Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@22:14:11 GMT

جدیدترین راه برای درمان «سرطان»

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۴۹۸۱۴

جدیدترین راه برای درمان «سرطان»

درمان جدید ضد سرطان که توسط محققان توسعه یافته می‌تواند با استفاده از یک روش نوین به میزان قابل توجهی در درمان سرطان نقش داشته باشد.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از شینهوا، درمان جدید ضد سرطان که توسط محققان هنگ کنگ تهیه شده است، اندازه تومور را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحقیقات در آزمایشگاه‌های آزمایشگاهی انجام شده توسط محققان دانشگاه شهر هنگ کنگ که یک نتیجه شیمیایی را نشان می‌دهد، می‌تواند اندازه و وزن تومور را تا دو سوم کاهش دهد. 

مشکل در مبارزه با سرطان این است که داروهای مورد استفاده در شیمی درمانی به طور قابل کنترل فعال نمی‌شوند، به گفته این دانشگاه، مانند یک اسلحه، آنها می‌توانند بر رشد تومور بدخیم تأثیر بگذارند اما در این فرآیند سلول‌های سالم را نیز مختل می‌کنند.

ترکیب شیمیایی جدید، phorbiplatin، توسط Zhu Guangyu، دانشیار در گروه شیمی دانشگاه و تیم وی ساخته شده است و می تواند دقت شیمی درمانی را افزایش دهد؛ روش جدید امیدواری را برای به حداقل رساندن آسیب‌هایی که سلول‌های طبیعی در طول درمان برای طیف گسترده‌ای از سرطان‌ها، به ویژه برای سرطان‌های سینه و تخمدان متحمل می‌شوند، فراهم می‌آورد.

به نظر می‌رسد که فوربی پلاتین ناشی از نور قرمز منجر به کاهش ۶۷ درصدی در اندازه تومور و کاهش ۶۲ درصدی وزن در مقایسه با موشهای تحت درمان با اگزالیپلاتین ، یک داروی ضد سرطان بسیار گسترده ، که در اشکال و روشهای مختلف مورد استفاده قرار گرفته به دنبال داشته است.

این تیم همچنین دریافتند که ارگا‌‌ن‌های اصلی موش‌ها در آزمایشات پس از درمان از نظر سلامتی در وضعیت خوبی بودند. در حالی که موش‌هایی که با روشهای قبلی با استفاده از اگزالیپلاتین تحت درمان قرار گرفتند عوارض جانبی را متحمل شدند.

یافته‌های تحقیق در مورد فوربی پلاتین در مجله علمی «Chem» منتشر شده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سرطان درمان تومور دانشگاه شیمی موش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۴۹۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان جدید بیماری آلزایمر

آفتاب‌‌نیوز :

نتایج تحقیقات جدید نشان داده است که قرص معمولی دیابت به نام تیازولیدیندیون‌ها (TZDs) می‌تواند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش دهد.

این داروی درمان دیابت که به راحتی در دسترس است برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ تجویز و یک یا دو بار در روز مصرف می‌شود. آن‌ها مقاومت به انسولین را هدف قرار می‌دهند و هورمون را قادر می‌سازند تا کنترل گلوکز را بهبود بخشد.

در مطالعه‌ای که بر روی بیش از نیم میلیون بیمار انجام شد، احتمال ابتلا به آلزایمر در افرادی که این قرص‌ها را مصرف می‌کردند ۲۲ درصد کمتر بود.

دکتر جین ژو، سرپرست گروه تحقیق از دانشگاه آریزونا گفت: دیابت نوع ۲ با افزایش خطر ابتلا به زوال عقل ازجمله دو زیرگروه اصلی آن، بیماری آلزایمر و دمانس عروقی (VaD) مرتبط است.

هم دیابت و هم آلزایمر با گردش خون ضعیف ارتباط دارند و تیازولیدیندیون‌ها می‌توانند با کاهش کلسترول بد و کاهش فشار خون به مقابله با آن کمک کنند. این دارو جریان خون را افزایش می‌دهد تا اکسیژن بیشتری به مغز برسد که به کاهش علائم آلزایمر کمک می‌کند.

این مطالعه گسترده، سوابق سلامتی آمریکایی‌هایی را که بین ژانویه ۲۰۰۰ تا دسامبر ۲۰۱۹ مبتلا به دیابت نوع ۲ تشخیص داده شده بودند، ردیابی کرد. موارد آلزایمر و دمانس عروقی به ترتیب ۱۱ و ۵۷ درصد در میان افرادی که با آکتوس (Actos) یا آواندیا (Avandia) و تیازولیدیندیون‌ها دیگر درمان شدند در مقایسه با افراد تحت درمان با دارو‌هایی مانند متفورمین یا سولفونیل اوره کاهش یافت.

دکتر ژو اظهار کرد: بیماری‌های عروقی خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می‌دهند بنابراین کاهش تیازولیدیندیون‌ها در دمانس عروقی ممکن است پیشرفت آلزایمر را نیز کاهش دهد. برخی از مطالعات که تیازولیدیندیون‌ها را با دارونما یا مراقبت‌های استاندارد در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ مقایسه می‌کنند، کاهش خطر ابتلا به آلزایمر را گزارش کرده‌اند.

تصور می‌شود که عوامل سبک زندگی مانند دیابت نوع ۲، نقش کلیدی در ایجاد آلزایمر دارند.

دکتر ژو توضیح داد: نتایج این مطالعه همچنین نشان داد که تیازولیدیندیون‌ها در بیماران دارای اضافه وزن یا چاق محافظت بیشتری دارند و ممکن است تیازولیدیندیون‌ها منجر به کاهش چاقی مرکزی عامل خطر شناخته شده برای زوال عقل شوند.

این امر امکان مقابله با زوال عقل را از طریق قرص‌های پیشگیرانه باز می‌کند، اگرچه همه دارو‌های دیابت کاهش خطر یکسانی نداشتند و مصرف‌کننده سولفونیل اوره ۱۲ درصد بیشتر از کسانی که متفورمین دریافت می‌کردند در معرض ابتلا به زوال عقل بودند.

دکتر ژو گفت: مطالعات آینده برای استفاده مجدد از دارو‌های ضد دیابت خوراکی برای پیشگیری از زوال عقل ممکن است اولویت‌بندی تیازولیدیندیون‌ها را در نظر بگیرد. مصرف‌کنندگان سولفونیل اوره می‌توانند در مقایسه با مصرف‌کنندگان متفورمین یا تیازولیدیندیون‌ها در معرض خطر بالای زوال عقل باشند بنابراین، نظارت منظم بر عملکرد‌های شناختی در این جمعیت مهم‌تر است.

مکمل سولفونیل اوره با متفورمین یا تیازولیدیندیون‌ها ممکن است تا حدی اثرات جانبی زوال عقل آن را جبران کند.

آلزایمر و سایر اشکال زوال عقل بیش از ۹۲۰هزار نفر در بریتانیا را تحت تاثیر قرار می‌دهد و این رقم در دهه آینده به سرعت افزایش خواهد یافت. تمرکز بر این اقدامات پیشگیرانه که در حال حاضر وجود دارد می‌تواند تا حدودی مانع از ابتلای افراد به زوال عقل شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • سل تراپی معجزه نمی کند/ حداقل دو سوم سرطانی ها در ایران حتماً زنده می مانند
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۶ ارديبهشت
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • درمان جدید بیماری آلزایمر