Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@17:28:18 GMT

در جلسه امروز شورای شهر تبریز چه گذشت؟

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۸۳۶۰۴

در جلسه امروز شورای شهر تبریز چه گذشت؟

صدو پنجاه و هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تبریز ظهر امروز در عمارت تاریخی ساعت برگزار شد. ۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۸ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، ایرج شهین باهر ظهر امروز در یکصد و پنجاه و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به لزوم همکاری تمامی دستگاه‌های ذیربط در بحث جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز، اظهار داشت: در این رابطه جلسات مختلف برگزار شده است و سعی می‌کنیم با همکاری این دستگاه‌ها اجازه ساخت و ساز غیرمجاز را به افراد متخلف ندهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: متاسفانه شاهد این هستیم که در بستر رودخانه‌ها ساختمان احداث شده که گاز و برق هم دارد و یا ساختمانی که در بالای تپه کار شده و احتمال ریزش دارد، از انشعاب گاز برخوردار است که این اتفاق با ناهماهنگی دستگاه‌های خدمات رسان با شهرداری رخ داده است.

شهردار تبریز در عین حال به اقدامات شهرداری در خصوص مقابله با این ساخت و سازها اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 12 مورد تخریب در منطقه 10 شروع شده و ساختمان‌های غیرمجاز در حال تخریب است. ما می‌توانیم طبق قانون آرای ماده 100 را اجرا کنیم و متخلفان ببینند که ساخت و سازهای غیرمجاز تخریب می‌شود.

الویری: لوایح عوارضی هرچه سریع‌تر به شورای شهر تهران ارسال شودبررسی طرح تفصیلی منطقه 22 در جلسه اعضای شورای شهر تهران و حناچیشهردار کاشان به 2 سوال اعضای شورای شهر پاسخ می‌دهد

وی افزود: با اینکه شهرداری قانونا تکلیفی برای احداث مسکن در سکونتگاه‌های غیررسمی ندارد، اما با توجه به وضعیتی که حاشیه نشینی تبریز دارد برای اعضای محترم شورا و بنده تکلیف است که در این رابطه اقدامات لازم را انجام دهیم.

ایرج شهین باهر یادآور شد: بحث بازآفرینی بافت فرسوده و حاشیه نشینی رسماً به عهده دولت است که باید اصلاح کند اما شهرداری تبریز در خصوص چند پروژه از جمله مقبره الشعرا یا دوکمال که شهرداری تبریز در این حوزه وظایفی ندارد، کار می‌کند چراکه چنین پروژه‌هایی برای همه ما مهم است.

وی ادامه داد: ما در شهرداری تبریز با تاکید اعضای محترم شورای شهر وارد این موارد شده‌ایم و هر مشکلی در شهر باشد که نیاز به ورود شهرداری باشد، ما پای کار هستیم و البته نیاز است که شورا در بحث بودجه به ما کمک کند.

شهردار تبریز عنوان کرد: در بحث ساخت و ساز مسکن ما آمادگی داریم تا توسط شرکت‌های زیرمجموعه شهرداری تبریز از جمله عمران و خانه سازی قسمتی از موضوع ساخت مسکن برای حاشیه نشینان شهر را پیش ببریم.

وی با اشاره به لزوم توجه به نوسازی بافت‌های فرسوده، گفت: در بحث نوسازی بافت‌های فرسوده در محله چوخورلار 50 درصد این محله تملک شده و تا خرداد 99 بصورت کامل تملک می‌شود که این برای اولین بار در کشور است که یک بافت فرسوده با این حجم و وسعت در مرکز شهر احیا می‌شود.

وی افزود: این مقدار، بیشترین میزان احیای بافت فرسوده در 30، 40 سال گذشته تبریز است و با اینکه پیش از این کمتر از دو هکتار بافت فرسوده در تبریز احیا شده، اگر محله چوخورلار احیا شود به اندازه تمام دوران 30 سال گذشته بافت فرسوده احیا می‌شود.

فریدون بابایی اقدم نیز در این جلسه اظهار داشت: پیشنهاد می‌کنم برای نظارت بر بحث ساخت و سازهای غیر مجاز در شهر تبریز معاونت پایش ایحاد شود تا این موضوع مدیریت شود.

وی با تاکید بر اینکه این معاونت می‌تواند ادغامی از دو معاونت تشکیل شود، افزود: به عنوان نمونه بازدیدی که از شهر مشهد اخیراً داشتیم دیدیم که در این شهر به خاطر وجود معاونت پایش در شهرداری نمونه‌ای از ساخت و ساز غیرمجاز ندارد.

بابایی اقدم ادامه داد: شورای شهر باید به موضوع ساخت و سازهای غیر مجاز ورود کند چراکه در این خصوص مصوبه داریم، از مرکز پژوهش‌های شورا نیز می‌خواهم در این موضوع ورود کند.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تبریز افزود: باید تدابیر لازم برای ساخت مسکن برای افراد بی بضاعت اتخاذ شود و در این خصوص تمام نهادها به شهرداری کمک کنند. باید بودجه‌ای در شهرداری برای این امر اختصاص یابد.

وی به موضوع خزانه داری متمرکز نیز اشاره کرد و گفت: در شهرداری تبریز باید خزانه داری متمرکز تشکیل شود و درآمدها به یک حساب مشترک سازمان‌ها و مناطق واریز شود و هزینه‌ها نیز از این حساب انجام شود.

بابایی اقدم در ادامه به ضرورت تشکیل شورای اجتماعی محلات در تبریز اشاره داشت و گفت: این شوراهای 14 نفره نیز باید در تبریز ایجاد شود چراکه نمونه موفق آن را در شهر تبریز مشاهده کردیم.

سعید نیکوخصلت نیز در این جلسه با اشاره به اقدامات خوب شهرداری تبریز در 9 ماهه سال جاری، اظهار داشت: حسن فعالیت‌های شهرداری تبریز تبلیغات رسانه‌ای نداشته است و این نشان می‌دهد که در شهرداری بدون منت کار می‌شود.

وی ادامه داد: شهرداری در پروژه‌های سال جاری خود به مباحث فرهنگی، مناسب سازی و بهسازی محیط شهری برای معلولان و اجرای پروژه‌های کم هزینه بسیار توجه کرده است. همچنین پروژه‌های مهمی همچون آسفالت ریزی اساسی و باکیفیت معابر و خیابان‌ها، مسیرگشایی ها، احداث پارک‌ها، توسعه فضای سبز، توجه به مسائل و مشکلات محله‌ای و اقدامات محله محوری، پیشرفت بسیار خوب پروژه بزرگ مترو، توجه ویژه به احیای بافت فرسوده و موضوع مهم حاشیه نشینی، بازآفرینی شهری و بسیاری از پروژه‌های زیربنایی از جمله اقدامات بسیار مطلوب شهرداری تبریز در سال جاری بوده است.

دبیر شورای اسلامی شهر تبریز عنوان کرد: با توجه به اینکه در بعضی از جلسات شهرداری حضور داشته و دارم، خوشبختانه در این جلسات نقد، مشاوره و کمک محترمانه به یکدیگر انجام می‌شود.

وی افزود: از دیگر شاخصه‌های عملکرد شهرداری تبریز در سال جاری، این بوده که شهرداری به دور از هرگونه هیاهوی رسانه‌ای و حرکات پوپولیستی فقط به اجرای پروژه‌ها تمرکز کرده است.

نیکوخصلت گفت: همچنین شهرداری تبریز وارد پروژه‌ای نشده که در انجام کار عاجز بماند و این از طرفی ناشی از دقت نظر شورای پنجم است.

مرتضی موحدنیا نیز در این جلسه اظهار داشت: بودجه عمرانی شهرداری تبریز در سال 98 هزار و 517میلیارد تومان است که در 9 ماه اخیر 730 میلیارد تومان آن تحقق یافته است؛ عملکرد عمرانی نسبت به کل بودجه 37 درصد است.

وی ادامه داد: بودجه مصوب شهرداری تبریز برای تملک در سال جاری 180 میلیارد تومان است که 67 میلیارد آن تحقق یافته است و مجموع تملک اموال آتش‌نشانی، 82 میلیارد مصوب بود که 34 درصد آن محقق شده است.

موحد نیا افزود: ترک تشریفات تحت هیچ شرایطی اتفاق نیافتاده است و 30 درصد مناقصات ما شرکت کننده‌ای نداشت.

معاون برنامه ریزی شهردار تبریز خاطرنشان کرد: بودجه مصوب جاری هزار و 867میلیارد ریال بود که سهم 9 ماه دوره‌ای ما هزار و 275میلیارد ریال می‌باشد که 830 میلیارد آن از بودجه دور محق شده است.

محمدحسین اسحقی نیز با اشاره به پیشرفت کار پروژه پارک بزرگ توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص)، اظهار داشت: پارک بزرگ تبریز نه یک پارک شهری بلکه یک پارک منطقه‌ای است و این پروژه کاملاً با دقت پیش می‌رود و حتی یک متر نیز زمین زراعی از بین نمی‌رود.

وی ادامه داد: هدف مهم در اجرای این پروژه حفظ هویت پارک بزرگ است. این پارک 10 برابر پارک ائل گلی وسعت دارد و قطعاً پس از احداث، مردم تبریز را به این سمت از شهر سوق می‌دهد.

معاون عمرانی شهردار تبریز با اشاره به ساخت استخر پارک بزرگ تبریز، عنوان کرد: بزرگی استخر این پارک 11 برابر استخر ائل گلی است و هم اکنون قابل بهره برداری است.

وی افزود: حجم آب استخر پارک بزرگ به اندازه حجم یک روز آب آشامیدنی شهر تبریز است چون عمق این استخر کم است. استخر، یک نقطه عطف در پروژه پارک بزرگ است و ما تلاش می‌کنیم پیاده راه اطراف استخر که هفت کیلومتر است را سال آینده تمام کنیم.

اسحقی در ادامه به دیگر پروژه‌های عمرانی شهرداری تبریز اشاره کرد و گفت: در پروژه توسعه پسماند نیز قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) فعالیت دارد. احداث پل همسان کابلی در حال اجرا است و 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تا مرداد آینده به اتمام می‌رسد.

وی با بیان اینکه برای تکمیل نگارخانه استاد حسینی 2.5 میلیارد تومان هزینه شده است، گفت: در تکمیل پروژه مقبره الشعرا، هم اکنون پیمانکار مشغول فعالیت است و برای اتمام آن 12 میلیارد پول نیاز داریم تا کف سازی انجام شود.

معاون شهردار تبریز اظهار کرد: در پروژه باغ دوکمال، رواق‌ها را تکمیل می‌کنیم و این پروژه هم پیشرفت خوبی دارد.

وی همچنین اعلام کرد: 4 میلیارد و 800 میلیون تومان برای مسقف سازی فاز 2 گلزار شهدا هزینه می‌شود که تا دهه فجر عملیات آن به اتمام برسد. در وادی رحمت، یک پارکینگ به وسعت سه هکتار احداث شده که بزرگترین پارکینگ شهر تبریز با ظرفیت بالای پنج هزار خودرو است که هم اکنون قابل افتتاح است.

وی افزود: پروژه احداث مسیر دو کمال به طول 10 کیلومتر با عرض 60 متر است که سه کیلومتر آن اجرا شده و هزار و 500 متر در حال اجرا است. این مسیر به طرح تبادل امام علی (ع) و جاده باسمنج وصل می‌شود.

اسحقی گفت: تبریز تنها کلانشهری است که شرکتی به نام خانه سازی و احداث مسکن و تولید قطعات مسکونی داریم که از فروش قطعات تولیدی، ایجاد درآمد می‌کند.

همچنین در جلسه امروز شورای شهر تبریز عبدالله تقی پور به عنوان نماینده شورای شهر جهت شرکت در جلسه مجمع عمومی عادی شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز انتخاب شد و علی آجودان زاده با رأی اعضا از این پسدر جلسات کمیسیون مناقصات قطار شهری تبریز حضور خواهد داشت.

انتهای پیام/115/ش

R7887/P/S6,47/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۳۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟

در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان درباره نظم‌بخشی به تردد موتورسیکلت‌ها به عنوان اولین اقدام موثر هیات امنای بازار اصفهان و ساماندهی سگ‌های ولگرد صحبت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان در دستور صد و سی و یکمین جلسه علنی شورا با بیان اینکه براساس قانون شوراها اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند، گفت: شهردار موظف به پاسخ گویی در مورد انتصابات و عملکرد منصوبین است.

حجت الاسلام منوچهر مهروی پور با بیان اینکه رصد مدیران چند دلیل دارد، افزود: ایجاد انگیزه برای تلاش بیشتر و جذب بهتر برای خدمت به مردم، تقویت ارتباط میان مردم و مدیران شهرداری و پاسخگو کردن مدیران از جمله این دلایل است.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به موضوعات مطرح شده در خصوص کارخانه قند نقش جهان بیان کرد: همکاران ما در کمیسیون پایش بررسی‌هایی در این خصوص داشتند. این کارخانه ظرفیت درآمدسازی دارد و یکی از مهمترین سهام داران آن شهرداری اصفهان است. گزارشی برای تنویر افکار عمومی در خصوص فعالیت‌های این کارخانه ارائه شود.

وی افزود: باید تلاش شود تا در راستای احیای بافت فرسوده شاهد یک اتفاق بزرگ در ماه‌های پایانی دوره کنونی دولت و مدیریت شهری باشیم.

مهروی پور با بیان اینکه اختلاف حریم بین اصفهان و خمینی‌شهر، کلان معضل منطقه 9 شهر است، گفت: فضای سبز این منطقه که به عنوان ریه اصفهان شناخته می‌شد امروز دچار مشکل است که به نظر می‌رسد شهرداری باید نسبت به این امر رسیدگی کند.

تغییر 21 شهردار و شورای شهر نسیم‌شهر در 4 سالتعلیق فعالیت یکی از اعضای شورای شهر بندر امام (ره)ادامه رایزنی شورای شهر بیرجند درباره برج 46 طبقه ارتش

وی با اشاره به همکاری‌های آموزش و پرورش و مدیریت شهری گفت: رویداد عصر ورزش که سال گذشته اجرا شد امسال با همکاری معاونت فرهنگی شهرداری با قدرت بیشتری دنبال شود. همچنین رویداد کلاس شهر مورد توجه قرار گیرد تا در محلات و مناطق مختلف شاهد این رویداد باشیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به مساعدت‌های مالی و پروژه‌های مشارکت محور گفت: پرداخت‌های این حوزه حتی از اردیبهشت 1402 تاکنون صورت نگرفته است که باید مدیریت شهری به این امر توجه کند.

وی با اشاره به ورود سگ‌ها به فضای سبز شهری بیان کرد: مردم ما پایبند به آیین اسلام و تشیع هستند. این موارد باید در فضای عمومی و پارک‌ها رعایت شود و اگر آیین نامه‌ای در این زمینه وجود دارد عملی شود.

مهروی‌پور با اشاره به همایش تجلیل مردم از طرح نور گفت: از سردار رادان و نیروی انتظامی و مردم بابت انجام اقدامات انقلابی تشکر می‌کنیم.

نظم‌بخشی به تردد موتورسیکلت‌ها اولین اقدام بازار اصفهان

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان نیز با اشاره به پیگیری‌ها درخصوص فعالیت هیات امنای بازار گفت: نظم‌بخشی به تردد موتورسیکلت‌ها در بازار، اولین اقدام موثر در حال انجام است. با حضور دستگاه‌های همکار در این زمینه تصمیماتی گرفته شده است که ناشی از درخواست‌های متعدد مردمی بوده است. در همین راستا نظم دهی به بخش‌های دیگر در دستور کار قرار دارد.

مصطفی نباتی‌نژاد افزود: از حوزه راهور خواهش می‌کنیم از این طرح حمایت کنند زیرا اگر توفیقی در اجرای آن حاصل شود همه مردم از نتایج موثر آن بهره مند خواهند شد.

وی بیان کرد: روایت حکمرانی این دوره از مدیریت شهری منظوم و منظومه دار نیست و هر بخشی از شهرداری بسته به شرایط خود تلاش‌هایی داشته است. در این راستا نیازمند اقدامات فرآیند محور هستیم، برنامه اصفهان 1410 شاید مدلی از این دست باشد و استدعا دارم که کمیته مشترکی برای این موضوع ایجاد شود تا مصوبات شورا و اقدامات شهرداری به صورت مشترک پیگیری شود.

شهرداری نسبت به کنترل سگ‌های ولگرد اقدام کند

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به نگرانی شهروندان نسبت به جولان سگ‌های ولگرد و بی‌صاحب در سطح مناطق حتی محلات مرکزی شهر گفت: سلامت و امنیت روانی جامعه با این شرایط به خطر افتاده، در حالی که شهرداری براساس قانون شهرداری‌ها موظف به مبارزه با پرسه زدن حیوانات موزی در سطح شهر است.

محمدرضا فلاح افزود: باید نسبت به کنترل سگ‌های ولگرد، واکسینه و عقیم سازی آن‌ها اقدام شود، هرچند مدتی است نسبت به این امر بی توجهی صورت گرفته است.

ثبات مدیریتی باید در آموزش و پرورش حفظ شود

عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به افتتاح مجموعه کوه نور صفه گفت: تغییر و تحولات خوبی در این مجموعه صورت گرفته است که نشان از مدیریت خوب و پر انرژی در رأس کار دارد.

احمد شریعتی افزود: ساماندهی بازار اصفهان اقدام شاخصی بود که پس از سال‌ها بلاتکلیفی انجام شد، از مهمترین نتایج آن نظم بخشی در تردد موتورسیکلت‌هاست که امیدواریم این اقدامات ادامه پیدا کند.

نارضایتی مردم با تأخیر در صدور پروانه ساختمانی

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان نیز با بیان اینکه تأخیر در صدور پروانه تا 6 ماه سبب ایجاد مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود، گفت: شهرداران مناطق در این خصوص باید به صورت ویژه اقدام کنند. در این راستا ماهی یک بار گزارش داده شود که روند صدور پروانه در مناطق اصلاح شده است یا خیر.

عباس حاج رسولی‌ها افزود: با تاخیر در صدور پروانه، سرمایه‌ای که قرار است از مردم گرفته شود، دریافت نمی‌شود و نتایج موثری به دنبال ندارد.

انتهای پیام/163

 

دیگر خبرها

  • شهرداری تهران کارهای ارزنده‌ای در ۳ سال گذشته انجام داده است
  • هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد
  • اولین واکنش رسمی به خرید پرسپولیس توسط بانک شهر
  • جلسه استیضاح شهردار ساری برگزار شد
  • در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟
  • آنچه در یکصد و پنجاه و دومین جلسه شورای شیراز گذشت
  • در جلسه علنی شورای شهر شیراز چه گذشت؟
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • چمران: قرارداد با چینی‌ها محرمانه است! / از طرح شهرداری برای پارک لاله اطلاعی نداریم!
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران