Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- مجلس نمایندگان آمریکا بامداد جمعه طرح کاهش اختیارات جنگی «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا را به تصویب رساند. این طرح برای تأیید نهایی نیازمند تصویب در مجلس سنا است.

به گزارش فرارو به نقل از ان بی سی، اعضای مجلس نمایندگان آمریکا با ۲۲۴ رأی موافق و ۱۹۴ رأی مخالف طرح مذکور را به تصویب رسانده‌اند و این در حای بود که روز پنج‌شنبه، ترامپ از اعضای حزب جمهوری‌خواه خواسته بود به این طرح رأی منفی بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به دنبال شهادت سردار سلیمانی به دستور مستقیم دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و بالا رفتن تنش میان ایران و آمریکا به بالاترین حد خود در ۴۰ سال گذشته، روز چهارشنبه «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد این مجلس طرحی را به رأی‌گیری خواهد گذاشت که اختیارات نظامی ترامپ را محدود می‌کند. پلوسی ضمن انتقاد از اقدام ترامپ در ترور سردار سلیمانی گفت: «جمعه گذشته، دولت ترامپ یک حمله هوایی تحریک‌آمیز و نامناسب علیه ایران انجام داد که بدون مشورت کنگره بود. این اقدام نه تنها آمریکا را امن‌تر نکرده بلکه آمریکایی‌ها را به خطر انداخته است».

ترامپ نیز در واکنش به این طرح، پنجشنبه در حساب کاربری خود در توییتر اظهار امیدواری کرد که تمام جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان علیه این قطعنامه رأی دهند. وی در ادامه دموکرات‌ها را متهم کرد که با ارائه این طرح در کنار طرح استیضاح خود، تلاش دارند تا او را بترسانند.

در سال ۲۰۰۲ مجلس نمایندگان آمریکا مجوزی را برای دولت این کشور در خصوص جنگ عراق صادر کرد که بر اساس آن، این دولت می‌تواند بنا به صلاحدید بدون مجوز کنگره دست به اقدام نظامی بزند. همین مصوبه دست آویز ترامپ برای اقدام خودسرانه در ترور سردار سلیمانی بود و با این توجیه که سردار سلیمانی در هنگام ترور در کشور عراق حضور داشت. اما نمایندگان دموکرات با رد این استدلال، در تلاش هستند تا با لغو مجوز سال ۲۰۰۲، قانون اختیارات جنگی تازه‌ای تصویب کنند که هرگونه درگیری نظامی با ایران را به مشورت با کنگره منوط می‌کند.

بر همین اساس مجلس نمایندگان آمریکا در بامداد جمعه این طرح را به رأی گیری گذاشت که با توجه به اکثریت دموکرات این مجلس، در نهایت طرح کاهش اختیارات نظامی ترامپ به تصویب رسید. اما این طرح لازم الاجرا نیست و برای تأیید نیز باید به تصویب مجلس سنا برسد که با توجه به اکثریت جمهوری خواه این مجلس، احتمال آن اندک به نظر می‌رسد.

به گزارش فاکس نیوز، ترامپ در یک گردهمایی انتخاباتی در اوهایو در واکنش به تصویب این طرح در مجلس نمایندگان که در اختیار دموکرات است، گفت: «آن وقت دموکرات‌هایی مانند نانسی پلوسی و آدام شیف با رسانه‌ها در مورد چنین عملیات احتمالی حرف می‌زنند و آن را لو می‌دهند». در واقع ترامپ مدعی است که این طرح امکان درز اطلاعات در مورد جزئیات چنین اقدامات نظامی مهم را افزایش می‌دهد. وی همچنین در توییتی از حمایت جمهوری خواهان مجلس نمایندگان از دولت خود تشکر کرد.   ترامپ همچنین امروز در واکنش به این طرح، در توییتر نوشت: «امیدوارم تمام جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان علیه قطعنامه اختیارات جنگی که نانسی پلوسی دیوانه مطرح کرده، رأی دهند.» وی سپس این طرح را به تلاش دموکرات‌ها برای استیضاح رئیس‌جمهور مرتبط کرده و مدعی شده است که دموکرات‌ها برای ارعاب او تلاش می‌کنند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: مجلس نمایندگان آمریکا مجلس سنا آمریکا دموکرات ها جمهوری خواهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۵۳۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه های آمریکا/برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک/ وحشت دموکرات‌ها از ادامه اعتراضات دانشجویی در آستانه انتخابات

بین الملل تابناک: اعتراضات دانشجویی در دانشگاه های سراسر آمریکا همچنان ادامه دارد و علی رغم برخورد خشونت آمیز پلیس آمریکا و بازداشت تعداد کثیری از دانشجویان، دانشجویان اعلام کرده اند تا زمانی که آتش بس در غزه برقرار نشود، به اعتراض خود ادامه خواهند داد.

