Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهمن افراسیابی، معاون حفاظت و امور جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور یکشنبه در نشست خبری این معاونت اظهار داشت: باید مشخص شود که چگونه یک زمین‌خوار صاحب سند می‌شود و چه روندی وجود دارد که این اتفاق می‌افتد و چه دستگاه‌هایی در این ارتباط مسوولیت دارند.

وی با بیان این که پدیده ساخت ساختمان‌ها در جنگل‌ها را که به صورت قارچ از زمین بیرون می‌آید مشاهده می‌کنیم، گفت: دستگاه‌های مختلفی در این ارتباط مسوولیت دارند، تخلفاتی صورت می‌گیرد که این تخلفات در سازمان ما نیز وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین۵۰ هزار پرونده وجود دارد که به عرصه‌های منابع طبیعی تعرض شده است.

افراسیابی اظهار داشت: اجازه ساخت معدن در جنگل‌ها و بیشه‌زارها به وزارت صنعت، معدن و تجارت داده نمی‌شود و این موضوع به این وزارتخانه نیز اعلام شده است، درخواست‌هایی برای ایجاد معدن در جنگل‌ وجود دارد اما حتی برای بازدید به آنجا کارشناس اعزام نمی‌شود.

معاون حفاظت و امور اراضی سازمان جنگل‌ها در ارتباط با آخرین وضعیت اجرای طرح کاداستر در کشور گفت: در صورتی که کاداستر به اتمام برسد خدمات برای حفاظت و مدیریت منابع طبیعی کشور ایجاد می‌شود اما در این ارتباط دستگاه‌های ذیربط باید همکاری بیشتری داشته باشند.

نقشه انتقال آب دریای خزر به ما داده نشده است

افراسیابی در خصوص انتقال آب دریای خزر به سمنان گفت: ما نیز تنها درباره این طرح شنیده‌ایم اما نقشه مسیر به ما داده نشده است، در زمانی که این نقشه به طور رسمی به سازمان جنگل‌ها بیاید می‌توانیم درباره آن مخالفت یا با اعمال تغییراتی موافقت کنیم، همچنین احتمال دارد مسیر آب از داخل تونل یا لوله باشد که خسارت حداقلی به منابع طبیعی کشور دارد بنابراین تا زمانی که طرح به طور رسمی به سازمان جنگل‌ها نیاید و ما در این زمینه اطلاعات درستی نداشته باشیم نمی توانیم اظهار نظر کنیم.

وی ادامه داد: این طرح قبل از انقلاب نیز مطرح شده بود اما به مرحله اجرایی نرسید، اکنون نیز بدون اجازه سازمان جنگل‌ها این طرح اجرایی نخواهد شد و در صورتی که دولت قصد اجرای آن را به صورت دستوری داشت حتما آن را رسانه‌ای خواهیم کرد.

معاون حفاظت و امور اراضی سازمان جنگل‌ها در ارتباط با قطع درخت و گونه شمشاد جنگل‌های هیرکانی، اظهار داشت: برای برنامه نجات درختان شمشاد کارگروهی متشکل از گیاه‌پزشکان سازمان تحقیقات، سازمان جنگل‌ها و دیگر کارشناسان این بخش تشکیل و طرح و برنامه‌ای نوشته شده است.

افراسیابی افزود: بر این اساس عملیات بهداشتی در این جنگل‌ها انجام و شاخه‌های آلوده با هدف کم کردن این آلودگی‌ها انجام می‌شود.

وی ادامه داد: برخی از درختان به ظاهری خشکیده اند اما ریشه‌های آنها سالم است و امکان جوانه‌زدن مجدد آنها وجود دارد که آنها نیز اصلاح می‌شوند.

معاون حفاظت و امور اراضی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری ادامه داد: سالانه ۲۹ تا ۳۰ هزار پرونده تخریب و تصرف اراضی عمومی در کشور تشکیل می‌شود که حدود ۵ هزار مورد آن قبل از آنکه به مراجع عمومی ارسال شود رفع تصرف می‌شود.

به گفته افراسیابی؛ ۸۰ درصد ۲۵ هزار پرونده مطرح شده دیگر نیز به طور معمول به نفع منافع عمومی صادر می‌شود.

معاون حفاظت و امور اراضی سازمان جنگل‌ها تصریح کرد: قصد ندارم در خصوص زمین خوار و ساخت ساختمان های بی رویه بگویم کدام دستگاه مسوولیت بیشتری دارد اما دستگاه‌های مختلفی در این ارتباط مسوولیت دارند؛ البته تخلفاتی صورت می‌گیرد که در سازمان ما نیز وجود دارد.

۲۳۵۲۳۲ کد خبر 1336517

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: محیط زیست زمین خواری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۹۱۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید معاون وزیر راه و شهر سازی از نهضت ملی مسکن بروجرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛معاون وزیر راه و شهر سازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت:در بخش‌های مختلف طرح نهضت ملی مسکن،تاکنون دو میلیون ۵۰۰ هزار واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن کشور در مراحل مختلف اجرا قرار دارد. 
 ارسلان مالکی در حاشیه بازدید از طرح های طرح نهضت ملی مسکن بروجرد افزود:برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن در سطح کشور ۴۵ هزار هکتار زمین تامین و در اختیار طرح قرار داده شده است.
معاون وزیر راه و شهر سازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: برای اجرای طرح جوانی جمعیت نیز سال گذشته ۷۰ هزار قطعه زمین در کشور تأمین و به مردم تخصیص داده شد.
مالکی افزود: امسال نیز برای اجرای طرح جوانی جمعیت، زمین مورد نیاز تامین و به مشمولان تخصیص داده خواهد شد. وی  گفت:در استان لرستان در برخی از شهر تأمین زمین طرح نهضت ملی مسکن به تاخیر افتاده و باید با برنامه ریزی سریعا تعیین تکلیف شوند.
 مالکی افزود: خوشبختانه در شهرستان بروجرد زمین تأمین و پروژه‌ها شروع شده و مشکلات جزیی در زمینه تسهیلات و آماده سازی وجود دارد که حل خواهد شد.
معاون وزیر راه و شهر سازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: طرح نهضت ملی مسکن چند بخش و چند متغیر دارد، اولین موضوع تدمین زمین است، موضوع دیگر بخش آورده مردم است که باید مشارکت کنند و سهم آورده خودشان را تکمیل کنند.
مالکی افزود: آنچه که دولت باید پیگیری کند بحث تسهیلات است،برای اینکه فشار کمتری به مردم وارد شود زیرساخت‌ها را انجام خواهیم داد و اگر هم افزایی بین متقاضیان و دولت انجام شود تا پایان سال آینده واحدهای طرح نهضت ملی مسکن واگذار می‌شود.
معاون وزیر راه و شهر سازی گفت:مکلف به تأمین زمین برای طرح جوانی جمعیت هستیم و به تدریج در حال تأمین زمین  هستیم.
مالکی افزود:در شهرستان بروجرد برای تأمین زمین جوانی جمعیت مشکلی وجود ندارد، در خرم‌آباد نیز تابع زمینی است که برای طرح نهضت ملی مسکن تأمین می‌شود و بخشی نیز به طرح جوانی جمعیت اختصاص خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • موعود شمخانی دستگیر شد
  • بازداشت موعود شمخانی تأیید شد
  • بازداشت «موعود شمخانی» تأیید شد
  • بازداشت فامیل شمخانی به اتهام رشوه ؟
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • برنا : بازداشت برادرزاده شمخانی
  • بازداشت موعود شمخانی تایید شد
  • بازدید معاون وزیر راه و شهر سازی از نهضت ملی مسکن بروجرد
  • تمایل عجیب و تمام نشدنی زمین خواران به محدوده جنوبی تهران | مبارزه با ساخت و ساز غیرمجاز ادامه دارد
  • دومین پویش مردمی پاکسازی جنگل های هیرکانی در گرگان برگزار شد