Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید ضیاءالدین شجاعی‌برهان روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در قزوین در پاسخ به این سئوال که  دولت چه برنامه‌ای برای واگذاری شرکت‌های اقتصادی وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچون سازمان تامین اجتماعی، صندوق‌های بازنشستگی و عشایری در دستور کار دارد، اظهار کرد: در قالب یک هیأت واگذاری در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی واگذاری تمام شرکت‌های اقتصادی وابسته به این وزارتخانه شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی و شرکت‌های بسیار محدود زیر نظر سازمان بازنشستگی و سایر صندوق‌ها با برنامه‌ریزی کامل شکل گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آئین‌نامه‌های مربوطه در خصوص واگذاری شرکت‌ها اقتصادی، تدوین شده و درحال حاضر شرکت‌هایی که باید سهام آنها در بورس عرضه شود، تا پایان دولت و تا جایی که امکان و فرصت وجود دارد تمام سهام شرکت‌ها واگذار می‌شود.

مشاور ارشد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: شرکت‌های وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تنها سهام‌دار شرکت‌‌ها می‌شوند که از نظر اقتصادی کار بسیار درستی است و عاقبت به سوددهی در سهام دست می‌یابد چرا که همه شرکت‌ها به بخش خصوصی واگذار شده و سهام‌شان را در بورس واگذار می‌کنند.

جدا شدن تصدی‌گری از دولت با عرضه شستا در بورس

شجاعی‌برهان اضافه کرد: تا دو ماه آینده شستا در بورس عرضه می‌شود و مدیرعامل آن در حال انجام مقدمات این کار است و اقدام مبارکی است که اگر این مهم تحقق یابد، بسیاری از کارهای تصدی‌گری از دولت جدا می‌شود و دولت به کارهای حاکمیتی می‌پردازد.

وی در خصوص مشکلات کارگران توضیح داد: قطعا کارگران مشکلات عدیده‌ای دارند که هدف نظام و دولت حل مشکلات آنها است در حالی که باید گفت مشکلات کارگران یک دفعه به وجود نیامده که یک دفعه حل شود؛ بنابر این باید با برنامه‌ریزی مناسب، مشکلات آنان را رفع کرد.

این مسئول‌تصریح کرد: هر سال تلاش می‌شود سهم دستمزد کارگران افزایش یابد و هدف دولت هم بهبود وضعیت معیشت کارگران، ورزش کارگری و ارتقای سلامت خانواده‌های کارگری است.

مشاور ارشد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: شرمنده قشر کارگر هستیم و تلاش می‌کنیم روز به روز با حل مشکلات کارگران، میزان شرمندگی را کاهش دهیم.

شجاعی‌برهان در خصوص مسکن کارگران هم مطرح کرد: دبیر حزب اسلامی کار طبق دستور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به طور جدی و قویا پیگیر مسکن کارگران است و یقینا تلاش می‌شود در همین دوره اقدام لازم صورت گرفته و به نتیجه برسد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دستمزد دولت وزارتخانه وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی وزیر تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۵۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین حسن روحانی به ابراهیم رئیسی و کاندیدای پوششی او در انتخابات ۱۴۰۰ /مگر نگفتید این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در هنگام برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، یکی از پرتکرارترین شعار ابراهیم رئیسی و یاران او که امروز در دولت سیزدهم حضور دارند، حل مشکلات بورس بود. چنانچه امیرحسین قاضی‌زاده، کاندیدای پوششی رئیسی گفته بود: « مشکل بورس را سه روزه می‌شود حل کرد و این موضوع دستور حکومتی و دستور رئیس‌جمهور را می‌خواهد.»

ابراهیم رئیسی هم در ۲۵ خرداد ۱۴۰۰، با حضور در تالار بورس اوراق بهادار سعادت‌آباد تهران، تاکید کرده بود که؛ «همه تلاش ما این است که مشکلات مردم حل شود و امید و اعتماد به جامعه برگردد و این هم با حرف نمی‌شود؛ باید سازوکارها را دنبال کنیم.»

با این با گذشت بیش از دو سال و چندماه از روی کار آمدن دولت سیزدهم، نه تنها مشکلات بورس حل نشد که وضعیت اقتصادی روز به روز بدتر شده و بالا رفتن قیمت دلار و سکه مردم را نگران کرده است. در همین راستا، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با یادآوری وعده‌های مسئولان فعلی به مردم برای حل مشکلات اقتصادی و مقابله با فساد و راه‌اندازی سریع همه کارگاه‌های تعطیل‌شده اظهار داشت: امروز حتماً آن شرایط ویژه وجود ندارد؛ شرایط فروش نفت هم خیلی فرق کرده است. آن‌ها مدعی بودند همه با هم و یکدست هستند، به همدیگر کمک می‌کنند تا مشکلات حل شود. گفتند این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم.

وی گفت: «در این ۳۰ ماه دولت سیزدهم، ارزش بورس ۴۶ میلیارد دلار تنزل پیدا کرده درحالیکه در ۳۰ ماهه اول دولت یازدهم، ۸٫۵ میلیارد دلار رشد داشت. در ۳۲ ماه دولت یازدهم، قیمت سکه ۱۱ درصد تنزل کرد، نرخ دلار هم در طول ۳ سال اول دولت یازدهم فقط ۹٫۸ درصد افزایش پیدا کرد. در سه سال اول دولت یازدهم رشد پایه پولی ۵۲ درصد بود اما در این ۳۰ ماه اخیر، ۱۰۰ درصد شده است. تورم ۴۳ درصدی در مرداد ۹۲، در انتهای سال ۹۴ به ۸ درصد رسید و تا فصل اول سال ۹۷ هم تک‌رقمی ماند. بدانید که در تاریخ ایران فقط یک بار تورم ۴۰ درصدی در سه سال پشت سر هم را تجربه کردیم؛ آن هم زمان جنگ جهانی دوم از سال ۱۳۲۰ تا ۱۳۲۲ بود. شاید سال‌هایی تورم ۴۰ تا ۴۹ درصد هم تجربه کردیم اما اینکه سه سال متوالی از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ تورم بالای ۴۰ درصدی باشد را هرگز در ۸۰ سال اخیر تجربه نکرده بودیم.»

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902227

دیگر خبرها

  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی
  • چه خدماتی به کارگران نخبه ارائه خواهد شد؟
  • طعنه سنگین حسن روحانی به ابراهیم رئیسی و کاندیدای پوششی او در انتخابات ۱۴۰۰ /مگر نگفتید این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • پرداخت ۲۳۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال‌زایی در بوشهر
  • پیشنهاد اصلاح موادی از قانون کار برای حمایت از کارگران
  • کاهش ۹ درصدی حوادث ناشی از کار در کشور