Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، «نصر الشمری» دبیر کل جنبش النجباء عراق تاکید کرد که خون شهید سردار سلیمانی، ابومهدی المهندس و یارانشان خیلی زود  به ثمر نشست و بزرگ‌ترین ثمره آن محو رژیم صهیونیستی خواهد بود.

این شخصیت عراقی در گفت‌وگو با پایگاه خبری المیادین با تاکید بر اینکه آمریکا در متزلزل ساختن رابطه عراق با متحد راهبردی خود ایران شکست خورد، گفت: «ایران متحدی راهبردی است که در دشواترین شرایط در کنار عراق بوده است در حالی که آمریکا سعی در منحرف کردن جامعه عراق را داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی افزود: «خون سردار سلیمانی و المهندس همه نقشه‌های آمریکا علیه عراق را از بین برد و ما هیچ گاه  نسبت به رفتارهای آمریکا در عراق اطمینان خاطری نداشتیم».

الشمری گفت: «حضور آمریکا در عراق به عملیات نظامی ضد داعش و به طور کلی صحنه عراق آسیب می‌زند. از همین رو ما به جنگ علیه حضور نظامی آمریکا در عراق و در هر نقطه‌ای از منطقه که به آن دسترسی پیدا کنیم خواهیم رفت».

این مقام جنبش النجباء تاکید کرد: حمله آمریکا به الحشد الشعبی در نزدیکی مرز (حمله یک هفته پیش القائم) ساعت صفر آغاز جنگ علیه مقاومت بود، اما ما آماده مبارزه با آمریکا هستیم و شهادت بعضی از ما چیزی از این معادله را تغییر نمی‌دهد.»

الشمری با تاکید بر ضربه دردناک به آمریکا برای خونخواهی فرماندهان مقاومت، گفت: «امروز رهبران ارشد مقاومت عراق هم برای برگزاری نشستی آماده می‌شوند تا در آن جبهه یکپارچه  علیه حضور آمریکا در منطقه تشکیل شود.»

وی تاکید کرد: «رهبران ارشد مقاومت عراق طی امروز و فردا این نشست را برگزار و از تشکیل یک جبهه یکپارچه علیه موجودیت آمریکا خبر خواهند داد.»

دبیر کل جنبش النجباء گفت: «ما عراقی‌ها توانستیم نیروهای آمریکایی را در عراق متحمل تلفات سنگینی کنیم که آنها را به عقب نشینی واداشت و امروز نبرد به قلب کشورهای همپیمان واشنگتن در منطقه انتقال یافته است، کشورهایی که آمریکا را به حمله به ما تحریک می‌کنند.»

الشمری تصریح کرد: «اصطلاح تروریسم بین المللی درباره آمریکا صدق می‌کند که به منطقه ما آمد و آنجا را اشغال کرد. ما از سال ۲۰۰۳ با حزب الله و ایران ارتباط داریم و هیچ کسی از ما نخواست موضعی مثل آنها داشته باشیم.»

الشمری بر ضرورت تبدیل شدن گروه‌های مقاومت به یک سازمان واحد برای مقابله با آمریکا تاکید کرد و گفت: «ما به برخی مسائل صوری و پروتوکلی حساسیت نداریم، زیرا کیان اسلامی امتی واحد در اقصا نقاط کره زمین است.»

وی با تاکید بر اینکه خون‌خواهی شهدا برای آمریکا غیر قابل پیش‌بینی خواهد بود، گفت: «البته پاسخ به تجاوز آمریکا از روز یکشنبه با تصمیم پارلمان آغاز شد.»

دبیر کل جنبش النجباء گفت: «آنهایی که از توافقنامه امنیتی با واشنگتن حرف می‌زنند توهم دارند از این بعد دیگر توافقنامه ای در کار نیست.»

یک نظامی آمریکایی هم در عراق نمی‌ماند

وی تاکید کرد: «مصوبه دیروز پارلمان عراق الزام آور است و اجازه باقی ماندن یک سرباز آمریکایی را هم در عراق نمی‌دهد و آمریکا از تصمیم پارلمان در خصوص فیصله دادن به توافقنامه امنیتی نومید شده است.»

الشمری گفت: «ترامپ فقط می‌تواند تحریم‌هایی یکجانبه علیه عراق اعمال کند، آن هم اگر مجوز کنگره را به دست آورد که این هم کار دشواری است.

دبیر کل جنبش النجباء تاکید کرد: بغداد از واشنگتن درخواست ایجاد پایگاه نظامی نکرده بود و این اصولا نقض حاکمیت عراق است ترامپ چگونه درخواست بهای پایگاه نظامی می‌دهد که حاکمیت عراق را نقض کرده است و اصلا به درخواست بغداد نبوده که آن را ایجاد کرده است.

سفارت آمریکا در تیررس است

وی انتقام خونخواهی مقاومت را زلزله‌وار خواند و گفت: موشک‌ها بر سر آمریکایی‌ها فرود خواهد آمد. سفارت آمریکا در بغداد هم هدف بسیار بزرگی برای مقاومت خواهد بود، زیرا یک پایگاه نظامی و لانه جاسوسی و مرکز اطلاعاتی آمریکا و موساد است.

الشمری با اشاره به حضور هزاران تنفگدار دریایی آمریکا در سفارت آمریکا در بغداد، گفت: امروز حضور نظامی آمریکا در عراق در تیررس ماست. در عمرم شهادتی بدین سرعت مثمر ثمر ندیده بودم ثمره بزرگ خون شهدا زوال اسرائیل خواهد بود. ترامپ اگر از سوی اسرائیل و حکام سعودی تحریک نشده بود جرات چنین جنایتی را نداشت.

آمریکا بامداد روز جمعه طی حمله پهپادی به خودروی حامل ابومهدی المهندس، نائب رئیس الحشد الشعبی و سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ایران، دو شخصیت یاد شده را به همراه 8 نفر دیگر از همرزمانشان به شهادت رساندند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۰۴۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال

 یک مقام ارشد سیاسی حماس به آسوشیتدپرس گفت که این گروه سیاسی نظامی حاضر است با یک آتش‌بس پنج ساله یا بیشتر با اسرائیل موافقت کند؛ در صورت ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی، سلاح‌های خود را روی زمین گذاشته و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهد شد.

به گزارش صدای ایران ، خلیل الحیه در مصاحبه‌ای که روز چهارشنبه با این خبرگزاری در استانبول انجام داده همچنین تاکید کرد که حماس آمادگی دارد به سازمان آزادی‌بخش فلسطین بپیوندد تا یک دولت واحد برای غزه و کرانه باختری تشکیل شود. 

به نوشته یورونیوز،  این گروه فلسطینی قبلا همواره تاکید کرده که مبارزه خود را تا زمان نابودی اسرائيل ادامه خواهد داد.

الحیه که از مقام‌های بلندپایه حماس به شمار می‌رود که در مذاکرات برای آتش بس و تبادل گروگان‌ها حضور داشته در این مدت گاهی لحن تند و مخالف و گاهی هم بیان آشتی‌جویانه‌ای داشته است. 

او در بخش دیگری از این مصاحبه تاکید کرد که «حماس آمادگی دارد حدود کشور فلسطینی را بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی که تاکید دارد باید در امتداد مرزهای پیش از جنگ ۱۹۶۷ تشکیل شود، بپذیرد.»

وی در خصوص اینکه اگر چنین اتفاقی بیفتد چه سرنوشتی در انتظار حماس خواهد بود گفت: «آن‌وقت شاخه نظامی ما منحل می‌شود. تجربیات افرادی که با اشغالگران جنگیدند چه شده است؟ وقتی به استقلال رسیدند و حقوق خود را کسب کردند به احزاب سیاسی تبدیل شدند و نیروهای مبارز هم به ارتش ملی پیوسته‌اند.»

طی سال‌ها، حماس گاهی موضع عمومی خود را نسبت به احتمال تشکیل کشور فلسطینی در کنار اسرائیل تعدیل کرده است. اما برنامه سیاسی آن هنوز رسما بر شکل گیری کامل فلسطین از از رودخانه تا دریا (من النهر الی البحر) است؛ منطقه‌ای از رود اردن تا دریای مدیترانه که شامل اسرائيل نیز می شود.  

الحیه نگفت که آیا استقبال آشکار او از راه حل دو کشوری به منزله پایان دادن به درگیری فلسطین با اسرائیل است یا گامی موقت به سوی هدف اعلام شده این گروه برای نابودی اسرائیل.

تشکیلات خودگردان فلسطین امیدوار است که یک کشور مستقل در کرانه باختری، شهر قدس شرقی و غزه ایجاد کند، مناطقی که اسرائیل در جنگ ۱۹۶۷ در خاورمیانه تصرف کرد. در حالی که جامعه بین المللی به شدت از چنین راه حل دو کشوری حمایت می‌کند، دولت تندرو بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، آن را رد می کند.

اسرائیل می‌گوید که از زمان آغاز جنگ، اکثر گردان‌های اولیه حماس را منهدم کرده است، اما چهار گردان باقی‌مانده در رفح مخفی شده‌اند. اسرائیل استدلال می‌کند که حمله به رفح برای پیروزی بر حماس ضروری است.

الحیه اما می‌گوید که چنین حمله‌ای نمی‌تواند به نابودی حماس بینجامد. او گفت که تماس‌ها بین رهبری سیاسی خارج و رهبری نظامی در غزه بدون وقفه در جریان است و تماس‌ها، تصمیم‌گیری‌ها و جهت‌گیری‌ها با مشورت  بین دو گروه انجام می‌شود. 

جنگ غزه نزدیک به هفت ماه طول کشیده و مذاکرات آتش بس متوقف شده است. جنگ با حمله مرگبار ۷ اکتبر به جنوب اسرائیل آغاز شد که در آن گروه حماس حدود ۱۲۰۰ را کشتند. در مقابل اسرائيل عملیات نظامی گسترده‌ای را در سراسر نوار غزه آغاز کرد، حملاتی که تاکنون جان بیش از ۳۴ هزار فلسطینی را گرفته و باعث آوارگی ۸۰ درصد از جمعیت ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفری این باریکه شده است.

دیگر خبرها

  • حزب‌الله لبنان: کمک‌های نظامی آمریکا به اسرائیل چراغ سبز حمله به رفح است
  • شاه‌کلید حل مسائل منطقه، دست ایران
  • آمادگی کامل مقاومت برای مقابله با تجاوز اشغالگران به رفح
  • مقام ارشد حماس : انحلال شاخه نظامی به شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین / مرزهای 67 را قبول می کنیم
  • حمله به مقر صلیب سرخ در غزه/ مقرهای فرماندهی و جاسوسی اشغالگران هدف حملات مقاومت
  • حماس: اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم
  • شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال
  • فرماندهی که در تمامی مسئولیت‌ها موفق بود
  • کرانه باختری، میدان وحدت در جبهه مقاومت
  • حضور مهمانان جبهه مقاومت در اجلاس پیرغلامان حسینی کرمان