Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیریت میدانی و برنامه ریزی رویداد بین المللی «کرمانشاه ۲۰۲۰»  عملا به نیروهای توانمند روستایی و دانشگاهی، بوم‌گردی‌ها و بخش خصوصی فعال در این حوزه سپرده شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، رصد فعالیت‌های شکل گرفته پیرامون کرمانشاه ۲۰۲۰ در این چند ماهه آشکارا نشان می‌دهد که بخش اداری و دولتی با وجود همه تلاش‌ها و برگزاری نشست‌ها و جلسات، به تنهایی توانایی پیشبرد این رویداد بزرگ بین‌المللی را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

متاسفانه فعالیت‌های بخش دولتی و اداری و بعضا وجود نگاه‌های ابزاری پیرامون این رویداد بزرگ، نه تنها جنبه انگیزشی و شور بخشی در جامعه نداشته بلکه باعث شده "کرمانشاه۲۰۲۰" کم کم از حالت یک فرصت برای توسعه استان خارج شده و به یک برند سوخته و رنگ باخته تبدیل شود.

 

امتیاز میزبانی کرمانشاه ۲۰۲۰ با رایزنی‌های مدیریت ارشد استان نصیب کرمانشاه شد و حالا مدیریت استان در آستانه آغاز این رویداد بین المللی با یک تصمیم سرنوشت‌ساز روبروست.

 

آنچه در آینده رخ خواهد داد از دو حالت خارج نیست. یا برنامه کرمانشاه ۲۰۲۰ با همین روال کج‌دار و مریز سابق ادامه می‌یابد که به شکل طبیعی عملا اتفاق چشم‌گیر و تحول آفرینی در استان رخ نخواهد داد یا اینکه با یک تصمیم شجاعانه بخش دولتی تنها به تسهیل‌گری و رفع موانع موجود بسنده کند و مدیریت میدانی و برنامه ریزی این کار عملا به نیروهای توانمند روستایی و دانشگاهی، بوم‌گردی‌ها و بخش خصوصی فعال در این حوزه سپرده شود.

 

در عالم واقعیت هم این مجموعه‌ها بودند که به شکل میدانی بسترهای شتاب گرفتن گردشگری روستایی را طی چند سال اخیر فراهم کردند و اکنون نیز کاملا این لیاقت و قابلیت را دارند که مدیریت میدانی این رویداد بین المللی به آن‌ها سپرده شود‌.

 

یادداشت: بهزاد خالوندی

پایان پیام/81

منبع: شبستان

کلیدواژه: حماسه 9 دی اردبیل کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد مسجد سفر رئیس جمهوری به استان اردبیل 9 دی روز پرستار خبرگزاری شبستان استان بوشهر رویداد بین المللی توسعه گردشگری روستایی کرمانشاه ۲۰۲۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۳۶۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان

 رئیس انجمن هسته‌ای ایران در آیین آغاز به کار این کنفرانس بین المللی گفت: در این رویداد بین المللی با حضور ۵۰ پژوهشگر بین‌المللی از کشور‌های مختلف در زمینه آخرین دستاورد‌های به روز فناوری هسته‌ای بحث و تبادل نظر می‌شود.


جواد کریمی ثابت افزود: در این دوره از برگزاری این کنفرانس بین المللی استقبال پژوهشگران از داخل و حارج قابل توجه و بیش از انتظار است.


وی گفت: ۵۰۰ مقاله علمی به دبیرخانه این رویداد ارسال شده و استادان ۵۰ دانشگاه کشورمان در فرایند داوری این مقاله‌ها مشارکت دارند.


رئیس انجمن هسته‌ای ایران با بیان اینکه از بین مقاله ها، ۴۲۰ مقاله پذیرفته شد، افزود: ۱۰۰ سخنرانی علمی، ۱۶ میزگرد فنی و نشست‌های تخصصی در این رویداد ارائه می‌شود.

جواد کریمی ثابت، برگزاری این رویداد را در قالب ۱۳ محور و چهار بخش اصلی شامل سخنرانی علمی، میزگرد‌های تخصصی، نشست‌هایی با موضوع همکاری‌های علمی با موسسه‌های بین‌المللی و نمایشگاه آخرین دستاورد‌های فناوری هسته‌ای برشمرد و گفت: بیش از ۸۰ سخنران علمی در میزگرد‌ها حضور خواهند داشت.


رییس انجمن هسته‌ای ایران، برخی از محور‌های این کنفرانس را تغییرات اقلیمی و نقش موثر فناوری هسته‌ای برای رفع چالش‌های مرتبط با آن دانست و گفت: یکی از محور‌هایی که مورد استقبال پژوهشگران برای ارسال مقاله به کنفرانس قرار گرفت، کاربرد پرتو‌ها بویژه در زمینه رادیو دارو‌ها بود که کشورمان نیز در این زمینه موفق عمل کرده است.


جواد کریمی ثابت با اشاره به تجربه‌های کشورمان در زمینه رادیو داروها، کشاورزی هسته‌ای و تامین امنیت غذایی، افزود: برگزاری این کنفرانس فرصت خوبی برای به اشتراک گذاری این تجربه هاست.

در آغاز به کار نخستین کنفرانس بین المللی علوم وفنون هسته ای پیام دبیر فدراسیون هسته ای روسیه قرائت شد.

در بخشی از این پیام به دانش وفناوری ایرانی در توسعه فناوری هسته ای و کاربردی کردن آن در علوم وفنون مختلف و صنایع گوناگون اشاره شد.

همچنین در این پیام، توسعه همکاری دوجانبه در حوزه های چرخه سوخت ، رادیو داروها و زیرساخت ها هم توصیه شده است.

سی‌اُمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ در اصفهان تا ۱۹ اردیبهشت در اصفهان ادامه دارد.


کاربرد پرتو‌ها (صنعت، پزشکی و محیط زیست)، راکتور‌های هسته ای، فیزیک هسته ای، اندازه گیری تشعشعات، ایمنی و امنیت هسته ای، تغییر اقلیم و نقش انرژی هسته‌ای و حکمرانی هسته‌ای از جمله محور‌های سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته‌ای است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • اعلام زمان وداع دومینیک تیم با تنیس
  • تلاش برای اعتلای مفاهیم انسانی اهل بیت (ع) در یک رویداد هنری
  • رسانه‌ها به مساله مطالعه ضریب بدهند
  • حضور ۲۴ تیم در نخستین رویداد فناورانه مدیریت شهری و فرهنگ شهروندی قم
  • آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • دومین رویداد جایزه جوانی جمعیت در کرمانشاه برگزار می‌شود
  • ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • کوهستان «پرآو» پتانسیل برگزاری جشنواره‌های بین‌المللی غارنوردی را دارد
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی