Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهاب اسدی روز پنجشنبه در حاشیه نشست آموزش نحوه صدور آرا هیات های تشخیص حل اختلاف و کمیته های سخت و زیان آور ادارات کار و آثار آن در سازمان تامین اجتماعی در گفت‌ و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یازدهمین نشست است که با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تامین اجتماعی و دیوان عدالت اداری در استان کرمان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی هدف از برگزاری این نشست را ایجاد تبادل نظر و بحث بین هیات‌های تشخیص حل اختلاف، بهره‌برداری از نظر قضات دیوان عدالت اداری و حفظ حقوق بیمه‌شدگان در صندوق تامین اجتماعی عنوان کرد و گفت: این نشست با پنل تخصصی با حضور معاون دفتر حقوقی، اعضای هیات‌های ادارات فنی و مستمری‌ها و واحد نام نویسی سازمان تامین اجتماعی برگزار شد که هریک در حوزه‌های تحصصی آموزش‌های خود را ارائه دادند.
معاون دفتر حقوقی سازمان تامین اجتماعی در خصوص کمیته‌های سخت و زیان‌آور تصریح کرد: با حضور اعضا هیات‌های مشاغل سخت و زیان آور آرا صادره در این خصوص را از جمله آرا شماره ۹۰ و ۹۵ دیوان عدالت اداری رسیدگی می‌شود.
اسدی با بیان اینکه کمیته‌های مشاغل و سخت و زیان آور فقط در رابطه با اینکه شغل سخت و زیان آور است اظهار نظر می‌کند ادامه داد: در نهایت به دیوان عدالت اداری به این مورد رسیدگی می‌شود.
وی با اشاره اینکه مشاغل سخت و زیان‌آور در ۲ گروه الف و ب دسته‌بندی شده‌اند بیان داشت: گروه الف مشاغلی هستند که ذاتاً سخت و زیان آور نیستند یعنی محیط پو شرایط آن‌ها سخت است که قابل تغییر و برداشت را دارد و در قانون پیش‌بینی شده تا ۲ سال کارفرما مهلت دارد اوصاف شغل و محیط کار را درست کند.
معاون دفتر حقوقی سازمان تامین اجتماعی بیان داشت: گروه ب مشاغلی هستند که ماهیت شغل سخت و زیان‌آور و ثابت و احصا شده هستند و به طور مثال کارگران معادن به دلیل اینکه در اعماق زمین کار می کنند در این دسته قرار می‌گیرند.
اسدی با اشاره به پرونده‌های دعاوی مشاغل سخت و زیان آور گفت: حدود سه تا چهار درصد از کل دعاوی که علیه سازمان تامین اجتماعی دردیوان عدالت اداری تشکیل می‌شوند مختص به مشاغل سخت و زیان آور هستند و البته عدد قابل ملاحظه‌ای است.

نشست آموزش نحوه صدور آرا هیات های تشخیص حل اختلاف و کمیته های سخت و زیان آور ادارات کار و آثار آن در سازمان تامین اجتماعی در روز پنجشنبه با حضور معاون قضایی در امور کار و تامین اجتماعی دیوان عدالت اداری و ۲ تن از قضات همراه، معاون دفتر حقوقی، اعضای هیات‌های ادارات فنی و مستمری‌ها و واحد نام نویسی سازمان تامین اجتماعی در تالار برق کرمان برگزار شد.

برچسب‌ها کرمان تامین اجتماعی ایرنا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان تامین اجتماعی ایرنا کرمان تامین اجتماعی ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۴۷۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان

سیاوش آقاجانی در سخنرانی پیش از خطبه‌های آئین عبادی سیاسی نماز جمعه رشت همزمان با هفته کار و کارگر افزود: مهمترین تکلیف وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی صیانت از نیروی کار است؛ این موضوع جنبه‌های متعددی دارد و به لحاظ ابعاد مختلفی که برای آن قابل تعریف است دستگاه‌های مختلفی چون تامین اجتماعی، بانک رفاه کارگران، سازمان بهزیستی، صندوق بازنشستگی کشوری و فنی حرفه ای زیر نظر وزارت مشغول به کار هستند.

وی گفت: اشتغال به صیانت از نیروی کار کمک می کند؛ یکی از شعارهای مهم و اصلی دولت سیزدهم ایجاد اشتغال یک میلیون شغل در سال بوده که طی سال‌های اخیر دولت در این راستا تلاش‌های جدی انجام داده و موفق شده شعارش را به عمل برساند.

آقاجانی ادامه داد: بطوریکه، در استان گیلان بر اساس برش یک میلیون شغل با مشارکت دستگاه‌های مختلف و مشارکت بخش خصوصی اشتغال مورد نیاز استان درحد قابل قابولی تامین شده است؛ بخش زیادی از این مشاغل ،مشاغل صنفی بودند که حمایت دولت از تسهیل صدور مجوزها قطعا نقش بسزایی در تسهیل اشتغال در این حوزه داشته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان بیان کرد: بخش زیادی از اشتغال با کمک تسهیلات دولتی و ارزان قیمت برای حوزه صنایع بنگاه‌های تولیدی، کشاورزی، خدماتی و مشاغل خانگی بود که به موضوع اشتغال، اشتغال دانش بنیان و احیای بنگاه های راکد و تعطیل کمک کرد.

آقاجانی تاکید کرد:آمارهایی که در سامانه رصد اشتغال وزارت تعاون ثبت می شود طی سه مرحله نظارت می شود و نگاه دولت نگاهی است که اشتغال، اشتغال واقعی باشد و اگر جز این بود شاهد کاهش نرخ بیکاری نبودیم.

وی بر اساس فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری گفت: دولت سیزدهم به امنیت شغلی کارگران کمک کرده است چون اگر یک کارخانه یا یک کارگاه دایر باشد به امنیت شغلی کمک می کند و ایجاد اشتغال هم همین نقش را دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان
  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • رفع ابهامات حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب قراردادها
  • احداث درمانگاه تامین اجتماعی بردسکن در ردیف پروژه‌های کدد دار کشور قرار گرفت
  • ۷۰ درصد پروژه‌های سازمان ثبت مربوط به حدنگاری است
  • بیمه فراگیر خانواده ایرانی برای تحقق توسعه پوشش‌های بیمه‌ای در خوزستان
  • اعتراض به کسر از حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی
  • کنایه رئیس سازمان تأمین اجتماعی به مشاغل سخت! / جدّیت قالیباف به روایت یک عضو جبهه پایداری