Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود گذشتن چند سال از انعقاد قرارداد پروژه میدان میوه و تره‌بار همدان، هنوز این پروژه به سرانجام نرسیده و بهره‌برداری آن طولانی‌تر از جدول زمان‌بندی شده به گونه‌ای که حتی برخی اعضای شورای شهر نیز در این خصوص ابراز نگرانی کرده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ پروژه میدان میوه و تره‌بار همدان از جمله پروژه‌های بزرگی است که گویا قرار نیست به سرانجام برسد و بهره‌برداری آن طولانی‌تر از جدول زمان‌بندی شده به گونه‌ای که حتی برخی اعضای شورای شهر نیز در این خصوص ابراز نگرانی کرده‌اند؛ با توجه به اهمیت این پروژه مسئولان زمانی مانور بسیاری بر آن داشتند اما اکنون علاوه بر مشکلات قراردادی، مشکلاتی نیز از سوی سرمایه‌گذار دارد که به همین دلیل موضوع این پروژه بارها در صحن شورا مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقرر بود پروژه در دو فاز به بهره‌برداری برسد که متأسفانه این امر محقق نشده و میدان میوه و تره‌بار لنگ اقدامات سرمایه‌گذار است؛ با نگاهی به مصاحبه‌های مسئولان شهری طی سال‌های گذشته در این خصوص، اظهارات متفاوتی را می‌بینیم که گویای سردرگمی در این پروژه است.

چندی پیش کامران گردان در جایگاه نائب رئیسی شورای شهر همدان در خصوص پروژه میدان میوه و تره‌بار جدید اینگونه اظهار نظر کرد که شهرداری بیخیال پروژه میدان میوه و تره‌بار جدید شده است و باید رفع موانع و تکمیل پروژه مورد توجه قرار گیرد.

اما اظهارات سیدمصطفی رسولی شهردار وقت همدان در زمان آغاز اجرای پروژه حاکی از هزینه پیش‌بینی شده ۱۷۵ میلیارد تومانی برای اجرای بود که از این میزان ۱۲۵ میلیارد تومان سهم سرمایه‌گذار و مابقی سهم شهرداری تعریف شده بود تا این پروژه در زمینی با زیربنای ۹۳ هزار مترمربع در بازه زمانی ۴۲ ماهه به بهره‌برداری برسد.

طبق اظهارات رسولی نقشه طراحی شده شامل ۱۷۰ غرفه یک ماشینه تا چهار ماشینه با دو سردخانه هر یک به مساحت ۳ هزار و ۶۰۰ و ۶۰۰ مترمربع بود؛ البته مقرر شده بود در این پروژه، صنایع تبدیلی با ۲ هزار و ۵۰۰ متر زیربنا، سایت اداری، پمپ بنزین، مسجد، خدمات رفاهی و غرفه‌های ویژه دستفروشان در کنار سایت اصلی در نظر گرفته شود.

شهردار همدان همچنین در مصاحبه‌ای از بهره‌برداری فاز اول میدان میوه و تره‌بار مرکزی همدان تا نیمه سال ۹۷ خبر داده بود که با وجود پشت سر گذاشتن سال ۹۷ همچنان شهروندان همدانی منتظر بهره‌برداری از فاز اول این پروژه هستند.

علی رحیمی‌فر رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای شهر نیز در گفت‌و‌گویی از پیشرفت پروژه میدان میوه و تره‌بار همدان ابراز نگرانی کرده بود.

اما به منظور آگاهی از وضعیت کنونی پروژه نایب رئیس شورای شهر همدان در گفت‌و‌گو با خبرنگار عصر همدان در این خصوص اظهار کرد: چند سال پیش قرارداد سرمایه‌گذاری در یک شرکت متشکل از دو و یا سه شرکت دیگر برای این پروژه منعقد شد.

قرارداد میدان میوه‌ و تره‌بار کاملاً یک طرفه بوده است

حمید بادامی‌نجات با بیان اینکه قرارداد منعقد شده با شهرداری فوق‌العاده ضعیف و به ضرر شهرداری است، گفت: اینکه مسببان عقد این قرارداد چه کسانی بودند و به چه شکلی اتفاق افتاده، بماند.

وی با تأکید بر اینکه شرکت طرف قراداد نیز افراد ذی نفوذ کشوری هستند، بیان کرد: این امر جای تحقیق دارد که آیا از نفوذ خود استفاده کرده‌اند یا نه اما وضع موجود نشان دهنده این است که قرارداد کاملاً یک طرفه بوده است.

نایب رئیس شورای شهر همدان افزود: انعقاد این قرارداد به ضرر شهرداری بوده است و با این اوصاف کار هم در این پروژه انجام نشده است.

وی با بیان اینکه یک زمین ۵۰ هکتاری در این پروژه در اختیار سرمایه‌گذار قرار داده‌ایم، تصریح کرد: سهم پروانه‌های صادره و میزان آن مشخص نیست و قیمت‌ها کارشناسی نشده است.

صرفاً یک قرارداد در پروژه میدان میوه و تره‌بار منعقد شده است

بادامی‌نجات با تأکید بر اینکه در پروژه میدان میوه و تره‌بار صرفاً یک قرارداد منعقد شده است، ادامه داد: در این قرارداد مشخص شده ۷۵ درصد سهم سرمایه‌گذار و ۲۵ درصد سهم شهرداری، بدون اینکه فکر کنند این سهم بر چه منطق و اساسی بسته شده است.

وی با بیان اینکه موارد عنوان شده، ابهاماتی است و ما هم که در شورا هستیم هنوز این مسائل را نفهمیده‌ایم، خاطرنشان کرد: چند ماه پیش سرمایه‌گذار بهانه‌های مختلفی از جمله عدم اطمینان از فروش غرفه‌ها داشت اما اینها ریسک سرمایه‌گذاری است.

نایب رئیس شورای شهر همدان یادآور شد: همین بهانه سرمایه‌گذار باعث شد چندین بار به شورا رفت و آمد کردند و در شورا نیز تعدادی از دوستان کمک کردند که آئین‌نامه پیش‌فروش غرفه‌ها به منظور سهولت در امر سرمایه‌گذار تصویب شود.

وی با تأکید بر اینکه آئین نامه پیش فروش غرفه‌ها به منظور کمک و اجرای پروژه تصویب شد، اظهار کرد: با تصویب این آئین‌نامه در نظر داشتیم اجرای پروژه سریع‌تر پیش برود اما گویا هر چه جلوتر می‌رویم با وجود دادن امتیاز به سرمایه‌گذار، این سرمایه‌گذار اقدامی نمی‌کند؛ مگر ساختن چند غرفه چقدر زمان می‌برد؟

تأخیر در اجرای پروژه‌، ظلم در حق شهروندان است

بادامی‌نجات تأخیر در اجرای پروژه‌، ظلم در حق شهروندان است، گفت: کاری که تاکنون در این پروژه انجام شده نیز از سوی پیمانکاران خوش‌نام همدانی بوده و این موضوع جای سئوال و تعجب است.

وی با تأکید بر اینکه از سرمایه‌گذار حمایت می‌کنیم که منافع آن به شهرداری برسد، بیان کرد: این درست نیست که زمین، پروانه و حمایت به سرمایه‌گذار بدهیم اما کاری انجام نشود.

نایب رئیس شورای شهر همدان افزود: از نظر بنده شاید مکان اجرای این پروژه نیز درست جایابی نشده و فاقد تأسیسات و راه دسترسی بوده است.

میدان میوه و تره‌بار کنونی دیگر پاسخگوی شهر نیست

وی با تأکید بر اینکه میدان میوه و تره‌بار کنونی دیگر پاسخگوی شهر نیست، تصریح کرد: میوه‌فروش‌ها برای تهیه بار مورد نیاز خود مجبور هستند ساعت‌ها در نوبت بمانند و اجرای این پروژه به منظور رفع مشکلات شهروندان بوده است.

بادامی‌نجات در پاسخ به این سئوال که آیا این پروژه پیوست مطالعاتی نداشته است، گفت: ما در این پروژه پیوست مطالعاتی، مطالعات جانمایی، ارزیابی اقتصادی و بحث‌های عمرانی، اجتماعی و فرهنگی را ندیدیم.

وی در پایان با بیان اینکه از ابتدا با دستورالعمل پیش فروش غرفه‌ها مخالف بودم و مخالفت خود را نیز اعلام کردم، خاطرنشان کرد: معتقد بودم صلاح نیست با این کار پول مردم را بگیریم و به دست افرادی که نمی‌شناسیم بسپاریم و با توجهه به نگرانی در خصوص ساخت پروژه به طرح پیش‌فروش غرفه‌ها رأی منفی دادم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۷۸۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی سرمایه گذار برای ساخت مدرن ترین شهربازی در نیشابور

به گزارش خبرنگار مهر، احمد همت آبادی عصر پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: متأسفانه عقب ماندگی نیشابور بسیار زیاد است و مهم‌ترین مصوبه شورای شهر نیشابور قرارداد طرح تفصیلی نیشابور بوده است چراکه طرح تفصیلی از سال ۹۶ تغییری نکرده بود و تاکنون عکس برداری‌های هوایی در منطقه یک شهرداری نیشابور انجام شده و منطقه دو شهری نیز در حال انجام است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر نیشابور افزود: مطالعات و توافقات زباله گاه جدید نیشابور انجام شده است و امیدواریم تا سال آینده شاهد بهره برداری آن باشیم و ۱۴۰ تن زباله در نیشابور تولید می‌شود که در طرح تفکیک از زباله از مبدا حدود ۶ درصد از زباله تولیدی شهر تفکیک می‌شود.

