Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نیرو گفت: برای نخستین بار در کشور نخستین نیروگاه زمین‌گرمایی با ظرفیت اولیه ۵ مگاوات که به ۵۰ مگاوات توسعه می‌یابد، در اردبیل راه‌اندازی می‌شود و با این کار کلکسیون نیروگاه‌های کشور تکمیل می‌شود. ۱۲ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۹ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، رضا اردکانیان شامگاه امروز در آئین افتتاح پروژه‌های وزارت نیرو که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، اظهار داشت: از آغاز نیمه دوم سال جاری 90 پروژه در 18 استان با بیش از هفت هزار و 92 میلیارد تومان افتتاح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پروژه سد احمدبیگلو در مشگین‌شهر علاوه بر نیاز شرب منطقه دو هزار و 35 هکتار از اراضی را مشروب می‌کند، افزود:‌ امروز سد بفراجرد و تازه‌کند نیز آبگیری شدند و عملیات اجرایی خط دوم انتقال فاضلاب شهر اردبیل آغاز شد.

87 طرح در بخش کشاورزی اردبیل به بهره‌برداری رسیدنوبخت: اعتبارات لازم به اجرای طرح‌های زیربنایی استان اردبیل تزریق می‌شود7000 میلیارد ریال اعتبار جدید به پروژه راه‌آهن اردبیل- میانه اختصاص یافت

وزیر نیرو بیان کرد: در مجموع طرح‌هایی که در بخش آب و برق در این استان به بهره‌برداری رسیدند 412 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام شده است.

اردکانیان تصریح کرد: از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در بخش توسعه آب و خاک منابع مرزی در استان اردبیل از سال 93 تاکنون یک هزار و 700 میلیارد تومان هزینه شده است.

وی گفت: تفاهم‌نامه سد گیوی به مبلغ 220 میلیارد تومان و پایاب سد سبلان با مبلغ 60 میلیارد تومان بین وزارت نیرو و بانک‌ها امضا شد.

وزیر نیرو اظهار کرد: برای تامین آب شهر اردبیل با پیگیری‌های مستمر استاندار کسری این بخش تعیین شده و  منابعی برای تامین این کسری در دست مطالعه بوده که با تکمیل این مطالعات، عملیات اجرایی آنها آغاز می‌شود.

اردکانیان با اشاره به راه‌اندازی نیروگاه ژئوترمال در اردبیل بیان کرد: برای نخستین بار در کشور نخستین نیروگاه زمین‌گرمایی با ظرفیت اولیه 5 مگاوات که به 50 مگاوات توسعه می‌یابد، در اردبیل راه‌اندازی می‌شود و با این کار کلکسیون نیروگاه‌های کشور تکمیل می‌شود.

انتهای پیام/131/ ت

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۳۸۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید

امارات متحده عربی به‌زودی مناقصه‌ای را برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید راه‌اندازی خواهد کرد که تعداد رآکتورهای هسته‌ای در این کشور کوچک خلیج‌فارس را ۲ برابر خواهد کرد.   به گزارش ایسنا، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.   به نقل از رویترز، منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.   این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیازهای انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.   مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.   سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوزها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.   امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.   امارات یکی از کشورهایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.   در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.   ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.   نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حملات سنگین روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین
  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است
  • کلکسیون مشکلات اصفهان نیازمند توجه ویژه است
  • نیروگاه‌های برق به استقبال روزهای اوج مصرف تابستان می روند | وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد