Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران با اشاره به برابری امنیت سایبری با امنیت ملی به لحاظ اهمیت، گفت: وظیفه دانشگاه‌ها و انجمن‌های علمی افزایش قدرت حفاظتی گروه‌های امنیت سایبری ایران، همراستا با قدرت تخریبی گروه‌های نفوذ ایرانی است.

به گزارش ایسنا، حسین غفوری‌فرد در افتتاحیه چهاردهمین کنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم‌های قدرت که امروز در دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد،  با اشاره به موضوع امنیت سایبری اظهار کرد: اسناد امنیت ملی کشورهای پیشرفته دنیا امنیت سایبری را برابر با امنیت ملی می‌داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در همین زمینه آسیب‌پذیری شبکه‌های برق را سه نوع طبیعی، عملیاتی و بشرساخته عنوان کرد و گفت: آسیب‌های سایبری از خطرناک‌ترین آسیب‌های بشرساخت شبکه برق است.

دبیر انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران سپس به ذکر دو روش‌ نفوذ سایبری در شبکه پرداخت و گفت: این دو روش، "نفوذ و خرابکاری در سیستم‌های کنترل صنعتی" و "نفوذ از طریق دستگاه‌های اینترنت اشیاء موجود در شبکه" است. بازیگران ایجاد آسیب نیز دولت‌ها، گروه‌های جنایت‌کار، تروریست‌ها، هکرها و هکتیویست‌ها هستند که به ترتیب با انگیزه‌های جاسوسی و گردآوری اطلاعات؛ منافع مالی؛ تخریب و تهدید امنیت ملی و تضعیف اقتصاد؛ مواجهه با چالش‌ها، انتقام و اغراض شخصی و در نهایت با هدف "آرمان‌خواهی ایدئولوژیک و اهداف سیاسی" به آسیب به شبکه می‌پردازند. این در حالی است که دولت‌ها بیشتر بخش انرژی و گروه‌های جنایت‌کار بیشتر بخش‌های غیرانرژی را هدف آسیب سایبری خود قرار می‌دهند.

غفوری‌فرد افزود: در سال ۲۰۱۷ رئیس جمهور آمریکا فرمان اجرایی تقویت امنیت سایبری شبکه‌های فدرال و زیرساخت‌های حساس (Executive Order 13800) را صادر کرد که ارزیابی اثرات خاموشی بلندمدت شبکه برق ناشی از حمله سایبری و آمادگی ایالت متحده آمریکا در برابر این مورد را بررسی می‌کند.

وی با بیان اینکه شبکه برق یک زیربخش مهم از زیرساخت‌های بحرانی انرژی است، گفت: در سال ۲۰۱۵ اُکراین، در سال ۲۰۱۶ کیف اُکراین و در همین سال سد "بومن اونیو" در نزدیکی نیویورک نفوذ سایبری را تجربه کردند که این مورد آخر ادعا کرده بود نفوذ سایبری از طریق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام شده است و در همان سال وزارت دادگستری آمریکا علیه ۷ ایرانی در این خصوص اعلام جرم کرد.

دبیر انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران در پایان خاطرنشان کرد: وظیفه دانشگاه‌ها و انجمن‌های علمی افزایش قدرت حفاظتی گروه‌های امنیت سایبری ایران، همراستا با قدرت تخریبی گروه‌های نفوذ ایرانی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: امنیت سایبری حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت دانشگاه اميركبير انجمن علمي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۵۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود

محمدعلی عزت زاده دبیر اجرایی نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا به برگزاری این رویداد توسط انجمن ایران شناسی اشاره کرد و گفت: این انجمن نخستین انجمن علمی در این حوزه است که در سال ۱۳۲۴ توسط دکتر پورداود تأسیس شد. بعد از یک وقفه دوباره این انجمن از از سال ۱۳۹۶ و با همت دکتر محمود جعفری دهقی فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.

وی ادامه داد: برگزاری کنگره‌ها و همایش‌های علمی مهم‌ترین کاری است که انجمن‌های علمی و سازمان‌های مردم نهاد برگزار می‌کنند و در این خصوص انجمن علمی ایران شناسی هم بر آن شد تا با توجه به شعبه‌هایی که در سراسر ایران دارد این رویداد را به صورت متمرکز در تهران آغاز کند.

به گفته دبیر اجرایی کنگره ملی ایران شناسی؛ ارزیابی مکاتب ایران‌شناسی، زبان‌ها و گویش‌های ایرانی، متون ادب فارسی، جغرافیا و تاریخ ایران، فرهنگ و هویت ایرانی، مطالعات اجتماعی، محیط زیست، باستان‌شناسی، هنر و معماری و ادبیات تطبیقی، محور‌های این کنگره خواهد بود که در این خصوص سخنرانان به ایراد سخن می‌پردازند.
عزت زاده در خصوص روند برگزاری کنگره افزود: در روز برگزاری که در تاریخ پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود در مجموع ۴۱ سخنرانی تعریف شده است که ۳۳ سخنرانی آن در ۷ نشست تخصصی تعریف شده است و ۴ سخنرانی درمراسم افتتاح و ۴ سخنرانی هم در مراسم پایانی آن برنامه ریزی شده است.

وی با اشاره به اینکه تعداد ۱۱۲ چکیده به دبیرخانه ارسال شده است، گفت: از مجموع این تعداد آثار رسیده، ۸۱ چکیده توسط داوران پذیرفته شد که تعدادی از آن‌ها برای سخنرانی، تعدادی برای چاپ و تعدادی هم جهت انتشار در پوستر انتخاب شدند.

وی در خصوص برگزاری این رویداد در سال‌های آتی افزود: از آن جایی که ایران شناسی، مهمترین علمی است که ایران امروز به آن نیاز دارد و باید برای احیای هویت ملی گمشده خود نهایت تلاش را کنیم. در این مسیر آموزش و پژوهش حرف اول را می‌زند و انجمن ایران شناسی در نظر دارد تا در سال اینده این کنگره را به صورت بین المللی برگزار کند و حتی فرصتی را فراهم کنیم تا در شهر‌های مختلف آن را برگزار کنیم.

گفتنی است؛ نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت توسط انجمن ایران شناسی در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • موسوی: اگر منطقه ناامن شود همه کشورهای آن آسیب می‌بینند
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • خبر وحشتناک از وضع آب و هوایی زمین در سالی که گذشت
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه