Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن علمی دانشجویان رشته زبان و ادبیات ترکی استانبولی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: انجمن علمی دانشجویی به‌عنوان پلی میان دانشجویان یک رشته با اساتید خود و دانشجویان رشته‌های دیگر، موجب ایجاد فرصتی خلاقانه برای شکوفایی و نوآوری در همکاری میان دانشجویان و جوانان مستعد می‌شود.

پرهام نوروزی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به لزوم تولید علم در دانشگاه‌ها اظهار کرد: دانشجویانِ امروز، همان دانش آموزان دیروز هستند که سال‌ها علوم مختلف را از دبیران خود دریافت کردند تا در دانشگاه به صورت اختصاصی در زمینه رشته منتخبشان به مرحله پژوهش و تولید علم برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: انجمن‌های علمی دانشجویی همچون سکوی پرتابی برای دیده شدن دانشجویان و فرصتی مناسب برای کشف توانمندی آنان و کمک به پرورش ایده‌های نو قشر دانشگاهی به شمار می‌روند. انجمن علمی دانشجویی به‌عنوان پلی میان دانشجویان یک رشته با اساتید خود و دانشجویان رشته‌های دیگر، موجب ایجاد فرصتی خلاقانه برای شکوفایی و نوآوری در همکاری میان دانشجویان و جوانان مستعد می‌شود.

دبیر انجمن علمی دانشجویان رشته زبان و ادبیات ترکی استانبولی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه وجود انجمن‌های علمی و فعالیت‌های مداوم آنان باعث تسریع در به حرکت درآوردن چرخه تولید علم و پرورش استعدادهای جوانان می‌شود، گفت:  همان‌طور که می‌دانید انجمن علمی هر رشته تا حدودی بیانگر فضا و جو حاکم بر آن رشته است، لذا انجمن علمی دانشجویی گروه زبان و ادبيات ترکی استانبولی نیز با هدف ایجاد فضایی مناسب و صمیمی برای بهره‌گیری از استعدادهای دانشجویان خود و ایجاد انگیزه در آنان برای شکوفایی و پرورش توانایی‌هایشان  قدم بر می‌دارد.

نوروزی بیان کرد: رابطه نزدیک و بسیار خوب میان کادر آموزشی گروه و کادر انجمن باعث تسهیل این روند شده و امکان استفاده از حداکثر پتانسیل برای انجام این امر را فراهم می‌سازد. این کادر که متشکل از 5 عضو اصلی از دانشجویان سال سوم و چهارم است، تیمی منسجم، باتجربه و یک دل را تشکیل داده که با داشتن تخصص، پشتکار و تجربه در امور مختلف موجب امکان پذیری هر هدفی می‌گردند.

وی ادامه داد: انجمن علمی دانشجویی گروه زبان و ادبیات ترکی استانبولی از زمان تاسیس خود در دوره جدید با هدف یک دلی برای رسیدن به اهداف خود جلسات منظمی را ترتیب داده، که نتایج بسیار مطلوبی از این دیدارها حاصل شده است. مراسم معارفه رشته و انجمن، آشنایی با ورودی‌ها و هم‌اندیشی دانشجویان و اساتید حول محور  «زبان و ادبیات» از جمله اقدامات صورت گرفته این انجمن هست.

دبیر انجمن علمی دانشجویان رشته زبان و ادبیات ترکی استانبولی دانشگاه علامه طباطبایی در پایان خاطرنشان کرد: انجمن ما قصد دارد تا باقی برنامه‌های خود را نیز طبق برنامه‌ریزی های انجام شده خود در طی جلسات مذکور به اجرا رساند. این برنامه‌ها شامل برگزاری جشن‌های مناسبتی، همایش‌های منظم داخلی و بین رشته‌ای، جشنواره‌های تخصصی و غیرتخصصی، کارگاه‌های آموزشی، اکران و نقد فیلم است.

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه علامه طباطبایی انجمن علمی دانشجویی شکوفایی و نوآوری جوانان مستعد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۶۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی دانشگاه لرستان گفت: مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند.

محمد حیاتی در آیین اختتامیه و تجلیل از منتخبان مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که هشتم اردیبهشت‌ماه به همت جهاددانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با تقدیر از جهاد دانشگاهی به خاطر برگزاری مسابقات ملی سدید، اظهار کرد: شرکت دانشجویان در مسابقات سدید می‌تواند بسترساز یک تجربه شیرین باشد.

وی افزود: دانشجویان با شرکت در این مسابقات می‌توانند خود را با یک‌سری از مقررات وفق دهند و در واقع این تجربه می‌تواند تمرینی برای ایفای نقش‌های بزرگ‌تری باشد که دانشجویان به عنوان آینده‌سازان این مملکت در آینده خواهند داشت.

حیاتی با اشاره به مشارکت ۵۳ دانشجو در مرحله استانی مسابقات ملی سدید در لرستان، اضافه کرد: باید زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در این مسابقات فراهم شود.

وی با تأکید بر لزوم مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان در مسابقات ملی «سدید»‌، گفت: مسابقات ملی «سدید»‌ ضمن تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان به نوعی تمرینی برای نقش‌های بزرگ‌تر دانشجویان است.

مهدی امید، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان نیز در این مراسم با بیان اینکه ارائه یک مطلب در سه دقیقه تا حدودی دشوار است اما دانشجویان شرکت‌کننده در این مسابقه به خوبی از عهده آن برآمدند و در مجموع ارائه خوبی داشتند، گفت: ارائه دادن مطالب در قالب مسابقاتی مثل سدید یک هنر است و دانشجویان باید برای موفقیت در آن تمرین و ممارست داشته باشند.

وی افزود: برای موفق بودن در این مسابقات لازم است محتوا، ظاهر و فرم مطالب مورد توجه باشد و چارچوب نظری و روش ارائه برای مخاطبان مشخص شود و در ارائه مطلب فراز و فرود و تن صدا مورد توجه باشد.

امید با بیان اینکه سدید به معنای محکم و استوار است و ضرورت دارد شرکت‌کنندگان در مسابقات سدید در ارائه مطالب محکم و استحکام و استواری در صدا را مدنظر داشته باشند، ادامه داد: همچنین لازم است پیکربندی و انسجام و خروج از بحث در زمان تعیین شده و همچنین استفاده از زبان بدن مورد توجه شرکت‌کنندگان باشد تا مطالب ارائه شده تأثیر خود بر مخاطبان را داشته باشد و علاوه بر این ارائه دهنده مطلب ابتدا خودش به فهم درستی از مطالب برسد تا مخاطب نیز پذیرای آن باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • همبستگی دانشگاه پیام‌نور شیراز با دانشگاهیان حامی فلسطین در غرب
  • دانشجویان دانشگاه پیام‌نور شیراز هم به جرگه حامیان ضدصهیونیست‌ها پیوستند
  • نشست هم اندیشی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه یاسوج
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو پکن: سکوی پرتاب نوآوری و تحول در صنعت خودرو (+گزارش تصویری)
  • مقابله فناورانه با چالش‌های استارت‌آپی/ کسب‌وکارهای نو در رشته‌های روانشناسی و مامایی ایجاد شد