Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: سرمایه گذاری‌ بنیاد مستضعفان ظرفیت تولید شمش فولاد کشور را افزایش می‌دهد.

به گزارش قدس آنلاین، سید پرویز فتاح ظهر امروز در جریان بازدید از پروژه فولاد شرق کاوه در منطقه سنگان واقع در جنوب استان خراسان رضوی اظهار داشت: بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به منظور تکمیل زنجیره تولید فولاد به عنوان یک صنعت مادر، سرمایه گذاری برای احداث مجتمع کنسانتره فولاد شرق کاوه را انجام داد و با اتمام مراحل ساخت این مجتمع، گامی مهم در جهت تکمیل زنجیره تولید فولاد در بنیاد مستضعفان برداشته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: منطقه سنگان جزء مناطق مرزی شرقی کشور و از جمله مناطق محروم است که برادران اهل تسنن ما در این منطقه زندگی می‌کنند.

رئیس بنیاد مستضعفان ادامه داد: در حال حاضر که در مراحل تکمیل احداث این مجتمع هستیم، حدود ۳۵۰ نفر مشغول کارند و در سال آینده با افزایش شیفت کاری، تعداد کارگران و پرسنل احداث این پروژه به حدود ۶۰۰ نفر خواهند رسید که اکثر آن‌ها از نیروهای بومی منطقه هستند و ما توصیه کردیم، پرسنل شاغل در این پروژه، از نیروهای بومی و از برادران اهل سنت و شیعه این منطقه مرزی باشند.

فتاح با اشاره به اشتغالزایی این مجتمع بعد از تکمیل مراحل ساخت آن خاطرنشان کرد: با راه اندازی و تکمیل فاز نخست این پروژه، اشتغال برای بیش از ۳۵۰ نفر به طور مستقیم و حدود ۷ برابر این رقم یعنی بیش از ۲۵۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم فراهم خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه علی رغم تمام تحریم‌ها، تجهیزات خارجی و داخلی مورد نیاز این مجتمع به طور کامل تأمین شده است، گفت: این تجهیزات در حال نصب هستند وبا وجود تحریم‌ها، امروز هیچ مشکلی برای تکمیل مراحل احداث و راه اندازی این مجتمع نداریم.

رئیس بنیاد مستضعفان اضافه کرد: در این پروژه، ۱,۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری از سوی بنیاد مستضعفان انجام شده ‌که بخشی از آن به صورت تسهیلات بانکی بوده و بخشی از آن از منابع بنیاد تامین شده ‌و با همت مهندسان ایرانی، فاز نخست این پروژه در دهه فجر سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در فاز نخست احداث مجتمع فولاد شرق کاوه، ۲.۵ میلیون تن کنسانتره تولید می‌شود و این رقم با نهایی شدن فاز دوم آن، به بیش از ۵ میلیون تن خواهد رسید.

فتاح با اشاره به پیشرفت ۶۳ درصدی کارخانه کنسانتره فولاد شرق کاوه خاطرنشان کرد: با توجه به نیاز کشور و صنعت فولاد که به عنوان یک صنعت زیرساختی و مادر محسوب می‌شود، این پروژه از اهمیت بالایی برخوردار است و با تکمیل و بهره برداری، درآمد حاصل از این مجتمع، در بخش محرومیت زدایی، هزینه خواهد شد.

رئیس بنیاد مستضعفان در ادامه اظهار داشت: بنیاد مستضعفان تا امروز علاوه بر ۱۵۰۰ میلیارد تومانی که در پروژه فولاد شرق کاوه سرمایه گذاری کرده است، به میزان ۱۰ هزار میلیارد تومان نیز در فولاد کاوه جنوب در استان هرمزگان سرمایه گذاری کرده که با سرمایه‌گذاری‌های بنیاد در این بخش، سال آینده به میزان ۱.۲ میلیون تن به ظرفیت تولید شمش فولاد کشور اضافه خواهد شد.

منبع: تسنیم

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رییس بنیاد مستضعفان تولید شمش روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۳۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی هفته آینده به قم سفر می‌کند

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، سیدمحمد آقامیری در حاشیه بازدید ازغرفه استان قم در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اکسپو۲۰۲۴ در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به اهمیت توجه به موضوع سرمایه گذاری درقم از مدیران استان خواست به این مساله اهتمام جدی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: رئیسی: آموزش و پروش مسئله اول کشور ماست

وی افزود: جهش تولید فرمایش و دستوری است که از سوی رهبر فرزانه انقلاب برای ما صادر شده است و باید توجه داشته باشیم که زمینه را برای سرمایه‌گذاری مردم فراهم کنیم.

استاندار قم تصریح کرد: علاوه بر مشارکت مردم؛ اشتغال‌زایی نکته مهمی است که در بحث سرمایه‌گذاری ایجاد می‌شود. هرچقدر نرخ سرمایه‌گذاری را در استان بیشتر کنیم؛ اشتغال‌ اهم افزایش خواهد یافت.

آقامیری در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه افزایش سرمایه‌گذاری باعث افزایش رفاه اجتماعی می‌شود، عنوان کرد: علاوه بر بحث اشتغال‌زایی زمانی‌که سرمایه‌گذاری افزایش پیدا کند درآمد سرانه هم رشد خواهد داشت و باعث افزایش رفاه مردم می‌شود.

وی با بیان اینکه ما مسئولین دولت سیزدهم به عنوان خادمین مردم حامی سرمایه‌گذاران در استان خواهیم بود، تاکید کرد: مدیریت استان قم به دنبال تسهیل مسیر سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی برای افراد است و ما حامی این عزیزان خواهیم بود.

استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود گفت:‌ منابع بانکی کشور محدود است لذا در این راستا دولت سیزدهم به دنبال ساماندهی سرمایه‌ها و نقدینگی مردم است تا از این ظرفیت نهایت بهره را ببرد.

وی خاطرنشان کرد: سرمایه‌های سردرگم باعث افزایش نرخ تورم می‌شود در صورتی که بتوان این میزان نقدینگی را به سمت تولید سوق داد شاهد کاهش نرخ تورم و گشایش اقتصادی در کشور خواهیم بود.

آقامیری در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اهمیت زنجیره ارزش راهبردی در استان‌ها، بیان کرد: زنجیره ارزش راهبردی به این معناست که قیمت تمام شده یک محصول به کمترین میزان خود برسد و این موضوع افزایش صادرات و فروش را دربر خواهد داشت.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228969 برچسب‌ها سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • رئیسی هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • ۱۵ پروژه جدید به مجتمع گردشگری صفه افزوده شد
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی ایران در ۱۰ سال آینده
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود