Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@04:47:36 GMT

مصرف سی.ان.جی ۳ میلیون متر مکعب افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۰۰۹۷۶

به گزارش اکوفارس، شهرام رضایی در گفت‌وگو با ایلنا، با اعلام اینکه تقاضای سی.ان.جی 3 میلیون متر مکعب افزایش یافته است، اظهار داشت: با توجه به افزایش قیمت بنزین تقاضای سی.ان.جی 3 میلیون متر مکعب افزایش یافت و از حدود 19 میلیون متر مکعب به 22 میلیون متر مکعب رسید.

وی با اشاره به توسعه زیرساخت‌ها تصریح کرد: دولت مصوبه داده که به یک میلیون و 400 هزار خودرو وانت‌بار و تاکسی تسهیلات داده شود که دوگانه‌سوز شوند، فقط خودروهای حمل‌ونقل عمومی از این سوبسید برخوردار می‌شود و کارت سوخت هوشمندشان هم دوگانه‌سوز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در ادامه درباره تداوم کاهش مصرف بنزین گفت: تجربه نشان می‌دهد چند ماه پس از اصلاح قیمت، میزان مصرف دوباره روند صعودی می‌گیرد ولی قاعدتا به 97 میلیون لیتر قبلی نمی‌رسد. 

وی درباره برخی اظهارنظرها مبنی بر کاهش توزیع بنزین سوپر که نتیجه آن آلودگی بیشتر هوا بوده، توضیح داد: قبل از این چند میلیون درخواست برای بنزین سوپر وجود داشت‌، اکنون کمبودی وجود ندارد اما چون قیمت 3500 تومان شده و سهمیه بندی نیست، اقبال کم شده است.

رضایی یادآور شد: آلودگی هوا نه به بنزین و نه کم شدن مصرف بنزین سوپر مرتبط است، همه بنزین توزیعی در کشور استاندارد است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۰۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود

به گزارش خبرگزاری مهر، اول اردیبهشت ماه جاری، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیأت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.

بر این اساس کالاهایی مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف چای از این لیست است.

در این راستا مسعود طاهری کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند. یکی از فعالان صنعت چای در این زمینه گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می‌شود.

طاهری با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هر یک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می‌آورد.

طاهری با اشاره به محدودیت‌های وارد شده به صنعت چای در یک سال و نیم گذشته، گفت: مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش‌های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای دچار خدشه نشود.

کد خبر 6086510

دیگر خبرها

  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • بیژن زنگنه متهم ناترازی بنزین/ احیای پالایشگاه‌سازی در دولت سیزدهم
  • تله سوخت و راهکارهای عبور از بحران سوختی در کشور
  • هشت هزار و ۴۱۳ تن برنج و شکر به نرخ دولتی در لرستان توزیع شد
  • تکلیف افزایش قیمت برق روشن شد
  • با سوپر غذای تقویت‌کننده مغز آشنا شوید
  • امسال قیمت برق افزایش نمی یابد
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود