Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با یک برنامه رادیویی در این کشور بار دیگر به دفاع از عملیات تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: باید ۲۰ سال قبل این کار انجام می‌شد».

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه ۲۰ دقیقه‌ای با برنامه رادیویی «راش لیمبا» به سوالات مجری این برنامه درباره ترور قاسم سلیمانی فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پرداخت و مواضع غیر قانونی و ضد ایرانی خودش را تکرار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مجری این برنامه رادیوی در ابتدای این مصاحبه پس از تشکر از رئیس‌جمهور آمریکا بابت شرکت در این مصاحبه از او سوال کرد: «افراد بسیاری به من درباره واکنششان به واکنش‌های رسانه‌ها در خصوص اقدامی که شما علیه فرمانده نیروی قدس ایران اتخاذ کردید، حرف زدند. آقای رئیس‌جمهور! مردم نگران هستند و فرزندان آن‌ها تا سر حد مرگ ترسیده‌اند و دارند عقلشان را از دست می‌دهند به خاطر اینکه این کار به نحوی سبب ایجاد و اغاز جنگ جهانی سوم شود و ما بیشتر از هر زمان دیگری امنیتمان از دست رفته و نا امن شده‌ایم. آیا شما می‌توانید به مردم توضیح دهید که چرا اقدامی که شما کردید ما را امن‌تر کرده و اقدامی ضروری و اقدامی درست بود؟

ترامپ در جواب گفت: «این کار باید ۱۵ سال یا ۲۰ سال قبل انجام می‌شد. او (سردار شهید قاسم سلیمانی) به طور خاص او رهبر واقعی نظامی آن‌ها (ایران) بود، او تروریست است و توسط رئیس‌جمهور اوباما به عنوان تروریست شناخته شد، اما اوباما هیچ کاری درباره او نکرد البته به جز اینکه به ان‌ها ۱۵۰ میلیارد دلار داد و حتی ۱.۸ میلیون دلار پول نقد به آن‌ها داد. رئیس‌جمهور (جورج (بوش (پسر) هم باید او (سردار سلیمانی) را هدف قرار می‌داد».
به ادعای او، سردار سلیمانی عامل اصلی کشته و مجروح شدن نظامیان آمریکایی در عراق بعد از جنگ سال ۲۰۰۳ بود. رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد: «ما فرص هدف قرار دادن او را پیدا کردیم و این کار را کردیم و اکنون به خاطر این کار، خیلی امن‌تر شده‌ایم. ما خواهیم دید که آیا (ایران) پاسخی خواهد داد یا نه البته شما دیده‌اید که من گفته‌ام پاسخ ما (به انتقام جویی ایران) چه خواهد بود».

مجری این برنامه رادیویی که از حامیان ترامپ محسوب می‌شود با تایید مواضع ضد ایرانی دولت او و انتقاد از مواضع دولت باراک اوباما سوال کرد: «قبل از ریاست جمهوری شما، سیاست آمریکا در قبال ایران چه بود؟»

ترامپ به این سوال ادعا کرد: «من فکر می‌کنم که آن‌ها (دولت اوباما) اصلا هیچ سیاستی نداشتند. آن‌ها می‌دانستند که چه اتفاق‌های می‌افتد. چرا آن‌ها ۱۵۰ میلیارد دلار (به ایران) دادند؟ بخش اعظم این پول صرف اقدامات تروریستی شد».

رئیس‌جمهور آمریکا ضمن انتقاد از مواضع دولت اوباما در قبال ایران، «جان کری» وزیر خارجه دولت او را متهم کرد که پس از روی کار آمدن دولت ترامپ، در سیاست خارجی آمریکا در رابطه با ایران دخالت کرد و با کشور‌های خارجی مراوداتی درباره ایران داشت. او قبلا هم جان کری را متهم کرده بود که قانون موسوم به «قانون لوگار» را نقض کرد؛ قانونی که مقام‌های دولت سابق را در دخالت در امور سیاست خارجی آمریکا منع می‌کند.

وی با این ادعا که جان کری با آغاز به کار دولت ترامپ، دست اقداماتی از قبیل: صحبت و مشاوره دادن به مقام‌های ایرانی زده است؛ اتهامی که کری وزیر خارجه اسبق آمریکا و عضو پیشین سنای این کشور بار‌ها به شدت آن را رد کرده است.   ترامپ افزود: «دقیقا بعد از اینکه آن‌ها با ایران توافق (برجام) را انجام دادند، اینطور نبود که آن‌ها به ایالات متحده احترام بگذارند بلکه رفتارشان بدتر از قبل شد. من قبلا گفتم که (ایران) باید حداقل کمی احترام نشان می‌داد، اما آن‌ها بدتر شدند و خصمانه‌تر رفتار کردند. اگر خاطرتان باشد، دقیقا قبل از اینکه این پول پرداخت شود، آن‌ها ۱۰ ملوان (آمریکایی را در آب‌های جزیره فارسی در خلیج فارس) دستگیر کردند و ملوانانمان را تحقیر کردند و با به زانو انداختن ملوانانمان، کشورمان را تحقیر کردند. آن‌ها این کار را درست قبل از پرداخت اولین پول (توسط دولت اوباما به ایران) انجام دادند اگر آن‌ها بعد از دریافت این پول ملوانان را می‌گرفتند، آن‌ها را آزاد نمی‌کردند و همین حالا هم ملوانانمان هنوز در آنجا (ایران) حضور می‌داشتند. ملوانان اصلا نمی‌دانستند که در آب‌های ایران بودند و گفتند که شاید کمی وارد آب‌های ایران شده باشند. آن‌ها (ایران) ملوانان را تحقیر کردند».

مجری برنامه رادیویی درباره روابط آمریکا و رژیم صهیونیستی در دولت اوباما و قیاس آن با دولت ترامپ سوال کرد و نظر رئیس‌جمهور آمریکا را در این باره جویا شد.

ترامپ در جواب به مواضع انتقادی برخی اعضای کنونی کنگره آمریکا در قبال مواضع رژیم صهیونیستی اشاره کرد و به ان‌ها تاخته است.

رئیس‌جمهور آمریکا گفت: «اگر شما به ۱۰ سال قبل یا هشت سال قبل یا حتی ۵ سال قبل نگاه کنید، اسرائیل پادشاه کنگره (آمریکا) بود، درست است؟ کنگره ما از اسرائیل حفاظت کرد و برای اسرائیل جنگیده، اما حالا به روشی که دموکرات‌ها در قبال رفتار با سارائیل در پیش گرفتند، نگاه کنید. الکساندریا اوکازیو کورتز، رشیده طلیب، (ایلهان) عمر (اعضای دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا) را می‌بینید کسانی که ضد یهودی هستند و واقعا ضد اسرائیل هستند. شما بروید به حرف‌هایی که آن‌ها درباره اسرائیل و مردم یهودی زدند، نگاه کنید. ۱۰ سال قبل چنین حرف‌هایی غیرقابل قبول بود و اصلا هیچ کسی باور نمی‌کرد که چنین حرف‌هایی زده شود. من هنوزم باورم نمی‌شود که حالا چنین حرف‌هایی زده می‌شود».

در حال تکمیل...

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ترامپ ترور سلیمانی تروریست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۱۲۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبرس ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه را از سر گرفت

ارسال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه از طریق کریدور دریایی قبرس که به دلیل کشته شدن کارکنان گروه‌های امدادی توسط رژیم صهیونیستی قطع شده بود، از سر گرفته شد. 

سخنگوی دولت قبرس گفت: "شامگاه جمعه کشتی جنیفر با مواد غذایی در داخل آن، بندر لارناکا را به سمت غزه ترک کرد. " 
در اوایل آوریل، تحویل کمک‌ها در چارچوب طرح آمالتیا قبرس به دلیل مرگ کارکنان سازمان جهانی آشپزخانه مرکزی متوقف شد.

در ۸ مارس، اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا، در لارناکا از افتتاح یک کریدور دریایی بشردوستانه برای کمک رسانی به غزه خبر داد. این ایده چندین ماه است که توسط رئیس جمهور قبرس به طور مداوم مطرح شده است. یک مرکز لجستیک با قابلیت پذیرش ۲۰۰ هزار تن محموله در لارناکا، جایی که بنادر دریایی و پایگاه‌های هوایی قبرس در آن قرار دارد، مستقر شده است.

دولت نیکوس کریستودولیدس، رئیس جمهور قبرس معتقد است که سه عامل کلیدی به نفع طرح آمالتیا قبرس است: نزدیکی جغرافیایی کشور جزیره‌ای قبرس به منطقه تحت محاصره، وجود زیرساخت‌های لازم برای دریافت کالا و روابط استراتژیک با کشور‌های همسایه. 

در همین حال، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا گفت که واشنگتن یک اسکله موقت در نوار غزه ایجاد خواهد کرد تا کالا‌هایی را که از طریق دریا به این منطقه تحویل داده می‌شود، دریافت کند. اسرائیل بر مشارکت خود در تضمین کنترل جریان کمک‌های بشردوستانه اصرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • تحریم نوعی جنگ است | با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • قبرس ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه را از سر گرفت
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • بلینکن در دیدار با رئیس جمهور چین : پکن می تواند از طریق نفوذش بر ایران در کاهش تنش‌ها نقش داشته باشد
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • معاون رئیس‌جمهور: ۵۰۰ هزار خانه تحویل متقاضیان شد
  • اسراییل تبدیل به بلای جان آمریکا شده است