Web Analytics Made Easy - Statcounter

زاهدان- شنیدن خبر فوت دکتر محمد نعیم امینی فرد نماینده ایرانشهر روز یک شنبه پانزدهم دی ماه در سانحه رانندگی برای بسیاری از مردم سیستان و بلوچستان به ویژه مردمان بم پور و ایرانشهر و هم چنین خبرنگارانی چون من که گاه و بی گاه تلفن هایمان را بی پاسخ نمی گذاشت کمی غیر منتظره بود.

قدس آنلاین-گروه استان ها: دکتر محمد نعیم امینی فرد حداقل برای بسیاری از خبرنگاران رسانه ها نامی آشناست و به دلیل پاسخ گویی به آن ها در این استان شهره بود و لذا کمتر خبرنگاری در استان سیستان و بلوچستان را می توان یافت که در تماس با وی پاسخ سوالاتش را نگرفته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنان و تذکر های امینی فر را که در خانه ملت بررسی می کنیم سراسر مطالبه بهداشتی و درمانی است تا بتواند از طریق تریبون مجلس و یا همکاری با رسانه ها نظر مسئولان را به مشکلات و کمبود های این استان و به ویژه حوزه انتخابیه خودش جلب کند و افسوس که حال دیگر وی قادر به مطالبه احقاق حقوق مردم  این استان نیست.

قاچاق سوخت بلای جان مردم و مسئولان

قاچاق سوخت در استان سیستان و بلوچستان بیشترین عامل سوانح رانندگی را به خود اختصاص داده است و متاسفانه نماینده مردم ایرانشهر که خود یکی از منتقدان این معضل بود در سانحه برخورد با همین خودرو های سوخت کش در جاده زاهدان دار فانی را وداع گفت.

نعیم امینی فرد در زمره نمایندگانی بود که همواره نسبت به شیوع قاچاق سوخت در استان گلایه مند بود و این موضوع را یکی از عوامل بالای تصادفات جاده ای در استان می دانست.

وی معتقد بود موضوع قاچاق سوخت را باید از چند جنبه مورد بررسی قرار دارد که یکی از مهم‌ترین فاکتورهای آن بیکاری جوانان است.

نماینده مردم ایرانشهر در آخرین مصاحبه خود عنوان داشت: مردم عادی وقتی می‌بینند با قاچاقچیان بزرگ سازمان یافته سوخت که از سایر استان‌‎ها وارد سیستان و بلوچستان می‌‎شوند، برخوردی صورت نمی‌گیرد در مقادیر کمتر دست به چنین کاری می‌زنند

امینی فر توقف طرح‌های صنعتی به ویژه در ایرانشهر و چابهار که قرار بود به نوعی اشتغال آفرین باشند را از دیگر نکات منفی می دانشت و می گفت: این حجم از بیکاری برخی را ناچار به قاچاق سوخت با توجه به موقعیت جغرافیایی استان می‌‎کند. البته وی همیشه متذکر بود که این توجیه به عنوان دلیل موجهی برای قاچاق نیست ولی وقتی شغل مناسبی در منطقه وجود نداشته باشد و شاهد یک اختلاف قیمت معنادار سوخت در دو طرف مرز باشیم  برخی از این فرصت سوء استفاده می‌کنند.

امینی فرد مدعی بود: مردم عادی وقتی می‌بینند با قاچاقچیان بزرگ سازمان یافته سوخت که از سایر استان‌‎ها وارد سیستان و بلوچستان می‌‎شوند، برخوردی صورت نمی‌گیرد در مقادیر کمتر دست به چنین کاری می‌زنند و این سرآغاز رخ دادن چنین تصادفات تلخی در جاده‌های سیستان و بلوچستان است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی  پیش از این یادآور شده بود: به طور طبیعی فردی که راننده یک خودروی حامل قاچاق سوخت است استرس بیشتری نسبت به یک راننده عادی دارد و همین مسئله موجب بالا رفتن احتمال خطا و تصادف در رانندگی می‌شود اما شاید به این موضوع هیچ گاه فکر نکرده بود که روزی یکی از همین خودرو های حامل سوخت بلای جانش شده و دست وی را از دنیا کوتاه می کنند!

وی همیشه تلفات جاده ای در این استان به تعداد یک هزار نفر انسان بی گناه را رقمی بسیار بزرگ می دانست و مدعی بود متأسفانه در این تلفات سرمایه های اجتماعی و قشر تحصیل کرده از دست می روند.

سرمایه اجتماعی که از دست رفت

محمد نعیم امینی فرد در سال ۱۳۴۶ در شهر «بمپور» از توابع شهرستان «ایرانشهر» واقع در استان سیستان و بلوچستان به دنیا آمد.

وی پس از سپری کردن تحصیلات مقدماتی و متوسطه در شهرستان های بمپور و ایرانشهر موفق به اخذ مدرک دیپلم شد. سپس با شرکت در کنکور سراسری سال ۱۳۶۴، در رشته پزشکی عمومی دانشگاه شهید بهشتی تهران پذیرفته و پس از چندی فارغ التحصیل شد

. دکتر امینی فرد هم چنین مدرک تخصصی چشم پزشکی و مدرک فوق تخصصی قرنیه را از این دانشگاه اخذ کرد.

از جمله سوابق دکتر امینی فرد می توان به ریاست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایرانشهر، عضویت در هیئت مدیره نظام پزشکی ایرانشهر، عضویت در هیئت علمی گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و ریاست بخش بیمارستان فوق التخصصی الزهرا(س) زاهدان اشاره کرد.

هفتم اسفند سال ۱۳۹۴، دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار شد؛ در این دوره دکتر محمد نعیم امینی فرد در همان مرحله اول، به عنوان نماینده مردم شهرستان های "ایرانشهر، سرباز، دلگان و فنوج" از توابع استان "سیستان و بلوچستان" به خانه ملت راه یافت.

امینی فرد در حالی که مسئولیت مجمع نمایندگان استان را بر عهده داشت و در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی فعالیت چشمگیری داشت اما در پانزدهم دیماه ۱۳۹۸ متاسفانه به دلیل تصادم با یک خودروی سوخت کش در مسیر خاش-زاهدان جان به جان آفرین تسلیم کرد.روحش شاد

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان نماینده مردم ایرانشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۹۶۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازش ۶۷ درصد پرونده‌های ارجاعی به مشاوران کلانتری‎های سیستان و بلوچستان

سرهنگ علی رحیمی با حضور در همایش گرامیداشت روز روانشناس به ارائه گزارشی از اقدامات حوزه مشاوره، مددکاری و خدماتی که توسط مشاوران روانشناس در طول یک سال گذشته توسط آنان ارائه شده پرداخت.

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس استان با اشاره به نقش پر رنگ مراکز مشاوره و مددکاری در حوزه پیشگیری از آسیب ها، بیان کرد: آمار کل مراجعین به مرکز مشاوره و دوایر مددکاری اجتماعی کلانتری‌ها در سال۱۴۰۲ بالغ بر ۳۰ هزار و ۵۲۲ پرونده بوده است.

رحیمی گفت: از این تعداد ۲ هزار و ۵۴۷ پرونده به مرکز مشاوره و ۲۷ هزار و ۹۷۵ پرونده به دوایر مددکاری اجتماعی کلانتری‌ها ارجاع شده است که از پرونده های ارجاعی به کلانتری‌ها تعداد ۶۷ درصد منجر به مصالحه شده است.

معاون سیاسی  اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان نیز گفت: نیاز به نشاط اجتماعی در جامعه با توجه به جغرافیای خاص اجتماعی استان باید یکی از اولویت‌های روانشناسان و مشاوران در سطح استان قرار گیرد.

شریفی افزود: جغرافیای اجتماعی استان دارای گستردگی و تنوع های خاصی است که نیازمند نشاط اجتماعی و حال خوب در جامعه هستیم.

وی خاطرنشان کرد: تمامی دستگاههای اجرایی وظیفه مشارکت و گره گشایی در این زمینه را دارند تا انسجام اجتماعی در جامعه تحقق یابد. این امر با همت و کمک روانشناسان و مشاوران تحقق می‌یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • کارگران نمونه و کارفرمایان سلامت محور سیستان و بلوچستان تجلیل شدند
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • تویوتا ۱۲۰ میلیاردی در چابهار توقیف شد
  • سازش ۶۷ درصد پرونده‌های ارجاعی به مشاوران کلانتری‎های سیستان و بلوچستان
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای ارائه ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • ظرفیت‌های صادراتی سیستان و بلوچستان کانون توجه سرمایه گذاران