Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-28@09:23:07 GMT

بزرگترین جنایت در چارچوب قوانین بین‌المللی

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۷۹۹۶۹

به گزارش جام نیوز، مجمع عمومی سازمان ملل در قطعنامه‌ای نقض حقوق بشر مسلمانان روهینگیا و سایر اقلیت‌ها در میانمار را محکوم کرد.

 

در این قطعنامه همچنین از میانمار خواسته شده تا از نفرت‌پراکنی علیه مسلمانان روهینگیا و سایر اقلیت‌ها دست بکشد.

 

ارتش میانمار در سال ۲۰۱۷ هزاران تن از اعضای اقلیت روهینگیا را کشت و باعث فرار بیش از ۷۰۰ هزار نفر به بنگلادش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میانمار در کنترل اکثریت بودایی این کشور است.

 

بودایی‌های میانمار سالهاست که اقلیت قومی روهینگیا را «بنگالی»هایی می دانند که از بنگلادش به میانمار آمده‌اند، حتی اگر خانواده‌هایشان برای چندین نسل در میانمار زندگی کرده باشند.

 

تقریبا تقاضای تمام اعضای اقلیت روهینگیا از سال ۱۹۸۲ تاکنون برای دریافت ملیت میانماری رد شده است و همچنین از آزادی سفر و سایر حقوق اساسی در میانمار محروم‌ هستند.

 

۲۰ آذر امسال، آنگ سان سوچی، رهبر دولت میانمار و برنده جایزه صلح نوبل در دادگاه کیفری بین المللی مستقر در لاهه از عملکرد کشورش در برابر اتهام نسل‌کشی مسلمانان روهینگیا دفاع کرد!

 

در قطعنامه‌ای که روز جمعه ۲۷ دسامبر در مجمع عمومی سازمان ملل تصویب شد، آمده که در چهار دهه گذشته اقلیت روهینگیا به بنگلادش مهاجرت کرده‌اند که این "به دنبال قساوت‌هایی است که توسط نیروهای امنیتی و مسلح میانمار صورت گرفته است".

 

سازمان ملل براساس گزارش تحقیقاتی یک کمیته مستقل به "نقض فاحش حقوق بشر و رنج بیش از اندازه روهینگیا و سایر اقلیت‌ها" توسط نیروهای نظامی و امنیتی میانمار اذعان کرده و آن را "بزرگترین جنایت در چارچوب قوانین بین المللی" خوانده است.

 

این قطعنامه از میانمار می‌خواهد تا از همه گروه‌ها حفاظت کند و کسانی که حقوق بشر را نقض کرده‌اند را مجازات کند.

 

قطعنامه سازمان ملل با رای مثبت ۱۳۴ عضو از ۱۹۳ عضو به تصویب رسید و ۹ کشور به این قطعنامه رای منفی داده و ۲۸ کشور نیز رای ممتنع داده‌اند.

 

قطعنامه‌های تصویب شده در مجمع عمومی سازمان ملل به لحاظ اجرایی قدرتی ندارند اما نشان دهنده نگاه جهانی به یک موضوع هستند.

 

106

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: روهینگیا میانمار جنایت حقوق بشر سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۹۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استانداردهای دوگانه پارلمان اروپا در قبال تحولات منطقه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، پارلمان اروپا درحالی در نشست امروز خود یک قطعنامه ضد ایرانی تصویب کرد که در برابر جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در نوار غزه ساکت مانده و تنها از این رژیم خواسته به قانون‌های بین المللی احترام بگذارد.

شرکت کنندگان در این نشست پارلمان اروپا عملیات تنبیهی ایران علیه تجاوز رژیم صهیونیستی به کنسولگری کشورمان در دمشق را محکوم کرده و خواهان افزایش تحریم‌ها علیه تهران شدند.

در قطعنامه پارلمان اروپا نسبت به پیامدهای خطرناک جنگ علیه نوار غزه بر ثبات منطقه هشدار داده شده است.

در این قطعنامه اعلام شده که رژیم صهیونیستی به صورت نامتناسبی از خشونت در غزه استفاده کرده و تل آویو باید به عرف‌های بین المللی احترام بگذارد.

پارلمان اروپا از رژیم صهیونیستی خواست اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه را بدهد.

این در حالی است که عملیات تنبیهی ایران علیه رژیم صهیونیستی در راستای قانون‌ها و عرف‌های بین المللی و با هدف تنبیه کردن متجاوز به ساختمان کنسولگری کشورمان در دمشق صورت گرفت و در این عملیات تنها اهداف نظامی هدف قرار گرفتند اما رژیم صهیونیستی بعد از گذشت بیش از ۲۰۰ روز از تجاوز به نوار غزه در میان سکوت جامعه بین الملل به کشتار فلسطینی‌ها و بمباران خانه‌ها و بیمارستان‌های این باریکه ادامه می‌دهد.

کد خبر 6088573

دیگر خبرها

  • مدودف از پاسخ مسکو به مصادره اموال روسیه از سوی واشنگتن گفت
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • قوانین و مقررات در کشور جلوتر از مصادیق مالکیت فکری است
  • پارلمان اروپا قطعنامه‌ای ضد ایرانی صادر کرد
  • بحرینی: چندجانبه‌گرایی ستون اساسی برای تقویت صلح است
  • پارلمان اروپا قطعنامه ضد ایران صادر کرد
  • تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا
  • قطعنامه جانبدارانه پارلمان اروپا علیه ایران
  • استانداردهای دوگانه پارلمان اروپا در قبال تحولات منطقه
  • سازمان همکاری اسلامی: وجود آنروا گواهی بر پایبندی بین‌المللی به حقوق آوارگان فلسطینی است