وی با اشاره به انتقال میدان میوه و تره از سطح شهر به خارج از شهر و حل مشکل ترافیکی شهر بیان کرد: در انتقال میدان میوه و تره بار نیشابور علیرغم تمام تلاش صورت گرفته متأسفانه اقدام مثبتی نداشتیم که البته مالکیت زمین جدید در حال انجام است.

همت آبادی با بیان اقدامات مؤثر در حوزه ورزش و جوانان ابراز کرد: بهره برداری از زورخانه شهرداری نیشابور و ورزشگاه دکتر مشایخان از اقدامات مهم ششمین دوره شورای اسلامی شهر نیشابور بوده است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر نیشابور با انتقاد از عملکرد اداره ورزش و جوانان شهرستان نیشابور ادامه داد: متأسفانه اداره ورزش و جوانان تمام اماکن ورزشی خود را به مزایده گذاشته است و از این رو فعالیت ورزشی در نیشابور گران شده است.

وی در رابطه با آخرین وضعیت معبر عمارت امین اسلامی نیشابور خاطرنشان کرد: ایجاد معبر در باغ و عمارت از سوی شورای تأمین صورت گرفته است و براساس شکایت صورت گرفته دیوان عدالت اداری توقف موقت عملیات عمرانی صادر کرده است.

همت آبادی اظهار کرد: قرارداد قبلی شهربازی نیشابور خاتمه پیدا کرد و براساس مصوبه شورای شهر، شهربازی برای کودکان در مقیاس ۳ هزار متری در پارک ارغوان احداث خواهد شد و همچنین یک سرمایه گذار نیز اعلام آمادگی خود را برای ساخت مدرن ترین شهربازی استان در تریا پارک شهر اعلام کرده است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر نیشابور با اشاره به اعتراضات مردمی مبنی بر آسفالت و لکه گیری در سطح مناطق مختلف شهری افزود: براساس لایحه‌ای شورای شهر معابری که در زمره معابر عمومی محسوب نمی‌شوند این معابر با مشارکت مردم آسفالت خواهد شد و معبری که یک بار آسفالت شده، شهرداری مکلف است آن معبر را مجدداً اقدام به لکه گیری و آسفالت کنند.

وی در رابطه با اعتراضات مردمی منطقه شهید بهشتی نسبت به پروژه اصلاح هندسی بی بی شطیطه بیان کرد: بلوار شهید بهشتی در حد فاصل میدان بی بی شطیطه از محل ردیف اصلاح هندسی صورت گرفته است که مورد اعتراض اعضای شورای شهر نیز بوده است اما براساس مصوبه شورای ترافیک به ریاست فرماندار انجام شده است.

همت آبادی بیان کرد: در بحث بازسازی و ترمیم میدان حافظ حدود ۳ میلیارد تومان هزینه شده است که بدون مصوبه شورای اسلامی شهر صورت گرفته است و این مهم یک نوع تخلف است و براساس خارج از بودجه مصوب این اقدام از سوی شهرداری صورت گرفته است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر نیشابور تصریح کرد: سازمان‌های شهرداری نیشابور خیلی موفق نتوانستند عمل کنند و متأسفانه سند فرهنگی مشخصی برای امور فرهنگی شهر نیز برای سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تدوین نشده است.

وی با اشاره به تذکرات اعضای شورای شهر به عملکرد شهردار نیشابور خاطرنشان کرد: ۴ تا ۵ عضو شورای شهر نیشابور نسبت به عملکرد شهردار نیشابور اعتراض دارند و از این رو در سال گذشته نیز استیضاحی صورت گرفت اما اکثریت آرا را کسب نکرد و ۴ عضو شورا همچنان نسبت به عملکرد شهردار نیشابور اعتراض دارند اما نظام شورایی براساس اکثریت است.

کد خبر 6095295

دیگر خبرها

  • ابهام در قرارداد زاکانی با چینی‌ها | واردات هزاران خودروی برقی با شرکت ساختمانی | تردید بزرگ که آیا اصلا قراردادی منعقد شده یا نه!
  • ابهام در قراردادهای زاکانی با چینی‌ها/ عضو شورای شهر: هنوز تردید داریم که آیا این قراردادها منعقد شده است یا خیر؟
  • پارکینگ آقاجانی‌بیگ هر چه سریع‌تر تکمیل شود
  • آمادگی سرمایه گذار برای ساخت مدرن ترین شهربازی در نیشابور
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • زرشک افین و عناب خوسف در مسیر ثبت در جیاس
  • گرگان گران اداره می‌شود/ ناتوانی در جذب سرمایه گذار برای توسعه
  • سایت بازیافت در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان
  • سایت بازیافت شهرداری در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان شهر
  • ادامه رایزنی شورای شهر بیرجند درباره برج ۴۶ طبقه ارتش