Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، آیین تکریم و معارفه سرپرست جدید معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی اراک با حضور حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک، حجت الاسلام مهدی همتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی، معاونان، رؤسای دانشکده‌ها، برخی از استادان، دانشجویان و کارکنان حوزه فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه آزاداسلامی اراک (شهرک دانشگاهی امیرکبیر) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ضمن تبریک ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار افزود‌: حوزه فرهنگی در دانشگاه‌ها بسیار اهمیت دارد و اثرات فراوانی خواهد داشت اولاً باعث ترویج اخلاق اسلامی، سعه صدر، روحیه جهادی، کارمندسالاری و تبعیت از ولایت می شود.

وی افزود: جذب دانشجویان و اعضای هیئت علمی در حوزه فرهنگ بزرگ‌ترین ثروت برای دانشگاه است که منشاء برکات و خدمات زیاد برای جامعه خواهد شد. سومین اثر آن سرمایه‌های اجتماعی دانشگاه مرهون حوزه فرهنگی است؛ سرمایه فراوان در صورتی‌که پشتوانه فرهنگی نداشته باشد ارزشی نخواهند داشت. این سرمایه در ارتباط با سازمان‌ها، دستگاه‌ها، نهادهای مدنی و فرهنگی دیگر می‌توانند به سرمایه‌های عظیم فرهنگی تبدیل شوند.

کلانتری تاکید کرد: چهارمین اثر فرهنگ هویت بخشی است و فلسفه وجودی دانشگاه‌ها منبعث از شورای عالی انقلاب فرهنگی است که تأثیر زیادی در بازگشایی دانشگاه‌ها داشت و جهاد دانشگاهی به‌عنوان بازوی اجرایی انقلاب فرهنگی نقش داشت. پنجمین اثر انسجام فرهنگی است که انسجام آفرینی در این حوزه بسیار مهم است به‌طوری‌که برای رسیدن به مقاصد و اهداف عالی مبتنی بر اهداف فرهنگی و ارزش‌های انقلابی و اسلامی انسجام درونی لازم است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در زمینه وظایف معاونت فرهنگی گفت: باید تأکید بیشتر به تعمیق ارزش‌های دینی و اخلاقی و حفظ کرامت انسانی در دانشگاه شود در این زمینه احترام به قانون، ارتباط با نهادها و سازمان‌های فرهنگی، هنری به خصوص حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌های دیگر و مجموعه‌های فرهنگی که در استان فعال هستند باید توجه شود.

وی افزود: ساماندهی تحقیقات فرهنگی و دانشجویی نیاز به مطالعات بیشتر دارد چرا که بیشتر تصمیمات ما باید بر مبنای مطالعات باشد در این زمینه تهیه نقشه راه فرهنگی جدید برای ۵سال آینده دانشگاه الزامی است و ما باید برمبنای نقشه راه فرهنگی حرکت کنیم و از روز‌مره‌گی پرهیز نماییم.

کلانتری با اشاره به وجود ۱۲ کانون فرهنگی در واحدهای دانشگاهی استان مرکزی،گفت: باید به ازای یک یا چند رشته مرتبط یک کانون مشترک فرهنگی در دانشگاه ایجاد شود و بسط و توسعه تشکل‌های دانشجویی و کانون‌های فرهنگی در حوزه‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی، صنفی و... در دانشگاه باید به‌صورت ویژه‌ مورد عنایت قرار گیرد.

وی خاطر نشان کرد: کیفی سازی در فعالیت‌های فرهنگی امری بسیار ارزشمند و سودمند است. تعداد فعالیت‌ها مهم است ولی اگر فعالیت‌ها بی‌کیفیت باشد ضرر آن بیشتر است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک با اشاره به به‌کارگیری ضوابط لازم در راستای حمایت و قدردانی از اساتید، کارکنان و دانشجویان یاد آور شد: سوق دادن پژوهش‌های دانشجویی به‌ویژه در حوزه علوم انسانی با کمک دانشکده علوم انسانی در جهت رفع نیازهای فرهنگی جامعه و دانشگاه، باید با برنامه ریزی و دقت انجام شود.

وی ادامه داد: بسط و گسترش فضای اعتماد سازی و نشاط اجتماعی در دانشگاه و در بین اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان و برگزاری برنامه‌های متنوع در مناسبت‌های مختلف باید در برنامه‌های فرهنگی دانشگاه گنجانده شوند.

کلانتری با بیان اینکه سطح مشارکت اعضای هیئت علمی در فعالیت‌های فرهنگی بسیار محدود است تأکید کرد: انتظار می‌رود با مدیریت جدید از حداکثر ظرفیت هیئت علمی استفاده شود و وجود ۷۴۰ عضو هیئت علمی سرمایه انسانی زیادی است که متأسفانه بهره زیادی نبرده‌ایم و باید برنامه ریزی شود.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با بیان اینکه جانشین پروری در سیستم دانشگاه آزاد خیلی ضعیف است و باید فکر و برنامه‌ای برای این موضوع داشته باشیم،گفت: باید ارزش‌ها و هنجارهای فرهنگی مورد نیاز جامعه نهادینه شوند و به نسل‌های بعدی انتقال یابد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در پایان، ایجاد روحیه خلاقیت، نوآوری وآینده نگری بر مبنای ارزش‌های دینی و انقلابی، انسجام فرهنگی لازم با حوزه بسیج، انجمن اسلامی،کانون‌ها، تشکل‌ها و نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و کیفی سازی وضعیت خوابگاه‌ها، غذا و امور رفاهی دانشجویان را از دیگر برنامه‌های فرهنگی مورد توجه و اولویت دار دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی عنوان کرد.

