Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه تلویزیونی راشاتودی روسیه در گزارشی نوشت: فدراسیون فوتبال آمریکا با انتشار بیانیه‌ای این تصمیم را تایید و تاکید کرد که «به دلیل افزایش تنش‌ها در منطقه، آنها تصمیم گرفته‌اند تا سفر خود را به قطر به منظور برپایی اردوی تدارکاتی ژانویه به تعویق بیاندازند»؛ علاوه بر این در بیانیه مذکور این فدراسیون گفته که در حال کار روی گزینه جایگزین برای این اردو بوده تا تیم برای دیدار ماه آینده مقابل کاستاریکا آماده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تصمیم بلافاصله پس از انجام مجموعه‌ای از حملات هوایی آمریکا در عراق از جمله حمله هوایی روز پنجشنبه که در نتیجه آن «سردار قاسم سلیمانی» فرمانده سپاه قدس پاسداران انقلاب اسلامی ایران و چندین نفر از رهبران شبه نظامی عراقی به شهادت رسیدند، گرفته شد.

کشتار روز پنجشنبه یک روز بعد نیز با حمله دیگری به یک کاروان متعلق به حشد الشعبی همراه شد؛ با این حال، حشد الشعبی گفته است که این کاروان حامل خدمه پزشکی بوده و هیچ مقام ارشدی در آن وجود نداشته است.

بدنبال افزایش تنش‌ها در منطقه خاورمیانه، آمریکا از روز چهارشنبه حدود ۳ هزار و ۷۵۰ نیروی دیگر را به این منطقه اعزام کرده است؛ این تنش‌ها پس از مجموعه‌ای از حملات هوایی نیروهای آمریکایی که منجر به کشته شدن ۲۵ رزمنده شیعه حشد الشعبی در عراق شد، افزایش یافت و موجی از آشوب را در بغداد به راه انداخت.

نیروهای جدید اعزام شده، مجموع نیروهای آمریکایی اعزامی به منطقه را از ماه مه سال گذشته تاکنون به حدود ۱۸ هزار نفر رساند.

آمریکا از سال ۲۰۰۱، فعالیت نظامی خود را در پایگاه هوایی العدید قطر که یکی از بزرگ‌ترین تاسیسات نظامی خاورمیانه محسوب می‌شود، آغاز و چیزی در حدود ۱۱ هزار نیروی آمریکایی و ۱۰۰ هواپیما در آن مستقر کرده است.

با چنین انبار غول پیکری که تنها چند مایل با تعدادی از ورزشگاه‌های پر زرق و برق فوتبال در قطر فاصله دارد، کمی عجیب است که چرا فدراسیون فوتبال آمریکا تا این اندازه در دوحه احساس ناامنی می‌کند.

برچسب‌ها امريكا قطر دوحه قاسم سلیمانی منطقه خاورمیانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امريكا قطر دوحه قاسم سلیمانی منطقه خاورمیانه امريكا قطر دوحه قاسم سلیمانی منطقه خاورمیانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۷۰۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه

در وهله نخست، ورود ایالات متحده آمریکا و اروپا به این موضوع نشان‌دهنده اهمیت مباحث فرهنگی است. آن‌ها تلاش می‌کنند فساد و تباهی را میان ملت‌های مسلمان رواج و سپس جوامع را به سمت بی‌هویتی سوق دهند. زمانی که بی‌بندوباری جنسی میان ملت‌ها گسترده شود موجب از بین رفتن هویت و گسست اجتماعی می‌شود؛ در نتیجه استعمارگران می‌توانند بر آن کشورها مسلط شوند. در حالی که جهان سرمایه‌داری قدرت نظامی و اقتصادی گذشته برای به بند کشیدن دیگر جوامع را ندارد، آخرین تیر در ترکش لیبرالیسم این است با ابزار فرهنگ وارد شده و مردم جهان را بی‌هویت کند. در این مسیر، در سال‌های اخیر تلاش‌های بسیاری در رسانه‌ها و بنگاه‌های کلان سرمایه‌داری غرب در حال انجام است تا همجنس‌بازی را در جهان گسترش دهند.

این یکی از مراحل تسلط آمریکا بر جهان و جهانی‌سازی مدنظر آن‌هاست، به این معنی که یکی از مراحل مهم جهانی‌سازی همین بی‌هویت کردن مردم است. غرب گسترش فرهنگ ابتذال را در کشورهای تحت سلطه دنبال می‌کند و طبیعتاً این مسیر در عراق هم وجود دارد، چرا که این کشور هنوز هم زیر سلطه استعمار است.
نکته مهم دیگر این است آمریکایی‌ها همواره ادعا دارند سیاست‌ گذاری بغداد در کنترل تهران است؛ ولی موضوع اخیر اثبات می‌کند آن‌ها هستند که در ریزترین و جزئی‌ترین مسائل داخلی عراق شامل امنیتی، اقتصادی، سیاسی و حتی فرهنگی-مذهبی و اجتماعی دخالت می‌کنند. ایالات متحده علاوه بر نفت، حوزه بانکی و مسائل نظامی که در کنترل خود دارد، امروز تلاش می‌کند حتی به مسائل دینی-فرهنگی این کشور هم جهت دهد. این دقیقاً همان نکته‌ نگران‌کننده‌ای است که گروه‌های مقاومت به آن آگاه هستند و از این رو تلاش دارند به هر شکل ممکن آمریکایی‌ها را از کشورشان بیرون کنند. البته فقط پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق مطرح نیست بلکه ایالات متحده بر همه مسائل این کشور کنترل و نظارت دارد و عملاً تحت سلطه خودش درآورده است؛ دخالتی که آمریکایی‌ها درباره مصوبات مجلس عراق دارند یکی از مصادیق بارز و روشن این موضوع است.

دیگر خبرها

  • حمله جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به مناطقی در یمن
  • آغاز عملیات اجرایی ساخت سیزدهمین محل فرود بالگرد اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور
  • حکومت‌های منطقه با جبهه مقاومت همراهی کنند
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • «دوگین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • عملیات «فتح موعود» و تحقیر نیروی دریایی آمریکا
  • چرا سوخو-۳۵ روسیه از اف-۱۶ آمریکا پیشرفته تر است؟
  • غنیمت جنگی ویژه برای پوتین؛ تانک پیشرفته آمریکایی اسیر شد | فیلم
  • «پلن بی» آمریکا در برابر انصارالله چیست؟
  • حکایت آمریکایی که دیگر «آمریکا» نیست