Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر امیرعلی حمیدیه روز جمعه در گفتگو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: ما چند سال پیش در مورد تبدیل مقاله به محصول صحبت می‌کردیم در حالی که الان در مورد صادرات به عنوان یک موفقیت بزرگ این حوزه، صحبت می‌کنیم که دستاورد خوبی برای کشور است و جای شکر و خوشحالی دارد.

وی ادامه داد: ما در سال‌های گذشته تعداد معدودی شرکت دانش بنیان در حوزه سلول‌های بنیادی داشتیم در حالی که الان ۱۴۰ شرکت فعال در این حوزه داریم که ۱۰۲ مورد آن دانش بنیان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محصول محور حرکت می‌کنیم

وی با اشاره به اینکه داریم محصول محور حرکت می‌کنیم، بیان داشت: به همین دلیل به موفقیت‌های خوبی در زمینه تولید مقاله به محصول در این حوزه دست یافتیم و این روند با قوت ادامه خواهد یافت.

حمیدیه اظهار داشت: سلول‌های بنیادی جزو علوم نافع است و مردم از مزیت‌های آن در زندگی روزه مره خود، بهره می‌برند و خدمات درمانی بهتر دریافت می‌کنند و به عبارتی شیرینی این علم را می‌چشند.

وی با اشاره به اینکه به جای نفت فروشی، می‌توانیم دانش خودمان را در حوزه سلول‌های بنیادی بفروشیم، گفت: این اتفاق در حوزه سلول‌های بنیادی با ایجاد شش یا هفت مرکز جامع سلول‌های بنیادی، گسترش مراکز پیوند سلول‌های بنیادی، افزایش شرکت‌های دانش بنیان و ایجاد پژوهش سرا‌های دانش‌آموزی به صورت حلقه‌های مجزا می‌تواند محقق شود.

سالانه حدود ۱۲۰۰ پیوند سلول‌های بنیادی در کشور انجام می‌شود

وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۸ مرکز پیوند سلول‌های بنیادی در کشور فعال هستند و سالی ۱۲۰۰ بیمار در این زمینه پیوند می‌شود و همچنین ۷۰ نوع بیماری صعب‌العلاج خونی، بدخیم، نقص سیستم ایمنی و متابولیک، درمان می‌شوند.

حمیدیه، سلول بنیادی مزانشیمی را نوع دیگری از سلول‌های بنیادی اعلام کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ما ۵ یا ۶ محصول در این زمینه تولید کردند که عمدتا در بیماری‌های پوست، استخوان، غضروف و اعصاب با اخذ مجوز‌های لازم در حال استفاده میباشد.

وی تاکید کرد: روز به روز این حلقه بازتر می‌شود و اندوخته‌های بیشتری در حوزه پزشکی مانند پوست، ارتوپدی، اعصاب، چشم به عمل محصول تبدیل می‌شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: صادرات سلول بنیادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۵۶۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو

 آذرپناه، مدیر اداره کل تعاون کار و رفاه استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: دانش بنیان‌ها مقوله‌ای گسترده است و در دو، سه سال گذشته دولت تعداد زیادی بخشنامه و آیین‌نامه برای بحث شرکت‌های دانش بنیان مصوب کرد. تعاون ما در استان تهران در سال‌های گذشته بیشتر درگیر مباحث مسکن بوده است مخصوصا مسکن‌هایی که در تأمین زمین و انتخابات مشکل پیدا کرده بودند و ظرفیت‌های نهادی، حقوقی، مقررات و دانشی در بحث صادر محور و تولید را نبرده بودند.

شناسایی کمیسیون تعاونی‌های صادرات محور 

وی ادامه داد: از حدود ۶، ۷ ماه پیش یک کمیسیونی تشکیل دادیم و کمیسیون تعاونی‌های صادرات محور را شناسایی کردیم، در صادرات محور محصولی صادر می‌شود که کیفیت تولیدی آن باعث می‌شود حرفی برای گفتن در بازار‌های بین‌المللی داشته باشد. در حال حاضر بیش از ۱۲۰، ۱۳۰ شرکتی که ظرفیت دارد شناسایی کردیم. همچنین کمیسیون سه جانبه‌ای هم در بخش خصوصی با حضور اتاق تعاون، اتاق بازارگانی و اتاق اصناف تشکیل دادیم. ۶، ۷ جلسه تشکیل دادیم و در حال پیشبرد برنامه‌های عملیاتی برای حوزه‌های تولیدی و حوزه دانش بنیان هستیم.

آذرپناه افزود: حمایت ما بحث گسترده‌ای است و بخشی از حمایت‌های ما بازاری است. ما در استان تهران دو تفاهمنامه بین استان تهران و دو استان کشور‌های دیگر یعنی استاندار کربلا و مسکو داریم. یکی از زیرساخت‌هایی که در کربلا و مسکو داریم پیگیری می‌کنیم این است که در فروشگاه‌های زنجیره‌ای این دو استان به محصولات تولیدی تعاونی‌های دانش بنیان غرفه مشخصی اختصاص بدهند.

استفاده از اولویت دانش بنیان برای صادرات 

مدیر اداره کل تعاون کار و رفاه استان تهران تأکید کرد: از این ابزار با اولویت دانش بنیان برای صادرات سایر حوزه‌ها هم استفاده می‌کنیم که در زنجیره ارزش جهانی ورودی داشته باشیم. درمجموع در حال حاضر بحث‌های هماهنگی بین کشوری در قالب توافقنامه همکاری و بحث عملیاتی کردن فرا کارگاهی هم از طریق اتاق‌ها انجام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند
  • کسب رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان