Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@05:10:55 GMT

تدوین نظام‌نامه میز گفت‌وگوی نخبگانی

تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۳۴۵۴۱

تدوین نظام‌نامه میز گفت‌وگوی نخبگانی

ایسنا/خراسان رضوی مشاور استاندار خراسان رضوی  در امور جوانان گفت: نظام‌نامه میز گفت‌وگوی نخبگانی تدوین شده و امیدواریم در دوره جدید ریاست بنیاد نخبگان استان اجرایی شود.

علی باغدار دلگشا، امروز 11 دی ماه در مراسم تودیع و معارفه رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی در محل سالن شورای مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد، اظهار کرد: همه می‌دانیم که در دنیای جدید جامعه‌ای به عنوان جامعه ثروتمند و سرمایه‌دار معرفی می‌شود که از ظرفیت نیروی نخبگانی خود بتواند استفاده کند و از میان چهار الگو فعالیت فردی فعال، فعالیت جمعی فعال، دوگانه فعالیت فردی و جمعی غیر فعال بتواند از محور جمع‌گرایانه و فعال‌گرایانه استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه در دوران مدیریت دکتر احمدزاده در بنیاد نخبگان استان شاهد آن بودیم این است که به دوگانه نخبگان جوان و پیشکسوتان نخبه محور توجه می‌شد.

وی اضافه کرد: خدمات در زمینه نخبگان، جذب اعضای هیئت علمی و تلاش‌های بسیار ساختارمند در این حوزه سبب شد تا نخبگان در شرایط سخت فعلی بمانند و نقش‌آفرینی کنند. همچنین تکریم پیشکسوتان نخبه‌پرور در دانشگاه فردوسی مشهد از خدمات ارزنده آقای احمدی‌زاده است که با بهره از خرد جمعی کارهای خود را پیش‌ می‌بردند.

مشاور استاندار خراسان رضوی در امور جوانان تصریح کرد: آنچه در حقیقیت بنیاد علمی نخبگان می‌تواند در آن اثرگذار باشد، تسهیل‌گری در حوزه انتقال دانش نخبگانی است. نخبگان شکست‌های مختلفی داشتند که نوعی پیروزی در جهت کسب تجربه جدید است. در دوره فعالیت آقای احمدی‌زاده از جانب استانداری خراسان رضوی و بنیاد ملی نخبگان نظام‌نامه میز گفت‌وگوی نخبگانی بسته شده و امیدواریم در دوره جدید اجرایی شود. امیدواریم بتوانیم از نقش‌آفرینی نخبگان در مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی استاندار استفاده کنیم.

در ادامه این مراسم محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: در پیشرفته‌ترین کشورها، استان‌ها و سازمان‌ها یک سری نقاط ضعف وجود دارد که به دلایلی ممکن است به آن توجه نشود و در این راستا نبود دانشکده حقوق در دانشگاه فردوسی مشهد و نبود بنیاد نخبگان در استان خراسان رضوی نمونه‌ای از این نقاط ضعف بود.

وی افزود: خوشبختانه توانستیم هر دو ضعف را جبران کنیم. استان خراسان سرشار از نخبگان و استعدادهای درخشان است و با وجودی که در ابتدای تاسیس بنیاد نخبگان، شهرت استانی در این زمینه کسب کردیم، اما باز هم آقای احمدی‌زاده نتوانستند با ظرفیت کامل در این استان خدمت کنند و علت آن نیز وجود مسئولیت مشابه در خراسان جنوبی و رفت‌وآمد مداوم ایشان به شهر بیرجند بود اما با وجود آن اقداماتی که ایشان در دوره خود انجام دادند به هیچ‌وجه قابل مقایسه با یک بنیاد نوپا نیست و در سال اول به صورت جهشی توانستیم در تمام ابعاد پیشرفت داشته باشیم.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد خاطرنشان کرد: امیدواریم عقب‌ماندگی زمانی به جهت تاخیر در تاسیس این بنیاد با تلاش فراوان آقای لطفی و زیرساخت‌های ایجاد شده و توانمندی ایشان جبران شود و بنیاد نخبگان بتواند سرآمدی خود را همچون دیگر حوزه‌ها کسب کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی بنیاد نخبگان خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۳۴۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجماع شورای وحدت برای حمایت از یک نامزد دور دوم انتخابات مجلس در مشهد

ایسنا/خراسان رضوی رئیس شورای وحدت در خراسان رضوی اعلام کرد که این شورا برای حمایت از یکی از دو نامزد دور دوم انتخابات مجلس در مشهد به اجماع رسیده است.

حمیدرضا ترقی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص برنامه‎‌ شورای وحدت خراسان رضوی برای حمایت از یکی از دو نامزد مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد، اظهار کرد: در جلسه‌ای که دو روز پیش با حضور آقایان اخلاقی و معتمدی‌فر (دو نامزد مرحله دوم انتخابات در مشهد) برگزار شد، ما برنامه‌های هر دو را بررسی کردیم و برای حمایت از یک کدام به جمع‌بندی رسیدیم و پس از آغاز مهلت قانونی تبلیغات، طی اطلاعیه‌ای اعلام می‌کنیم.

وی در خصوص احتمال اجماع تمام تشکل‌های اصولگرای مشهد بر سر یک نامزد، عنوان کرد: تشکل‌هایی که زیرمجموعه شورای وحدت هستند، برای حمایت از یک نامزد خاص به اجماع رسیده‌اند، اما در مورد سایر تشکل‌ها تا جایی که اطلاع دارم هنوز جلسه‌ای در این خصوص برگزار نکرده‌اند و هنوز حتی معلوم نیست که آیا می‌خواهند مجددا از نامزد دور نخست خود حمایت کنند یا خیر.

رئیس شورای وحدت در خراسان رضوی با تاکید بر اهمیت حضور گسترده مردم در دور دوم انتخابات مجلس، بیان کرد: در چند وقت اخیر ما یک نمایش بی‌نظیر از اقتدار کشورمان در سطح بین‌الملل را دیدیم. در چنین شرایطی تقویت اقتدار سیاسی در داخل از اهمیت مضاعفی برخوردار می‌شود که در گرو حضور گسترده مردم در انتخابات است.

ترقی ادامه داد: مردمی که به اقتدار خارجی کشور ایمان دارند و عملیات چندی قبل نیروهای مسلح در حمله به رژیم صهیونیستی برایشان غرور آفریده، باید در عرصه داخلی هم برای تقویت اقتدار کشور تلاش کنند. در شرایط فعلی و پس از اتفاقات اخیر، مردم امیدوارتر شده‌اند و همین زمینه خوبی خواهد بود برای مشارکت گسترده در انتخابات ۲۱ اردیبهشت تا حداقل همان میزان مشارکت انتخابات اسفندماه مجدداً حاصل شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • آخرین وضعیت «ارس» تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • روایتگری عملیات وعده صادق به سبک پرده خوانی
  • دانشگاه فردوسی نخ تسبیح فردوسی دوستان و شاهنامه پژوهان
  • اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد
  • نامه رئیس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاه‌های آمریکا‌
  • نامه رئیس دانشگاه فردوسی به روسای دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از تجمعات ضداسرائیلی دانشجویان
  • اجماع شورای وحدت برای حمایت از یک نامزد دور دوم انتخابات مجلس در مشهد
  • رییس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاههای آمریکا نامه اعتراضی نوشت
  • ۱۵۰۰ واحد مسکونی ویژه محرومان مشهد در حال ساخت است