Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@06:21:36 GMT

هشدار جدی در خصوص بخاری‌های گاز سوز

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۱۳۲۷۵

هشدار جدی در خصوص بخاری‌های گاز سوز

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر لزوم رعایت مسایل ایمنی در استفاده از وسایل گازی، گفت: براساس گزارش‌های واصله استفاده نامناسب از وسایل گازسوز به‌ویژه بخاری‌های گازی خطرات جبران ناپذیری برای شهروندان به‌وجود آورده است.

بهمن رحمتی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، افزود: نصب نامناسب بخاری‌های گازی و استفاده از مسیر‌های طولانی افقی دودکش و استفاده از زانو‌های اضافی و عدم کنترل مسیر خروج گاز‌های منواکسید کربن و در برخی موارد معیوب بودن وسایل گازسوز باعث خطرات جبران ناپذیری می‌شود که می‌توان با رعایت نکات ایمنی از بروز این خطرات جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارکرد: مردم قبل از استفاده از وسایل گازسوز دارای نشان استاندارد از وجود و سالم بودن تجهیزات ایمنی در بخاری‌های گازی از جمله ترموکوپل، سنسور حرارتی حساس به اکسیژن ods و گاونر (وسیله تنظیم فشارگاز) اطمینان حاصل و در صورت وجود مشکل به تعمیرکار مجاز مراجعه کنند.

مدیرکل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد بر استفاده نکردن از بخاری‌های بدون دود کش در اتاق‌های خواب، حمام‌ها، زیرزمین‌ها و فضا‌های بسته تاکید و خاطرنشان کرد: استفاده از این بخاری‌ها به شرطی که دارای نشان استاندارد و آدرس دقیق سازنده باشند صرفا در فضا‌هایی که راهی به فضای آزاد دارند مانند سالن‌های بزرگ و یا مغازه‌هایی که معمولا در آن‌ها باز باشد، مجاز است.

رحمتی تصریح کرد: به هیچ عنوان نباید وسیله گازسوز به‌ویژه بخاری را حتی برای چند لحظه بدون دودکش روشن کرد و در صورت رعایت شرایط استاندارد، شعله بخاری باید به رنگ آبی بسوزد و برای اطمینان از باز بودن مسیر دودکش می‌توان با لمس مسیر دود کش و احساس گرم بودن آن از باز بودن مسیر یقین حاصل کرد و در غیر این صورت باید فورا بخاری را خاموش و نسبت به رفع مشکل اقدام کرد.

وی ادامه داد: اگر قرار است یک بخاری برای اولین‌بار روشن شود توجه شود حداقل چند ساعت قبل از خواب از درست سوختن شعله آن و انتقال گاز‌های منو اکسیدکربن به بیرون از فضای اتاق خواب اطمینان حاصل شود و از خوابیدن فوری در چنین فضا‌هایی خودداری شود.

مدیرکل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد، بیان کرد: مردم در صورت مشاهده تولید و یا عرضه وسایل گازسوز بدون نشان استاندارد و یا آدرس سازنده مراتب را از طریق شماره تلفن رسیدگی به شکایات ۱۵۱۷ به اداره کل استاندارد استان گزارش کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی استاندارد كهگيلويه و بويراحمد بخاری گازسوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۳۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام ۱۵فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهیدرجایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ ابوالفضل موتابها، مدیرعامل نیروگاه شهید رجایی قزوین با اعلام این خبر گفت: از مهر ماه سال ۱۴۰۲ تاکنون، از تعداد ۱۷ برنامه سالانه تعمیراتی، ۱۵ برنامه تعمیرات اساسی، نیمه اساسی و بازدید دوره ای، مربوط به واحدهای بخاری و سیکل ترکیبی، عملیاتی شده و به اتمام رسیده و ۲ مورد تعمیرات نیمه اساسی و بازدید دوره ای هم در حال اجرا است.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل نیروگاه شهید رجایی در تشریح فعالیت های مربوط به تعمیرات واحدهای این شرکت گفت: هرساله به منظور کسب آمادگی تولید انرژی الکتریکی و با هدف کمک به پایداری شبکه سراسری تولید، تعداد ۱۷ فعالیت تعمیرات اساسی، نیمه اساسی و بازدید دوره ای برای واحد های ۱۳گانه بخاری و سیکل ترکیبی، برنامه ریزی می شود که انجام و اتمام تعمیرات نیمه اساسی واحد ۲۵۰مگاواتی شماره یک بخار، آغاز این برنامه ها بود.

ابوالفضل موتابها تصریح کرد: نوع تعمیرات واحدها، براساس ساعت کارکرد و نیازهای تعمیراتی به انواع تعمیرات اساسی، نیمه اساسی و بازدید های دوره ای در واحدهای گازی و بخاری تقسیم می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت های تعمیرات در واحد های سیکل ترکیبی بیان کرد: تعمیرات بازدید محفظه احتراق و تعویض نازل واحدهای شماره ۳،۱ و ۴ گازی ،تعمیرات بازدید مسیر گاز داغ(HGP) واحد ۱ گازی، تعمیرات بازدید محفظه احتراق واحد ۶ گازی به همراه تعمیرات اساسی وRI کمپرسور واحد شماره ۲ گازی و همچنین انجام تعمیرات بازدید دوره ای مربوط به واحد شماره۱و۳ بخاری سیکل ترکیبی، دیگر برنامه های تعمیراتی بود که در بازه زمانی مهر تا کنون به اتمام رسید.

مدیرعامل نیروگاه با بیان فعالیت های تعمیراتی در واحد های بخاری نیز اظهار کرد: درنیروگاه بخار نیز از ابتدای فصل تعمیرات تاکنون واحد شماره ۳ بخاری تحت تعمیرات اساسی، واحد شماره یک بخاری تحت تعمیرات نیمه اساسی و واحد های شماره ۳،۲،۱ و۴ نیز مورد تعمیرات تعمیرات دوره ای بویلر و بازدید دوره ای قرار گرفته است.

وی گفت: هم اکنون واحد شماره ۲بخاری سیکل ترکیبی نیروگاه هم برای انجام تعمیرات نیمه اساسی وهمچنین واحد شماره ۴ نیروگاه بخار جهت انجام تعمیرات بازدید دوره ای در دست تعمیرات قرار دارد که مابقی برنامه های تعمیرات واحدها نیز تا پایان نیمه اول اردیبهشت ماه انجام و به پایان خواهد رسید و کلیه واحدها با آمادگی حداکثری آماده تولید برق پایدار برای پیک تابستان پیش رو خواهند بود.

ابوالفضل موتابها در توضیح فرآیند برنامه ریزی برای انجام ۱۷ فعالیت تعمیرات واحدهای بخاری و سیکل ترکیبی نیروگاه نیز گفت: هرساله نیازهای تعمیراتی واحدهای سیزده گانه نیروگاه براساس ساعت کارکرد، دوره تعمیراتی و استاندارد شرکت سازنده، به شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی اعلام می شود که پس از بررسی و تایید برنامه ها از سوی آن شرکت، جدول زمانبندی خروج واحدها برای اجرای برنامه ها به این نیروگاه اعلام می‌شود.

مدیرعامل نیروگاه شهید رجایی ادامه داد: پس از دریافت برنامه ها، با حضور و کمک معاونت های مربوطه و بررسی های فنی و تخصصی، نیازهای تعمیراتی هر واحد، سنجیده شده و امکانات، قطعات و تجهیزات، نیروی انسانی لازم، ماشین آلات و سایر موضوعات برای اجرای این برنامه ها، پیش بینی و در اختیار معاونت های تعمیرات نیروگاه بخار و نیروگاه سیکل ترکیبی قرار می‌گیرد.

گفتنی است نیروگاه شهید رجایی دارای ۱۳ واحد بخاری و سیکل ترکیبی است که سالانه با بیش از ۱۲ میلیارد کیلووات ساعت تولید انرژی الکتریکی، حدود ۳ونیم درصد از تولید برق شبکه سراسری را به خود اختصاص داده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901000

دیگر خبرها

  • نصب برچسب و چراغ زنون : ممنوع
  • تغییر ارکان خودرو، نصب برچسب و استفاده از چراغ زنون ممنوع است/ خودرو‌های آف‌رود تابع قوانین باشند
  • انشعابات گاز علت اصلی هدر رفت انرژی
  • ممنوعیت استفاده از «چراغ زنون» و استیکر
  • اتمام ۱۵فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهیدرجایی
  • هشدار مرکز پژوهش های مجلس درباره سبد غذایی خانوار : کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • آغاز مزایده فروش بیش از یک هزار و سیصد دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در استان هرمزگان
  • آغاز مزایده فروش ۱۳۰۰ دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در هرمزگان
  • هشدار دادستان بجنورد در خصوص تکمیل پل ورودی کنارگذر شمالی
  • هشدار به مسافران شمال؛ این جاده ۳ روز مسدود است