Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گفت: دفاتر تسهیل گری، مهمترین کانون های توانمندسازی مردم در مناطق حاشیه نشین هستند

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، فریبرز نجفی مهر مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری در نشست هم اندیشی دفاتر تسهیل‌گری استان ضمن  تقدیر از زحمات مدیران و کارشناسان دفاتر تسهیل‌گری مستقر در مناطق حاشیه نشین شهرهای کرمانشاه، هرسین و اسلام آبادغرب، این دفاتر را مهمترین کانون‌های توانمندسازی مردمِ مناطق حاشیه نشین و زمینه ساز واگذاری کار مردم به مردم در این محلات معرفی نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجفی مهر ادامه داد: این دفاتر باید قادر باشند از ظرفیت و پتانسیل خیرین برای بهبود وضعیت سکونت‌گاه های غیر رسمی استفاده کنند و با ارتقاء سطح آگاهی ساکنین، زندگی با کیفیتی را برای این مردم فراهم کنند.

وی در پایان اظهار امیدواری نمود که بررسی‌های کارشناسی و نیازسنجی‌های تخصصی دفاتر تسهیل گری، منجر به تعریف پروژه‌های خاص و قابل توجهی در این محلات شود و دستگاه‌های اجرایی نیز آنها را در اولویت اجرا قرار دهند.

در اولین نشست هم اندیشی دفاتر تسهیلگری سطح استان که در محل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری برگزار گردید هر یک از مدیران دفاتر مذکور ضمن ارائه گزارشی از عملکرد خود در محلات مربوطه، به بیان مشکلات و موانع موجود در مسیر فعالیت خود پرداخته و پیشنهاداتی را برای مرتفع نمودن این مشکلات مطرح کردند.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه اسلام امید اجتماعی حاشینه نشینی معاون اجتماعی خبرگزاری فارس میزان حاشیه نشینی دفاتر تسهیل گری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۱۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • استفاده از ظرفیت‌های خدادادی برای توسعه لرستان
  • استفاده از ظرفیت های خدادادی برای توسعه لرستان
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • استفاده از ظرفیت‌های خدادادی، توسعه لرستان را به همراه دارد
  • انتقاد معاون استاندار از آپارتمان‌سازی در قم
  • ساخت ۲۳۰ واحد برای جا به جایی ساکنین منبع آب اهواز
  • واگذاری زمین نباید به برخی خوش‌نشین‌ها انجام شود
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود