Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز تحقیقات بتن با اشاره به اینکه در تهران ۵۰ کارخانه تولید بتن داریم که همگی ادعا می‌کنند بتن آن‌ها استاندارد‌های لازم و کافی را دارد، گفت: کمیته بتن آماده آمریکا با مرکز تحقیقات بتن مذاکراتی انجام داده تا از سوی این کمیته برای آموزش کارخانه‌های تولیدی بتن به ایران بیایند. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مصطفی احمدوند در حاشیه کنفرانس بین‌المللی بتن و زلزله با بیان اینکه ساخت دیواره‌های بتنی می‌توانست سیل اخیر در ایران را مهار کند، گفت: البته در خصوص جلوگیری از وقوع چنین حوادثی راهکار پیشگیرانه و درمان را به مسؤولان ارائه داده‌ایم، اما هنوز به سطح اجرای این راهکار‌ها تصمیمی اتخاذ نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



احمدوند ادامه داد: استفاده از سیل‌بند‌های بتنی هزینه بسیار کمتری نسبت به نمونه سنگی آن دارد پس مسؤولان می‌توانند با صرف هزینه‌های بسیار کمتری از ایجاد خسارات در وقوع سیلاب بکاهند.

رئیس مرکز تحقیقات بتن با تأکید بر اینکه در تهران ۵۰ کارگاه تولید بتن داریم گفت: تمام این کارخانه‌ها مدعی هستند که بتن تولیدی آن‌ها استاندارد لازم را دارد، اما سؤال این است که باید نظارت و بازرسی در خصوص روند تولید بتن نیز صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه استاندارد ۶۰۴۴ با همین نیت ۴ سال است که تضمین شده است تا از روند تولید به بتن بازرسی و بر آن نظارت داشته باشد، گفت: با کمیته بتن آماده آمریکا وارد مذاکره شده‌ایم تا آن‌ها برای آموزش کارخانه‌های تولیدی بتن ایران وارد ایران شوند. تمام مراحل آن انجام شده و حتی آن‌ها برای هر روز حضور در ایران ۲ هزار دلار تقاضا کرده‌اند که مساعدت‌های لازم نیز در این خصوص صورت گرفته است. قطعاً با ورود این تکنسین‌ها به ایران می‌توانیم به این کارخانه‌های تولیدی پس از آموزش گواهی‌نامه آمریکایی بدهیم.

احمدوند گفت: تکنسین‌های این کمیته بتن آماده آمریکا اول آموزش می‌دهند بعد اگر آن کارخانه تولیدی استاندارد را اخذ کرد گواهی‌نامه صلاحیت بین‌المللی دریافت خواهد کرد.

رئیس مرکز تحقیقات بتن با اشاره به اینکه فرایند تولید بتن باید استاندارد باشد، گفت: به هر حال تمام کارگاه‌های تولیدی مجوز تولید بتن را دارند، اما به دلیل عدم نظارت‌ها نمی‌دانیم با چه کیفیتی بتن تولید می‌شود.

* طراحی هدایت جریان هوا برای کاهش دادن آلودگی

وی با اشاره در پاسخ به این سؤال که چه راهکار‌هایی برای رفع آلودگی هوای تهران پیشنهاد می‌کنید، گفت: با انتقال دانش از آمریکا راهکاری برای رفع آلودگی هوای تهران ارائه کرده‌ایم، اما متأسفانه مسؤولان به آن اهمیت نمی‌دهند.

احمدوند ادامه داد: در آمریکا در شهر‌هایی مثل لس‌آنجلس آلودگی هوا به مراتب از تهران بدتر است، اما آن‌ها با راهکار ایجاد چفت در کوه‌ها توانسته‌اند در هوا توربولانس ایجاد کنند و جریان هوا را هدایت کنند.

رئیس مرکز تحقیقات بتن گفت: این طرح در تهران هم قابل اجراست و تمام جزئیات این طرح به شهرداری و نهاد‌های مرتبط ارائه شده است، اما هنوز جوابی در این خصوص به ما داده نشده و ما بلاتکلیف هستیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کاهش آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۳۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با آلودگی هوا در چین با رونمایی از اولین موتور دیزلی جهان

چین به‌تازگی از یک موتور دیزلی با بازده حرارتی ۵۳.۰۹ درصد رونمایی کرده که اولین نمونه از نوع خود در سراسر جهان است و مصرف سوخت و انتشار کربن‌دی‌اکسید را به میزان چشمگیری کاهش می‌دهد و به این ترتیب نقش چشمگیری در کاهش آلودگی هوای شهرها خواهد داشت.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، از زمان اختراع موتور احتراق داخلی دیزل در ۱۲۷ سال پیش، مهندسان و دانشمندان تلاش کرده‌اند تا بازده حرارتی آن را بهبود بخشند. یک شرکت چینی در یک پیشرفت قابل‌توجه، اولین موتور دیزلی در تاریخ با بازده حرارتی ۵۳.۰۹ درصدی را به نمایش گذاشت. تیم سازنده این موتور تلاش خود را روی بهینه‌سازی چهار سیستم حیاتی تأمین سوخت، ورودی هوا، احتراق و کاهش اصطکاک متمرکز کردند. این شرکت فناوری جدید خود را در کنگره جهانی موتورهای احتراق داخلی ۲۰۲۴ تیانجین چین به نمایش گذاشت و موفقیت آن توسط سازمان تست معتبر بین‌المللی و مرکز تحقیقات و فناوری خودروی چین به‌عنوان یک نهاد تخصصی تست موتورهای احتراق داخلی چینی به‌رسمیت شناخته شد.

نوآوری پیشرو در بهره‌وری

درصد انرژی احتراق دیزلی که بدون نیاز به مکانیزم بازیابی حرارت اتلاف به کار خروجی مفید موتور منتقل می‌شود، به‌عنوان راندمان حرارتی موتور پایه شناخته می‌شود و اقتصاد موتور با افزایش راندمان حرارتی موتور پایه بهبود پیدا می‌کند. شرکت چینی یادشده در شانزدهم سپتامبر ۲۰۲۰ با رونمایی از موتور دیزلی که رکورد جدیدی را با راندمان حرارتی بدنه ۵۰.۲۳ درصد به ثبت رساند، به نقطه عطف قابل‌توجهی در این زمینه دست پیدا کرده بود. این شرکت در هشتم ژانویه ۲۰۲۲ پیشرفت بیشتری کرد و بازده حرارتی موتور را به ۵۱.۰۹ درصد رساند و در بیستم نوامبر ۲۰۲۲ به بازده حرارتی ۵۲.۲۸ درصدی دست پیدا کرد که می‌تواند منجر به کاهش قابل‌توجه ۱۲ درصدی در مصرف سوخت و انتشار دی‌اکسیدکربن شود.

تیم تحقیقاتی شرکت با سرمایه‌گذاری و تلاشی ۵۰۰ روزه روی بهینه‌سازی چهار سیستم حیاتی تأمین سوخت، ورودی هوا، احتراق و کاهش اصطکاک متمرکز شد و از پیشرفت‌های قبلی فراتر رفت. این تیم به‌طور مؤثر فناوری‌های احتراق با انبساط بالا، فشار جریان مخلوط، تزریق سوخت با راندمان بالا و کاهش اصطکاک با مقاومت پایین را توسعه داد و به دلیل این پیشرفت‌ها که با پیشرفت‌های اندک ۰.۱ درصدی به دست آمد، به نقطه عطف مهمی دست پیدا کرد. تلاش‌های تیم منجر به شکستن رکورد موتور از سد بازده حرارتی ۵۳ درصدی برای اولین بار در سطح جهان شد که این دستاورد قابل مقایسه با دویدن انسان در یک مسابقه ۱۰۰ متری در کمتر از ۹ ثانیه است.

کاهش مصرف سوخت

بر اساس برآوردهای فعلی مالکیت موتور دیزل در چین ارتقا از سطح راندمان حرارتی ۴۵-۴۶ درصد معمول به ۵۳ درصد می‌تواند اقتصاد موتور دیزل را تا حدود ۱۴ درصد افزایش دهد. این نوآوری منجر به صرفه‌جویی در سوخت سالانه حدود ۳۱ میلیون تن و کاهش انتشار کربن به میزان ۹۷ میلیون تن می‌شود. به بیان ساده‌تر یک تراکتور سنگین با مسافت پیموده‌شده سالانه ۲۵۰ هزار کیلومتر به لطف این فناوری می‌تواند در حدود ۱۲ هزار گالن سوخت دیزل صرفه‌جویی کند. این امر منجر به صرفه‌جویی سالانه تقریباً ۱۳ هزار و ۵۲۹ دلار برای مالک و با توجه به قیمت بازار سوخت دیزل ۱.۰۸ دلار برای هر لیتر سوخت می‌شود.

این پیشرفت تنها یک دستاورد فنی نیست بلکه مزایای آن شامل کاملاً شامل حال شهرها برای کاهش آلودگی هوا می‌شود.

کد خبر 747183

دیگر خبرها

  • پیگیری نکردن خواسته کارگران توسط نماینده‌شان از ترس اخراج یک ضعف قانونی است
  • کمتر از یک درصد خطا در مراجع حل اختلاف استان وجود دارد
  • طرح پیشنهادی آمریکا و ۱۷ کشور دیگر به حماس | قطر و مصر هم ضمانت کردند؛ پایان جنگ نزدیک است؟
  • طرح پیشنهادی آمریکا و ۱۷ کشور دیگر به حماس درباره غزه
  • حضور واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • حضور واحد‌های تولیدی اردبیل در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • راهکار هایی برای کنترل اشتها
  • مقابله با آلودگی هوا در چین با رونمایی از نخستین موتور دیزلی جهان
  • مقابله با آلودگی هوا در چین با رونمایی از اولین موتور دیزلی جهان
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی