Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-28@20:28:17 GMT

کاهش ۱۳ درصدی صادرات طلای سرخ

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۷۵۵۱۶

به گزارش اکوفارس، غلامرضا میری نائب رئیس شورای ملی زعفران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت خرید توافقی زعفران اظهار کرد: خرید توافقی زعفران از کشاورزان در اول آذر به پایان رسید که طبق اذعان مسئولان سازمان تعاون روستایی از ابتدای فصل برداشت تا این تاریخ حدود ۷۰ تا ۷۱ تن زعفران با نرخ‌های ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، ۹ میلیون و ۵۰۰ و ۱۰ میلیون تومان از کشاورزان خریداری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بنابر آمار و گفته کشاورزان حدود ۵۰ درصد مطالبات مربوط به خرید توافقی پرداخت شده هر چند به برخی از کشاورزان تنها ۱۰ درصد رقم خرید پرداخت شده است.

میری درباره تاثیر خرید توافقی زعفران در بازار داخل بیان کرد: با توجه به شرایط فعلی عرضه و تقاضا اگر مسئولان سازمان تعاون روستایی اقدام به خرید توافقی زعفران از کشاورزان نمی‌کردند این احتمال وجود داشت که قیمت زعفران بیش از شرایط فعلی دربازا کاهش می‌یافت، اما خرید ۷۰ تن زعفران از کشاورزان موجب شده تا تولید کنندگان با زیان چشم گیری در بازار روبرو نشوند.

نائب رئیس شورای ملی زعفران با اشاره به اینکه بازار طلای سرخ داخلی تعریف چندانی ندارد، گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی خانوار‌ها و رکود حاکم بر بازار بسیاری از فروشگاه‌ها از فروش پایین زعفران گلایه‌مند هستند که انتظار می‌رود در ماه‌های آتی رونق به بازار داخل بازگردد.

**رشد ۳۰ درصدی صادرات زعفران منوط به رفع مشکلات ارزی است

او درباره آخرین وضعیت صادرات زعفران افزود: بنابر آمار ۸ ماهه گمرک ۱۱۵ تن زعفران به بازار‌های هدف صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۳ درصد افت داشته است و پیش بینی می‌شود با استمرار مشکلات و موانع سد راه صادرات مبنی بر بازگشت ارز نتوانیم در بازار‌های هدف حرفی برای گفتن داشته باشیم در حالی که با رفع این مشکلات صادرات زعفران در ماه‌های پیش رو نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد افزایش خواهد داشت که این امر در برچیده شدن بساط قاچاق زعفران توسط افغان‌ها و کارت‌های یکبار مصرف تاثیر به سزایی دارد.

میری در پایان درباره آخرین وضعیت تولید طلای سرخ تصریح کرد: طبق اذعان وزیر جهاد کشاورزی امسال ۵۰۰ تن تولید زعفران داشتیم که با رفع مشکلات صادراتی این امکان وجود دارد که مازاد تولید خود را به عنوان بزرگترین تولید کننده زعفران در دنیا به بازار‌های جهانی صادر کنیم که این امر در جلوگیری از محصول روی دست کشاورز و افت قیمت در بازار تاثیر به سزایی دارد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۷۵۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ

به گزارش خبرگزاری مهر، علی ابراهیمی گفت: وزیر جهاد کشاورزی در تعامل با بخش خصوصی حمایت از تولید داخل را برای ورود به بازارهای بین‌المللی مرغ مورد تاکید قرار داده است.

وی ادامه داد: بازار دائمی صادرات با پویا ساختن تولید داخل، عاملی قطعی در توسعه زنجیره تولید و تأمین مرغ برای کشورهای همسایه خواهد بود.

ابراهیمی وظیفه شرکت پشتیبانی امور دام کشور در خرید مرغ داخل را مقطعی و برای تکمیل ذخایر راهبردی عنوان کرد و نقش اصلی تنظیم و تثبیت بازار را گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازار بین‌المللی دانست.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی در تشریح همکاری وزارت جهاد کشاورزی برای تحقق برنامه صادرات مرغ توسط بخش خصوصی گفت: برنامه سالانه اتحادیه‌ها به وزیر جهاد کشاورزی ارائه شده است و با حمایت ستاد وزارت در حال انجام است.

به گفته وی، تولید محصول با کیفیت، ایفای به موقع تعهدات و پایداری حضور از عوامل حفظ بازار صادراتی است.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی خاطر نشان کرد: در همه جای دنیا؛ صادرات مورد حمایت دولت‌ها است و به شکل‌گیری اولیه آن یارانه تعلق می‌گیرد، این اتحادیه هم در سایه حمایت در یک بازه زمانی ۳ تا ۴ ماه می‌تواند حضور خود را در بازار کشورهای همسایه تثبیت کند.

کد خبر 6089221 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • تداوم ریزش قیمت دلار و سکه در معاملات ۸ اردیبهشت
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تاکسی‌های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • تاکسی های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • برنامه افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۳
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