واکنش سازمان ملل به رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان ۱۴۰۳/۰۲/۱۳ - ۰۰:۳۹

استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران گفت: حقوق اساسی آزادی بیان و اعتراض مسالمت آمیز باید رعایت شود. همچنین اظهارات نفرت انگیز نباید تحمل شود.

سخنگوی سازمان ملل در عین حال گفت: چگونگی ایجاد موازنه در خصوص این موارد بر عهده روسای دانشگاه ها است.

پیش از این، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد درباره سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا گفت که تضمین آزادی بیان و تظاهرات مسالمت آمیز "ضروری" است.

گوترش افزود: در عین حال، بدیهی است که سخنان نفرت انگیز غیرقابل قبول است. من معتقدم که چگونگی مدیریت صحیح اتفاقاتی که ما شاهد آن بوده ایم بر عهده مقامات دانشگاه ها است.

وحشت دموکرات‌ها از ادامه اعتراضات دانشجویی در آستانه انتخابات ۱۴۰۳/۰۲/۱۳ - ۰۰:۳۷

 همزمان با اوج گرفتن اعتراض‌های حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا، نگرانی دموکرات‌های مجلس نمایندگان و سنا رو به افزایش است.

اکسیوس در این مطلب اضافه کرد: اعتراض گروه‌های دانشجویی حامی فلسطین به یک پویایی سیاسی دامن زده که پس از حمله هفتم اکتبر حماس آغاز شد و در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا می تواند بر نتیجه آن اثرگذار باشد.

یکی از دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا در همین زمینه به اکسیوس گفت که «هرچه اعتراضات بیشتر ادامه پیدا کند، برای انتخابات هم بدتر می شود».

براساس گزارش‌ها، اعتراضات در دانشگاه‌های سراسر آمریکا در ۲۴ ساعت گذشته شدیدتر شده و معترضان دانشگاه کلمبیا نه تنها به هشدار روسای این دانشگاه مبنی بر تعلیق اهمیتی نداده اند، بلکه ساختمان اداری این دانشگاه را تسخیر کرده اند.

در دانشگاه UCLA لس آنجلس نیز گزارش‌هایی از درگیری میان حامیان فلسطین و گروه‌های طرفدار رژیم صهیونیستی منتشر شده است.

دانشگاه‌های یوتا، ویرجینیا، آریزونا، کارولینای شمالی و فلوریدا نیز شاهد بازداشت صدها دانشجوی معترض در روز گذشته بوده‌اند.

یکی از دموکرات‌های مجلس پیش از نشست غیرعلنی این طیف سیاسی در مجلس طی روز سه‌شنبه، تاکید کرد: بسیاری از مردم در مورد هرج و مرج روز افزون در دانشگاه ها صحبت می کنند. بسیاری از مردم ناامیدی و نگرانی بسیاری در این خصوص دارند.

«آنی کاستر» یکی از چهره‌های برجسته دموکرات در مجلس نمایندگان نیز در این خصوص اذعان کرد که بسیاری از هم‌حزبی هایش از فشار برای سرکوب اعتراضات خودداری کرده اند.

سناتور «شروود براون» از دموکرات های مجلس سنا از ایالت اوهایو، در مصاحبه‌ای کوتاه با خبرنگاران، گفت که «مردم همیشه حق اظهارنظر صریح دارند و باید این گونه باشد.»

وی بدون اشاره به اینکه اعتراضات جاری متوجه جنایات صهیونیسم است تا دین یهود، در بیانیه ای اضافه کرد: در ایالت یا کشور ما جایی برای یهودستیزی یا نفرت وجود ندارد.

یکی از دموکرات‌های مجلس نمایندگان در پاسخ به این سوال که آیا اعتراضات برای حزب وضعیت دردناکی ایجاد کرده است، یا خیر؟ گفت: مگر می شود، دردناک نباشد؟

این دموکرات گفت: ما باید به خاطر داشته باشیم که رای به ترامپ یا بی تفاوت ماندن نسبت به انتخابات پیش رو، رای به نتانیاهو است.

«جان شاکوفسکی» یک عضو دموکرات دیگر مجلس نمایندگان نیز در اظهاراتی هشدار داد که معترضان برای حضور در «کنوانسیون ملی حزب دموکرات» در شیکاگو برنامه ریزی کرده اند.

وی در این خصوص تشریح کرد: موضوع غزه سبب نگرانی هایی در کارزار انتخاباتی شده است اما اگر نوعی آتش بس برقرار شود، نتایج مفیدی خواهد داشت.

یکی دیگر از دموکرات‌های مجلس نیز استدلال کرد که ما باید بر روی موضوعاتی که در آن قوی هستیم، تمرکز کنیم؛ موضوعاتی از قبیل آزادی سقط جنین، حفاظت از امنیت اجتماعی و مراقبت‌های پزشکی.

این دموکرات سپس به حضور «مایک جانسون» رئیس مجلس نمایندگان در دانشگاه کلمبیا اشاره کرد و گفت: وی می داند که اگر ما صحنه را خالی کنیم، می تواند از این نقطه اختلاف به نفع حزب خود استفاده کند.

اعلام بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه های آمریکا 

شبکه تلویزیونی سی ان ان آمریکا اعلام کرد بیش از یک هزار و ۵۰۰ نفر در کمتر از ۱۵ روز از آغاز اعتراض های دانشجویان حامی فلسطین بازداشت شده اند.

در حالی که اعتراض های دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه ها در سراسر آمریکا ادامه دارد، تعداد زیادی از آنها بازداشت شده اند.

بر اساس بررسی های سی ان ان از دانشگاه و بیانیه های پلیس، بیش از ۴۰۰ معترض روز سه شنبه دستگیر شدند. از این تعداد، حدود ۳۰۰ نفر در دانشگاه کلمبیا و دانشکده سیتی کالج نیویورک دستگیر شدند.

سی ان ان همچنین برآورد کرد که به طور گسترده‌تر، بیش از ۱۵۰۰ نفر از ۱۸ آوریل در محوطه‌های دانشکده ها و دانشگاه های آمریکا بازداشت شده‌اند.

 رئیس گشت پلیس نیویورک در پی یورش شب گذشته به دانشجویان در دانشگاه های نیویورک به ویژه دانشگاه کلمبیا و برخورد خشونت آمیز با دانشجویان حامی فلسطین و مخالف اسرائیل اعلام کرد: حدود ۳۰۰ نفر در دانشگاه کلمبیا و سیتی کالج نیویورک دستگیر شده اند.

برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک

 پلیس نیویورک در پی یورش خود به دانشگاهها برای سرکوب تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا و دانشگاه نیویورک و رفتارهای خشونت آمیزش اعلام کرد: از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ و آغاز جنگ اسرائیل علیه غزه بیش از ۲ هزار تظاهرات در سراسر شهر نیویورک برگزار شده است.

«ادوارد ای. کابان» رئیس پلیس نیویورک روز چهارشنبه به وقت محلی در نشستی خبری گفت که اداره پلیس از ۷ اکتبر به بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ اعتراض در سراسر شهر پاسخ داده است.

کابان تصریح کرد: «از زمان حمله ۷ اکتبر، پلیس نیویورک به بیش از دو هزار و ۴۰۰ اعتراض و تظاهرات در سراسر شهر پاسخ داده است.»

رئیس پلیس نیویورک اضافه کرد: از این تعداد تظاهرات حدود یک‌هزار و ۱۰۰ مورد مربوط به "وضعیت در اسرائیل و فلسطین است و در هر مورد ما برای ایمن نگه داشتن معترضان و محافظت از حقوق متمم اول آنها تلاش کرده ایم."

او گفت: "این کار آسانی نیست، اما مردان و زنان پلیس نیویورک کار خود را به خوبی انجام داده اند."

کارکنان «گوگل»: اخراج ما به دلیل اعتراض به قرارداد با اسرائیل غیرقانونی است

رهبر اکثریت سنای آمریکا اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین را محکوم کرد

رهبر اکثریت سنای آمریکا اعتراضات در دانشگاه کلمبیا در حمایت از فلسطین را محکوم کرد.

 چاک شومر، رهبر اکثریت دموکرات در سنای آمریکا در صحن سنا گفت: «شکستن شیشه‌ها با چکش و اشغال ساختمان همیلتون دانشگاه، آزادی بیان نیست. این بی قانونی است. آنهایی که این کارها را انجام دادند باید با پیامدها و عواقبش هم روبرو شوند.»

به نقل از پایگاه خبری هیل، این سناتور دموکرات آمریکایی ادامه داد: «پردیس‌ها نمی‌توانند محل یادگیری و بحث و گفتگو باشند زمانی که اعتراضات به سمت جنایت منحرف می‌شوند و کسانی که مرتکب چنین اعمالی می‌شوند هیچ کاری برای متقاعد کردن دیگران انجام نمی‌دهند.»

شومر پس از آن این اظهارات را مطرح کرد که معترضان، ساختمان همیلتون دانشگاه کلمبیا را اشغال کرده و مسئولان دانشگاه نیز آنها را تهدید کردند که از تحصیل تعلیق می‌کنند.

در این میان، برخی از قانونگذاران جمهوری‌خواه مانند مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار استعفای نعمت شفیق، رئیس دانشگاه کل

دیگر خبرها

  • تصویب طرحی در آمریکا برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • درخواست نمایندگان دموکرات از بایدن برای ممانعت از حمله به رفح
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • اعلام بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه های آمریکا/برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک/ وحشت دموکرات‌ها از ادامه اعتراضات دانشجویی در آستانه انتخابات
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • بازنگری در بودجه دانشگاه‌ها؛ طرح جمهوریخواهان برای فشار به دانشجویان ضدصهیونیستی
  • رهبر اکثریت سنای آمریکا اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین را محکوم کرد
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین