Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنابرتوافق انجام شده نصف این مبلغ توسط وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و نصف دیگر توسط استانداری هرمزگان تامین شود.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری عصر امروز درجریان بازدید از جزیره هرمز گفت: این بنای تاریخی یکی از جاذبه‌های گردشگری جزیره هرمز است که مورد توجه این وزارتخانه قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اصغر مونسان ادامه داد: همچنین با استاندار هرمزگان تصمیم گرفته شد که وزارت‌خانه میراث فرهنگی اقدام‌هایی را توسط یکی از شرکت‌هایش در جزیره هرمز آغاز کند که جزییات آن اعلام خواهد سد.

وی با دعوت از سرمایه‌گذاران و گردشگران برای حضور در جزیره هرمز ابزار داشت: به نظر می رسد ظرف چند سال آینده به علت رقابت بالا برای انجام طرح‌های سرمایه‌گذاری بین سرمایه گذاران، تهیه یک متر زمین جهت سرمایه‌گذاری نیاز به تلاش فراوانی خواهد داشت.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اظهارداشت : جزیره هرمز در حال شناخته شدن است و در آینده به یکی از قطب‌های گردشگری تبدیل خواهد شد و گردشگری دریایی را توسعه خواهد داد.

مونسان تصریح کرد: با توجه به فاصله نزدیک جزیره هرمز، بندرعباس، جزیره قشم و جزیره لارک می‌توان مسیر دریایی بی‌نظیری برای گردشگران در این منطقه راه‌اندازی کرد.

استاندار هرمزگان هم گفت: از ۲ سال گذشته درحال تلاش برای معرفی جاذبه‌های گردشگری جزایر برای گردشگران و سرمایه‌گذاران هستیم. 

فریدون همتی ادامه داد: زیرساخت‌های اولیه لازم را با کمک دستگاه‌های اجرایی ایجاد می‌کنیم، به عنوان نمونه اقدام های فراوانی در جزیره هرمز درحال انجام بوده که رینگ دور جزیره یکی از آنهاست.

وی ادامه داد: هرمز ظرفیت بی نظیری است که هر چه زودتر باید آنرا مورد بهره برداری قرار دهیم،  شرق و غرب استان هم دارای ظرفیت‌های گردشگری متنوعی هستند.

برچسب‌ها علی ‌اصغر مونسان هرمزگان مرمت قلعه پرتقالی‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علی اصغر مونسان هرمزگان مرمت قلعه پرتقالی ها علی اصغر مونسان هرمزگان مرمت قلعه پرتقالی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۹۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۸۴ میلیارد ریالی بارندگی‌های اخیر به ۶۰ بنای تاریخی سیستان و بلوچستان

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان گفت: در مجموع بارندگی‌های اخیر به ۶۰ اثر و بنای تاریخی در سطح استان سیستان وبلوچستان خسارت‌هایی بین ۱۵ تا ۹۰ درصد با بار مالی ۱۸۴ میلیارد ریال وارد کرده است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمد هادی طهرانی مقدم مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان گفت: بارندگی‌های سیل‌آسای اخیر بیش از ۱۸۴ میلیارد ریال به بنا‌ها و آثار تاریخی استان آسیب وارد کرد.

وی افزود: در بارندگی‌های شدیدی که هفته‌های اخیر در سیستان و بلوچستان رخ داد بخش زیادی از بنا‌ها و آثار تاریخی استان خسارت‌هایی از ۱۵ تا ۹۰درصد دیدند.

وی ادامه داد: در همین راستا و پس از ارزیابی و بررسی‌های کارشناسان میراث‌فرهنگی سیستان وبلوچستان، مسجد تاریخی عبدالقادر واقع در نیکشهر با ریزش حصار، دیوار‌ها و نفوذ آب مواجه شد که طبق ارزیابی کارشناسان حدود ۹۰درصد دچار خسارت شده که بیشترین خسارت را در میان آثار دیده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان ادامه داد: قلعه فیروزآباد راسک و آتشکده کله گنگ نیز به دلیل ریزش دیوار‌ها ۵۰ درصد تخریب شدند.

وی بیان کرد: همچنین بافت قلعه نو زهک، قلعه کنت سراوان و مقابر سورو و شیشه ریز سیب و سوران به دلیل ریزش دیوار‌ها و نفوذ آب و رطوبت و از بین رفتن کاهگل‌ها تا ۴۵ درصد دچار تخریب شدند.

طهرانی‌مقدم گفت: برج‌ها و دیوار‌ها و فضا‌های داخلی قلعه‌هایی مانند انوشیروان چابهار، دانش‌سرای مقدماتی زاهدان، قلعه تیس چابهار و قلعه بمپور هم به دلایلی همچون شستشوی کاهگل ها، نفوذ آب و ریزش دچار تخریب شده و خسارت‌هایی تا ۴۰ درصد به هر کدام از این بنا‌ها وارد شده است.

وی بیان کرد: در مجموع بارندگی‌های اخیر به ۶۰ اثر و بنای تاریخی در سطح استان سیستان وبلوچستان خسارت‌هایی بین ۱۵ تا ۹۰ درصد وارد کرده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: تا این لحظه میزان برآورد خسارت وارده شده به این بنا‌ها بر اثر بارندگی و سیلاب‌ها بیش از ۱۸۴ میلیارد ریال تخمین زده شده است و بر اساس پیش بینی‌های هواشناسی ممکن است بارندگی‌هایی که در روز‌های آینده خواهیم داشت میزان خسارت را افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی
  • تجهیز ۲۰ بسته برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در گردشگری کرمان
  • سر فصل خدمات انقلاب اسلامی به معنویت و انسانیت اختصاص یابد
  • سر فصل انقلاب اسلامی به معنویت و انسانیت اختصاص یابد
  • خسارت ۱۸۴ میلیارد ریالی بارندگی‌های اخیر به ۶۰ بنای تاریخی سیستان و بلوچستان
  • همه چیز درباره قلعه جنی کیش
  • مرمت طرح‌های مشترک میراث فرهنگی و شهرداری در میبد
  • جومونگ در جزیره، آشوراده چوسان شد/ دستور رییس‌جمهور وتو می‌شود؟
  • ۷۰ اثر موزه شوش مرمت شد