انتهای پیام/

188 / 188 استان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی حسین کلانتری حوزه بسیج انسجام فرهنگی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: استان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی حسین کلانتری حوزه بسیج انسجام فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۶۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرگذاری فرهنگی اساتید در دانشگاه آزاد بیشتر می‌شود

فرزاد جهان بین در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: ما در دانشگاه آزاد اسلامی یک مدل با عنوان باغبانی فرهنگ داریم که در این مدل ایجاد، تثبیت و ارتقاء مؤلفه های کلیدی در شاکله اجتماعی از طریق اقطاب اثر گذار به صورت برنامه ریزی یکپارچه توزیع شده دنبال می شود.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: ۹ مؤلفه کلیدی وجود دارد که عقلانیت، اعتماد به نفس ملی، کرامت و امید از جمله این مؤلفه ها هستند، ما در معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی معتقد هستیم که اگر در شاکله دانشگاه، این مؤلفه ها محقق و تثبیت شوند و ارتقاء پیدا کنند بسیاری از فضائل ایجاد می شوند و زمینه برای بسیاری از رذائل از بین می رود.

جهان بین با تاکید بر اینکه مؤلفه های کلیدی باید از طریق اقطابی که بیشترین تاثیر را در فرهنگ دارند دنبال شود، گفت: اقطابی همچون مدیریت، اساتید، خانواده، رسانه، محیط، صنایع خلاق و فناوری های فرهنگی و نیز نهادهای دانشجویی بیشترین اثر را روی دانشجو دارند و برای تحقق مؤلفه ها به ما کمک بسیاری خواهند کرد.

وی تصریح کرد: مدل ما در دانشگاه آزاد اسلامی به همین صورت است و هیچ فعالیتی خارج از این مدل را انجام نمی دهیم، اما اینکه در واحدهای مختلف چگونه اجرا می شود متغیر است، اینکه ما چگونه بخواهیم امید را در سیستان و بلوچستان افزایش بدهیم و یا اینکه امید را در تبریز افزایش بدهیم در عین اشتراکات ،تفاوت هایی دارد و زیست بوم و مسائل منطقه ای در این زمینه تاثیر گذارند.

جهان بین ادامه داد: فعالیت هایی که ما در سال ۱۴۰۲ انجام دادیم کاملا متمرکز بر این مؤلفه ها و اقطاب اثرگذار بود، چون اقطاب بیشترین و گسترده ترین تاثیر را دارند، ما در معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی وظیفه مان را هدایت، نظارت و حمایت می دانیم و همه فعالیت های ما با این هدف انجام می شود که بتوانیم شرایط را برای تقویت کنش اقطاب اثر گذار فراهم و موانع را رفع کنیم که مولفه های کلیدی از طریق آنها در دانشگاه، تحقق، تثبیت و ارتقا پیدا کند.

وی افزود: در میان این اقطاب اثرگذار که همه آن ها برای ما مهم است، اساتید مهم تر از همه هستند و الان مهم ترین پروژه ما که در حال پیگیری است، اساتید همیار فرهنگ است. به این دلیل که عمده فرهنگ دانشگاه در کلاس درس شکل می گیرد، اساتید همیار فرهنگ طیفی از اساتید مختلف هستند که از درون کار آموزشی اثر گذاری فرهنگی را پیگیری می کنند.

جهان بین ادامه داد: در دانشگاه آزاد اسلامی کمیته های تعامل دانشگاه و خانواده راه اندازی شد و با جدیت این کمیته ها پیگیری و دنبال می شوند. همچنین طرح هر دانشجو یک تخصص، یک مهارت را در چارچوب توجه به قطب اثرگذار صنایع خلاق، اجرا کرده ایم.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی تا کنون سه بار کارنامه فرهنگی صادر شده و فعالیت های فرهنگی واحدها با توجه به مدلی که گفته شد به طور دقیق ارزیابی می شود.

وی ادامه داد: سامانه بافر (باغبانی فرهنگ) راه اندازی شد که همه سامانه های معاونت تعطیل و در این سامانه، هویت جدید یافتند، این سامانه بستری تعاملی بین دانشگاه و دانشجو فراهم می کند و از طریق هوش مصنوعی، داده های به دست آمده تحلیل خواهد شد.

جهان بین در پایان گفت: پروژه مهم سیمای زندگی برای سنجش ابعاد هفت گانه زیست دانشجویی در هفت خوشه، در حال نهایی شدن است و تصویری دقیق از فضای حاکم بر زیست دانشجویی به ما خواهد داد، اینکه چه کرده ایم و چه باید بکنیم را می توانیم بفهمیم.

کد خبر 6090169

دیگر خبرها

  • مهلت انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • اثرگذاری فرهنگی اساتید در دانشگاه آزاد بیشتر می‌شود
  • تمدیدانتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی
  • برگزاری آیین معارفه مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • برگزاری آیین معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • علم و فناوری به عنوان مولفه‌های مهم قدرت محسوب می‌شوند+فیلم
  • عملیات «وعده صادق» امید به مقاومت در سایر کشورها را افزایش داد
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری