Web Analytics Made Easy - Statcounter

مذاکرات ۲ حزب مردم (او وی پی - ÖVP) و سبزها برای تشکیل دولت ائتلافی در اتریش سرانجام پس از ۲ ماه با موفقیت به پایان رسید.

 

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از نشریه زوددویچه سایتونگ سران ۲ حزب مردم (او وی پی - ÖVP) و سبزهای اتریش توافق کردند که با تشکیل ائتلاف با یکدیگر دولت جدید این کشور را تشکیل دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر این اساس حزب محافظه کار مردم به رهبری «سباستین کورتس» و سبزها به رهبری «ورنر کوگلر» امروز (یکشنبه) از پایان موفقیت آمیز مذاکرات طولانی خود خبر دادند.

سبزها قبلاً دعوت نامه‌ای به کنگره فدرال ارسال کرده بودند که طبق اساسنامه حزب، باید به توافقنامه ائتلاف و لیست وزرا رأی دهند اما کورتس برای این منظور نیازی به تایید کمیته‌های حزبی ندارد.
به این ترتیب ائتلاف سبز-فیروزه‌ای دولت جدید اتریش را تشکیل خواهد داد و این نخستین بار خواهد بود که سبزها در دولت اتریش حضور می‌یابند.
قرار است ۲۷۶ هیئت سیاسی روز چهارم ژانویه (چهاردهم دی) برای بررسی این موضوع در شهر زالسبورگ گرد هم آیند، هر چند این یک اقدام تشریفاتی است و توافق مذکور قطعی به حساب می‌آید.
در انتخابات پارلمانی زودهنگام اتریش که هفتم مهر ماه برگزار شد، «حزب مردم» به رهبری «سباستین کورتس» توانست با ۶ درصد بهبود آرا نسبت به انتخابات ۲۰۱۷ و کسب ۳۷.۵ درصد آرا، بار دیگر آماده تشکیل دولت ائتلافی شود.
صدراعظم پیشین اتریش، یک روز پس از اعلام نتایج انتخابات در گفت و گوی تلویزیونی اذعان کرد که حزب مردم این بار برخلاف انتخابات پارلمانی دوره پیش، مذاکراتی طولانی‌تر و کاری دشوارتر در پیش رو دارد.
در انتخابات سال ۲۰۱۷ نیز حزب مردم به رهبری کورتس و حزب آزادی به رهبری «هاینس کریستیان اشتراخه» پس از دو ماه مذاکره، برای تشکیل دولت ائتلافی به توافق رسیدند.
بحران در دولت اتریش اوایل خرداد ماه و پس از انتشار یک ویدئویی جنجالی از «هاینتس کریستیان اشتراخه» معاون صدراعظم این کشور آغاز شد. این ویدیو اشتراخه را در حالی نشان می‌دهد که به یک زن که گمان می‌کرده از الیگارش‌های روسی است قراردادهای دولتی پیشنهاد می‌کند و در ازای پیشنهاد خود خواستار حمایت سرمایه‌دار روس از حزب «آزادی» اتریش می‌شود.
مجله اشپیگل و روزنامه زوددویچه زایتونگ آلمان منبع این ویدئو را افشا نکردند اما گفتند، این فیلم بطور مخفیانه در سال ۲۰۱۷ میلادی و پیش از انتخابات پارلمان اتریش ضبط شده است؛ انتخاباتی که منجر به تشکیل دولت ائتلافی دست راستی و ائتلاف کورتس با اشتراخه شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آلمان اتریش دولت سرمایه معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۹۴۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: پایان هر توافقی باید تضمین‌کننده آتش‌بس دائمی باشد

یکی از مسئولان حماس با اشاره به اینکه بندهای پیشنهاد جدید رژیم صهیونیستی در مذاکرات آتش‌بس تا حدودی با مواضع مقاومت سازگاری دارد تاکید کرد که اشغالگران چاره‌ای جز پذیرش شروط ما ندارند و ما موضع خود را بر اساس رسیدن به آتش‌بس دائمی تنظیم کرده‌ایم. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در سایه تحولات اخیر مربوط به مذاکرات آتش بس و تبادل اسرا که اخیراً در قاهره انجام شد و هنوز نتیجه نهایی آن اعلام نشده است یکی از مسئولان حماس طی سخنانی اعلام کرد که این جنبش دیروز چهارشنبه میانجی‌ها را از ملاحظات خود درباره برخی نکات و مفاد و شرایطی که در سند پیشنهادی رژیم صهیونیستی درباره آتش بس در غزه درج شده است آگاه کرده و از آنها خواسته تا در این زمینه توضیح بدهند.

صهیونیست‌ها چاره‌ای جز پذیرش شروط مقاومت ندارند

«یوسف حمدان» نماینده جنبش حماس در الجزایر در این زمینه طی گفتگو با وب سایت عربی 21 اظهار داشت که دیدگاه حماس کاملاً روشن است و میانجی‌ها را از دیدگاه خود آگاه کرده و آنها نیز موضع حماس را به اطلاع صهیونیست‌ها رساندند تا رژیم اشغالگر هم موضع خود را اعلام کند و ما هرگز از شروط خود کوتاه نمی‌آییم و تحت فشار مذاکرات قرار نمی‌گیریم.

وی افزود که در این دور جدید از مذاکرات رژیم اشغالگر بعد از 7 ماه تجاوزات وحشیانه خود به نوار غزه تا حدودی به پذیرش شرایط مقاومت نزدیک شده و در برابر برخی از این شروط تسلیم شده است. در حال حاضر توپ در زمین اشغالگران است و اگر می‌خواهند معامله‌ای انجام دهند و اسرای خود را آزاد کنند چاره‌ای جز موافقت با شروط مقاومت ندارند. اتلاف وقت بیشتر یعنی از دست رفتن فرصت برای بازگرداندن اسرای زنده اسرائیل از نوار غزه و تحمیل خسارات بیشتر به ارتش صهیونیستی که بدون کسب هیچ گونه دستاورد نظامی یا سیاسی ماه‌هاست در شن‌های غزه غرق شده است.

حماس تاکید کرد که از جمله بندهایی که رژیم اشغالگر با آن توافق کرده برقراری آتش بس و عقب نشینی نیروهای صهیونیستی از گذرگاه نتساریم است؛ یعنی گذرگاهی که رژیم اشغالگر در نزدیکی شهر غزه ایجاد کرده و شمال غزه را از جنوب آن جدا می‌کند. همچنین بر اساس این پیشنهاد، رژیم صهیونیستی با بازگشت آوارگان به شمال غزه موافقت کرده اما ما نیاز داریم که تضمین اساسی دریافت کنیم مبنی بر اینکه در پایان توافق به یک آتش بس دائمی و جامع می‌رسیم و همچنین نیروهای اشغالگر به طور کامل از نوار غزه عقب نشینی می‌کنند و این اتفاق باید قبل از شروع مبادله اسرای نظامی انجام شود.

دور کنونی مذاکرات با دوره‌های قبلی تفاوت زیادی دارد

یوسف حمدان تصریح کرد که حماس بعد از دریافت پاسخ صهیونیست‌ها به درخواست‌ها و ملاحظات این جنبش، موضع خود را به اطلاع میانجی‌ها می‌رساند و ما انتظار داریم که طی روزهای آینده این اتفاق بیفتد. در حال حاضر مذاکرات و فضای فعلی تفاوت چشمگیری با دوره‌های گذشته دارد در دوره‌های قبلی مذاکرات در سایه کارشکنی‌های رژیم صهیونیستی هیچ نتیجه‌ای حاصل نمی‌شد.

وی ادامه داد که ما همچنان منتظر اشغالگران به ملاحظاتی که جنبش حماس به میانجی‌ها درباره سند پیشنهادی رژیم صهیونیستی ابلاغ کرده هستیم. موضع و خواسته‌های حماس همانی است که قبلاً بر آنها تاکید کرده و در این مرحله رژیم اشغالگر باید بفهمد که با فریبکاری‌های سیاسی نمی‌تواند به اهداف خود برسد.

حمدان: حمله زمینی به رفح موجب توقف مذاکرات خواهد شدمنبع فلسطینی: اسرائیل از مواضع خود عقب‌نشینی کردحماس: هر توافقی مشروط به موافقت اسرائیل با خواسته‌های ماست

مرحله پایانی توافق باید تضمین‌کننده آتش‌بس دائمی باشد

این رهبر حماس درباره جزئیات ملاحظاتی که این جنبش به میانجی‌ها درباره مفاد پیشنهاد رژیم صهیونیستی ارائه داده گفت که ما به میانجی‌ها گفتیم توافق باید متضمن تعهدی صریح و آشکار باشد مبنی بر اینکه مرحله پایانی توافق به معنای پایان تجاوزات به نوار غزه به شکل همه جانبه بوده و آتش بس دائمی باید برقرار گردد. همچنین قبل از آغاز روند تبادل اسرای نظامی رژیم صهیونیستی با اسرای فلسطینی در زندان‌های دشمن، نیروهای اشغالگر اسرائیلی باید به طور کامل از همه مناطق نوار غزه خارج شوند و همچنین هیچ محدودیت یا شرط و شروطی برای آزادی و حق بازگشت آوارگان به مکان‌هایی که از آنجا آواره شده‌اند وجود نخواهد داشت.

نماینده حماس در الجزایر با اشاره به اینکه این جنبش هرگز زیر بار استانداردهای ناعادلانه و فریبکارانه در بحث تبادل اسرا نمی‌شود تاکید کرد که ما ملاحظات خود را درباره برخی اصطلاحاتی که در سند پیشنهادی رژیم صهیونیستی درج شده بود و ما احساس می‌کردیم ممکن است در روند بازسازی نوار غزه مانع ایجاد کند به اطلاع میانجی‌ها رساندیم و منتظر پاسخ طرف صهیونیستی هستیم و مجدداً تاکید می‌کنیم که برای هر سناریویی آماده‌ایم و دستان ما روی ماشه است.

فرصتی برای فریبکاری به صهیونیست‌ها نمی‌دهیم

وی در ادامه با محکوم کردن ادعاهای «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا و «جو بایدن» رئیس جمهوری این کشور که مدعی شده بودند در صورت شکست مذاکرات کنونی تنها حماس مقصر خواهد بود گفت که ما تحت تاثیر حرف و فشار سیاسی قرار نمی‌گیریم و پیشنهاد ارائه شده توسط رژیم اشغالگر را با دقت مورد بررسی قرار دادیم و متوجه شدیم که بندهای آن تا حدودی با موضع حماس سازگاری دارد اما ما هوشیارانه و با احتیاط عمل می‌کنیم.

وی افزود که رژیم اشغالگر تصور می‌کند قبل از خروج نظامیان آن از نوار غزه می‌تواند اسرای نظامی خود را آزاد کند اما ما ملاحظات خود را به گونه‌ای که موفقیت توافق را تضمین کند و به اشغالگران فرصتی برای فریبکاری ندهد به اطلاع میانجی‌ها رساندیم.

همدان در ادامه با اشاره به اینکه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مانع رسیدن به هر توافقی می‌شود و در تلاش برای کشاندن منطقه به خشونت و درگیری‌های بیشتر و طولانی کردن جنگ است تاکید کرد که واشنگتن به جای اتهام زنی بیهوده به حماس بهتر است حمایت تسلیحاتی خود از رژیم اشغالگر را که مرتکب انواع جنایات ضد بشری علیه مردم فلسطین می‌شود متوقف کند.

پیشتر هم یک منبع فلسطینی آگاه جزئیات روند مذاکرات آتش‌بس و آخرین نتیجه آن را اعلام و تاکید کرد که در سند پیشنهادی جدیدی که به جنبش حماس ارائه شده شاهد عقب نشینی طرف صهیونیستی از برخی مواضع آن هستیم.

این منبع فلسطینی آگاه در گفت‌وگو با شبکه المیادین اعلام کرد که سند پیشنهادی که اخیراً به جنبش حماس تحویل داده شد شامل نکات مثبت و عقب نشینی در موضع رژیم صهیونیستی است. البته حماس همچنان باید موضوعات کلیدی به ویژه آتش بس دائمی و عقب‌نشینی کامل نیروهای اشغالگر از نوار غزه را بررسی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لیست «ائتلاف امناء» برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • گرام سونس: فکر می‌کردم لیورپول قهرمان لیگ می‌شود اما پایان ناامید‌کننده‌ای رقم خورد
  • خود را به رویکرد امنا برای تغییر مدیریت مجلس آینده پایبند می‌دانم
  • حماس : پایان هر توافقی باید تضمین‌ کننده آتش‌ بس دائمی باشد
  • اعلام لیست انتخاباتی دور دوم شورای ائتلاف و جبهه پایداری
  • اعلام لیست شورای ائتلاف و جبهه پایداری در دور دوم انتخابات
  • حماس: پایان هر توافقی باید تضمین‌کننده آتش‌بس دائمی باشد
  • کاگران فولاد اکسین در ابتدای سال شعار "جهش تولید" را محقق کردند / شروع طوفانی اکسین در سال ۱۴۰۳ آغاز مسیر موفقیت است
  • توصیه های انتخاباتی رئیسی در جلسه هیات دولت
  • رانگنیک، سرمربی جدید بایرن؟