Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه شبکه خبری المنار لبنان، قاسم در سخنانی بر تسهیل روند تشکیل کابینه جدید تاکید کرد و گفت هر گونه تلاش برای مسدود کردن این روند با هدف ایجاد خلا در لبنان صورت می گیرد.

وی افزود که لبنان دیگر توان تحمل توقف و تعطیلی بیش از این را ندارد و همه می دانند که نخستین گام نجات کشور تشکیل دولت جدید کارآمد و توانمند برای انجام اصلاحات است تا بتواند بحران های اقتصادی، مالی و اجتماعی را حل، با فساد مبارزه کند و اموال غارت شده را برگرداند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسم گفت که «حسان دیاب» نخست وزیر مکلف، تلاش دارد تا در سریع ترین زمان ممکن کابینه را تشکیل دهد اما طبیعی  است که به خاطر تماس های گسترده نیاز به زمان دارد. همچنین دیاب مسئول ایستادن در برابر «وتوی» کسانی که مخالف عدم مشارکت در دولت هستند، نیست.

معاون دبیرکل حزب الله لبنان همچنین گفت: اگر باید بین  تعطیلی و فلج شدن کشور و دولت یکی را انتخاب کرد، ما دولت را انتخاب می کنیم. همچنین بین تنش و هرج و مرج و تلاش برای یافتن راه حل، ما خواستار راه حل در کشور هستیم.

معاون دبیر کل حزب الله لبنان پیشتر در سخنانی تاکید کرده بود که دولت نباید طبق میل شخصی یک نفر تشکیل شود و باید بر اساس تفاهم میان همه فراکسیون های مختلف پارلمان روی کار بیاید.

قرار است هفته ی آینده هیات دولت جدید لبنان به ریاست حسان دیاب با  ۱۸ وزیر که  ۹ وزیر آن، مسلمان و ۹ وزیر مسیحی هستند، تشکیل شود.

به دنبال اعتراضات مردمی در لبنان، هفتم آبان گذشته «سعد الحریری» نخست وزیر وقت استعفا کرد.

وی همچنین ۲۷ آذر ماه از نامزدی نخست وزیری لبنان انصراف داد و یک روز بعد «میشل عون» رییس جمهوری لبنان حسان دیاب را مامور تشکیل کابینه کرد.

برچسب‌ها لبنان حزب الله لبنان دولت سعد الحریری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لبنان حزب الله لبنان دولت سعد الحریری لبنان حزب الله لبنان دولت سعد الحریری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۶۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال

 یک مقام ارشد سیاسی حماس به آسوشیتدپرس گفت که این گروه سیاسی نظامی حاضر است با یک آتش‌بس پنج ساله یا بیشتر با اسرائیل موافقت کند؛ در صورت ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی، سلاح‌های خود را روی زمین گذاشته و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهد شد.

به گزارش صدای ایران ، خلیل الحیه در مصاحبه‌ای که روز چهارشنبه با این خبرگزاری در استانبول انجام داده همچنین تاکید کرد که حماس آمادگی دارد به سازمان آزادی‌بخش فلسطین بپیوندد تا یک دولت واحد برای غزه و کرانه باختری تشکیل شود. 

به نوشته یورونیوز،  این گروه فلسطینی قبلا همواره تاکید کرده که مبارزه خود را تا زمان نابودی اسرائيل ادامه خواهد داد.

الحیه که از مقام‌های بلندپایه حماس به شمار می‌رود که در مذاکرات برای آتش بس و تبادل گروگان‌ها حضور داشته در این مدت گاهی لحن تند و مخالف و گاهی هم بیان آشتی‌جویانه‌ای داشته است. 

او در بخش دیگری از این مصاحبه تاکید کرد که «حماس آمادگی دارد حدود کشور فلسطینی را بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی که تاکید دارد باید در امتداد مرزهای پیش از جنگ ۱۹۶۷ تشکیل شود، بپذیرد.»

وی در خصوص اینکه اگر چنین اتفاقی بیفتد چه سرنوشتی در انتظار حماس خواهد بود گفت: «آن‌وقت شاخه نظامی ما منحل می‌شود. تجربیات افرادی که با اشغالگران جنگیدند چه شده است؟ وقتی به استقلال رسیدند و حقوق خود را کسب کردند به احزاب سیاسی تبدیل شدند و نیروهای مبارز هم به ارتش ملی پیوسته‌اند.»

طی سال‌ها، حماس گاهی موضع عمومی خود را نسبت به احتمال تشکیل کشور فلسطینی در کنار اسرائیل تعدیل کرده است. اما برنامه سیاسی آن هنوز رسما بر شکل گیری کامل فلسطین از از رودخانه تا دریا (من النهر الی البحر) است؛ منطقه‌ای از رود اردن تا دریای مدیترانه که شامل اسرائيل نیز می شود.  

الحیه نگفت که آیا استقبال آشکار او از راه حل دو کشوری به منزله پایان دادن به درگیری فلسطین با اسرائیل است یا گامی موقت به سوی هدف اعلام شده این گروه برای نابودی اسرائیل.

تشکیلات خودگردان فلسطین امیدوار است که یک کشور مستقل در کرانه باختری، شهر قدس شرقی و غزه ایجاد کند، مناطقی که اسرائیل در جنگ ۱۹۶۷ در خاورمیانه تصرف کرد. در حالی که جامعه بین المللی به شدت از چنین راه حل دو کشوری حمایت می‌کند، دولت تندرو بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، آن را رد می کند.

اسرائیل می‌گوید که از زمان آغاز جنگ، اکثر گردان‌های اولیه حماس را منهدم کرده است، اما چهار گردان باقی‌مانده در رفح مخفی شده‌اند. اسرائیل استدلال می‌کند که حمله به رفح برای پیروزی بر حماس ضروری است.

الحیه اما می‌گوید که چنین حمله‌ای نمی‌تواند به نابودی حماس بینجامد. او گفت که تماس‌ها بین رهبری سیاسی خارج و رهبری نظامی در غزه بدون وقفه در جریان است و تماس‌ها، تصمیم‌گیری‌ها و جهت‌گیری‌ها با مشورت  بین دو گروه انجام می‌شود. 

جنگ غزه نزدیک به هفت ماه طول کشیده و مذاکرات آتش بس متوقف شده است. جنگ با حمله مرگبار ۷ اکتبر به جنوب اسرائیل آغاز شد که در آن گروه حماس حدود ۱۲۰۰ را کشتند. در مقابل اسرائيل عملیات نظامی گسترده‌ای را در سراسر نوار غزه آغاز کرد، حملاتی که تاکنون جان بیش از ۳۴ هزار فلسطینی را گرفته و باعث آوارگی ۸۰ درصد از جمعیت ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفری این باریکه شده است.

دیگر خبرها

  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود
  • حمله به رفح به یک درگیری سیاسی در اسرائیل تبدیل شده است
  • حماس: حمله به رفح به یک نزاع سیاسی داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است
  • شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال
  • تشکیل یک استان جدید در کمیسیون سیاسی دولت تصویب شد
  • تصویب تشکیل استان تهرانِ شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: نبرد آتی در جبهه شمال تعیین کننده است
  • تصویب استان تهران شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم
  • سهم «هیچ» از اقتصاد خلاق