Web Analytics Made Easy - Statcounter

حامد قربانی نویسنده سریال «آیت‌الله طالقانی» درباره جزییات داستانی این مجموعه که این روزها در حال نگارش است به خبرنگار مهر بیان کرد: هفت قسمت از فیلمنامه تاکنون آماده شده است که از کودکی آیت‌الله طالقانی تا کودتای ۲۸ مرداد را در بر می‌گیرد.

وی با اشاره به تحقیقات قبل از نگارش و در حین کار توضیح داد: از آنجایی که در این سریال به شخصیت‌های مهمی پرداخته خواهد شد برای هر یک از این شخصیت‌ها در حین نگارش هم تحقیق می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازرگان و یدالله سحابی جزو کسانی هستند که در دوره آیت‌الله طالقانی نقش پررنگی داشتند و درواقع یک سه ضلعی میان این سه نفر شکل می‌گیرد.

تاریخ معاصر در سریال‌ها بیشتر کلیشه شده است

قربانی با اشاره به زحمتی که نگارش کارهای تاریخی دارد، عنوان کرد: این سریال همچون پروژه‌های الف سازمان است چون تاریخی است و دوره‌های مختلف پهلوی اول و پهلوی دوم را در برمی گیرد و می‌طلبد که به الف ویژه تبدیل شود. این مجموعه درواقع یک پروژه استراتژیک است و من سعی کردم با رویکردی متفاوت این دوره را بنویسم. آنچه که در سال‌های اخیر در سریال‌هایی که این دوره معاصر را به تصویر می‌کشند دیده‌ایم بیشتر تصاویر تکراری و کلیشه‌ای از آن زمان بوده است و واقعیت‌های آن دوره مثل فقری که وجود داشته است یا نوعی بهم ریختگی زمان دیده نمی‌شود.

وی اضافه کرد: ما در این سریال کودتای ۲۸ مرداد را می‌بینیم که در سریال‌ها خیلی دیده شده است اما در اینجا بخش دیگری از لمپن‌های جامعه و اتفاقات دیگری را می‌بینیم.

این نویسنده درباره پایان نگارش نیز توضیح داد: قرار است متن فیلمنامه را تا اواسط اسفند به پایان برسانم که تلاشم بر این است تا ۲۶ قسمت نگارش شود اما اگر بتوانیم مدیران را قانع می‌کنیم که متن فیلمنامه بیشتر شود چون کشش سریال بیشتر از ۲۶ قسمت است.

وی با اشاره به حضور میلیونی مردم در تشیعع سردار سلیمانی اظهار کرد: نقاط عطف مهمی در زندگی آیت‌الله طالقانی بوده است به‌طور مثال حضور میلیونی مردم در تشییع پیکر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی پیش از این در تشییع امام خمینی(ره) بود و یک بار هم در سال ۵۷ در تاسوعا آیت‌الله طالقانی یک راهپیمایی را راه اندازی کرد که جمعیت بسیاری به خیابان‌ها ریختند و همان حضور بود که باعث شد شاه گریه کند و بگوید من را نمی‌خواهند.

نمایش تزویر رضاشاه در مذهب

این نویسنده با اشاره به تصویر ارائه شده از رضا شاه در این سریال هم اظهار کرد: تزویر رضاشاه در مذهب بخشی از تصویری است که قرار است از او در این سریال دیده شود.

وی در پایان درباره تم اصلی سریال نیز گفت: مرید، مراد و ساواک سه ضلع این کار است.  آیت‌الله طالقانی مرید امام خمینی(ره) است و بعد خودش به مراد تبدیل می‌شود و بحث تبعیت از ولایت تم اصلی سریال است.

کد خبر 4818921 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: سریال ایرانی آیت الله طالقانی حامد قربانی قاسم سلیمانی تئاتر ایران موسیقی ایرانی فیلم سینمایی جشنواره فیلم عمار سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر سینمای مستند کنسرت موسیقی سریال ایرانی فیلم مستند موسیقی نواحی شبکه پنج سیما کارگردان تئاتر موسیقی کلاسیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۱۰۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«نوبت لیلی» نامزد جشنواره سریال آلمان شد

سریال «نوبت لیلی» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی روح‌الله حجازی به بخش مسابقه دهمین دوره جشنواره سریال " DIE SERIALE" در آلمان راه یافت و کاندید بهترین سریال بلند شد.

به گزارش ایسنا، سریال نوبت لیلی «نوبت لیلی» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی روح‌الله حجازی به تازگی به بخش مسابقه دهمین دوره جشنواره سریال " DIE SERIALE" در آلمان راه یافته و کاندید بهترین سریال بلند شده است.

این رویداد قدیمی‌ترین جشنواره آلمان است که به سریال های مستقل اختصاص دارد و ۲۹ می تا ۳ ژوئن ۲۰۲۴ در گیسن آلمان برگزار خواهد شد.  

«نوبت لیلی» پیش از این از جوایزه "British Awards" در انگلستان، جایزه بهترین سریال بین‌المللی و بهترین فیلمبرداری را دریافت کرد و در سی و پنجمین جشنواره خیرونا اسپانیا و پنجمین دوره جشنواره "skiptown" در هالیوود آمریکا نیز حضور داشته است.

«نوبت لیلی» سریال اختصاصی پلتفرم نماوا بوده است.

مهدی شیرزاد، سرپرست نویسندگان و مهدی شیرزاد، سروش چیت‌ساز و روح‌الله حجازی نیز نویسندگان این سریال هستند که فیلمنامه این سریال را در سبک رئالیسم جادویی به نگارش در آورده‌اند.

در خلاصه داستان این سریال آمده است:

لیلی از طریق کتابی مرموز در می‌یابد که او و خانواده‌اش تاکنون در زمان و مکان‌های بسیاری زیسته‌اند و اکنون «نوبت لیلی» است تا با رمزگشایی از کتاب و یافتن تابلوی ارزشمند نیاکانش دست به انتخابی بزند که به تمام این زندگی‌های زیسته معنا بدهد و …

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز پیش تولید سریال ماه‌شرف خانم در سنندج
  • آغاز پیش‌تولید سریال «مستوره اردلان» در کردستان
  • علت ممنوعیت سریال مصری حشاشین؛ تحریف تاریخ ایران
  • «حشاشین» سریالی بر اساس تحریف تاریخ است
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • انتقاد از سریال «حشاشین» به رسانه‌های عرب‌ زبان رسید
  • شایعه‌ای جذاب در مورد یکی از محبوب‌ترین سریال‌های تاریخ
  • تحریف تاریخ، تضعیف شیعه و باقی توطئه‌ها
  • تحریف تاریخ، تضعیف شیعه و باقی توطئه‌‌ها
  • «نوبت لیلی» نامزد جشنواره سریال آلمان شد