودگی هوا شورای شهر تهران قوه قضاییه وزارت آموزش و پرورش هفته پژوهش محسن هاشمی شهر تهران اداره کل محیط زیست استان تهران نیروی انتظامی سازمان تامین اجتماعی سازمان امداد و نجات هلال احمر دستگیری سارق امداد رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۹۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود

محمود شریفی شریف رئیس انجمن صنفی مراکز اسقاط و بازیافت خودرو‌های فرسوده گفت: تقریبا از سال ۸۵ اسقاط و بازیافت خودرو‌های فرسود آغاز شد و در سال ۹۳ به اوج خود رسید به طوری که ۳۳۰ هزار دستگاه خودرو اسقاط شد. 

او گفت: از زمانی که واردات خودرو ممنوع شد ما شاهد افت شدید اسقاط خودرو بودیم به طوری که ما در سال ۱۳۹۸ ما شاهد اسقاط ۷ هزار دستگاه خودرو بودیم. 

او بیان کرد: همچنین در سال ۹۹ چیزی بالغ بر ۱۳ هزار دستگاه سال ۱۴۰۰ هم ۵۰۰ هزار دستگاه و سال ۱۴۰۱ حدود ۲۰ هزار دستگاه خودرو اسقاط شد. 

 مشهدی شریف افزود: براساس قانون ساماندهی صنعت خودرو متولی اسقاط خودرو از وزارت راه به صمت سپرده شد و در سال گذشته ۷۰ هزار خودرو اسقاط شد که مجموع اسقاط خودرو در سال گذشته ۲۵ درصد نسب به سال‌های گذشته افزایش اسقاط داشته ایم، براساس قانون ساماندهی صنعت خودرو دولت موظف بود که ظرف ۳ ماه آیین نامه از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده را تصویب و ابلاغ کند. 

 او بیان کرد:امیدواریم زیر ساخت اسقاط آیین نامه خودرو‌های فرسوده انجام شود به طوری که امسال به رکورد‌های بالاتری برسیم. 

 مشهدی شریف گفت:خودروسازان عملا تمایلی به طرح‌های جایگزینی خودرو ندارند یا موعد فراخوان خودرو را یکسال دیگر برای مشتری میزنند تا این خودرو افزایش قیمت پیدا کند عملا با این کار متقاضی توان پرداخت قیمت‌های بالا را ندارد و مشتری منصرف می‌شود. 

 رئیس انجمن صنفی مراکز اسقاط و بازیافت خودرو‌های فرسوده اضافه کرد:تعداد اتوبوس‌های تولید شد در سال گذشته آنقدر تعداد کمی داشت که قابل مقایسه نیست همچنین تعداد تولید اتوبوس در داخل کشور در طول سال کمتر از هزار دستگاه است

مشهدی شریف گفت: برای تولید خودرو‌های داخلی ۱.۵ درصد قیمت خودرو و برای خودرو‌های وارداتی هم ۵ درصد باید به این صندوق پرداخت شود این صندوق توسعه صنعت در حال حاضر حدود ۶ همت موجودی دارد و اولویت پرداخت تسهیلات با خودرو‌های عمومی و موتور سیکلت است به طوری که دولت موظف است ظرف ۳ ماهه آینده مبالغی که در این صندوق جمع آوری شده را به نوسازی و واردات اتوبوس اختصاص دهد به طوری که امیداوریم این صندوق بخشی از مشکلات را حل کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • آمادگی برای خرید اتوبوس‌های برقی در بجنورد
  • نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک سنندج
  • کمبود پارکینگ و نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک در سنندج
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهر مشهد
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهرها
  • رونمایی از خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار در اصفهان
  • هدف شهرداری از عقد قرارداد با چینی‌ها نوسازی ناوگان بوده است
  • جابه‌جایی ۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل‌ونقل در خراسان شمالی
  • نخستین مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی شهر اصفهان راه‌اندازی می‌شود
  • تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود