Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده انتظامی ایلام از کشف ۲۱۵ هزار و ۱۳۵ قلم بسته دارویی به ارزش ۲۱ میلیارد ریال در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا از ایلام؛ سردار نورعلی یاری با اعلام این خبر گفت: در پی اخبار واصله مبنی بر اینکه تعداد ۲ دستگاه کامیون با همراه ۲ نفر در سطح شهر ایلام قصد دارند توسط شخصی به هویت معلوم،  تمام دارو‌های پزشکی یکی از شرکت‌های پخش دارو را در استان ایلام بارگیری و جهت فروش به سایر استان‌های کشور منتقل کنند، موضوع بصورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با هدف جلوگیری از انتقال غیر قانونی داروها، پس از هماهنگی با مرجع قضائی و معاونت غذا و دارو، هر ۲ کامیون متوقف و تعداد ۲۱۵ هزار و ۱۳۵ بسته دارو پزشکی که مورد نیاز بیماران استان ایلام بوده، از خودرو‌های مذکور تخلیه و به انبار شرکت داروئی منتقل شد.

سردار یاری با اشاره به اینکه  در این راستا سه نفردستگیر و برای  سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند، یادآور شد: کارشناسان ارزش ریالی این محموله دارویی را ۲۱ میلیارد ریال ارزش گذاری کرده اند.

وی با بیان اینکه هرگونه خروج دارو منوط به تاییدیه معاونت غذا و دارو در استان می‌باشد، گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه فعالیت در زمینه قاچاق کالا و ارز، موضوع را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع رسانی کنند

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خودرو دارو دستور کار پلیس قاچاق قاچاق کالا و ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۴۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون

دکتر زهرا جهانگرد با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیاء و تیم متبحر برای انجام عملیات احیاء) انجام شود، گفت: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی افزود: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل ۳۰ دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه‌های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد. 

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تایید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تایید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی دارو‌های آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • اولین داروی رشد دندان آزمایش می‌شود
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار