Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش و تحصيلات تكميلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد راه‌اندازی رشته جديد در هر گروه آموزشی و ايجاد رشته در قالب طرح آمايش استانی را دو محور مهم حوزه آموزشی این دانشگاه برشمرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مشهد، مهدی يعقوبی صبح امروز در جمع مدیرگروه‌های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد خلاصه‌ای از فعاليت‌های حوزه آموزشی این دانشگاه را یادآور شد و گفت:  «فرموله‌شدن حق جذب، پيشنهاد حق‌الزحمه پايان‌نامه دكتری، افزايش حق‌الزحمه استادان حق‌التدريس، ترفيع و ارتقای اعضای هيئت علمی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. ازجمله اقدامات معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد مشهد است.»

وی بر ارتباط گروه‌های آموزشی در دانشكده‌ها تأكيد كرد و افزود: «در اين جلسه‌های دورهمی استادان می‌توانند با دانش و همفكری به حل مسائل بپردازند.»

معاون آموزش و تحصيلات تكميلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، راه‌اندازی رشته جديد در هر گروه آموزشی و ايجاد رشته در قالب طرح آمايش استانی را دو محور مهم حوزه آموزشی برشمرد.»

یعقوبی ابراز اميدواری كرد که رشته‌هایی كه قبلاً به دلايلی حذف شده بود، مجددا احيا شوند.
 

امتياز برگزاری كرسی‌های نظريه‌پردازی در ترفيع و ارتقای استادان

حجت‌الاسلام محمد رسولی رئيس پژوهشكده مطالعات اجتماعی و دبير اجرايی كرسی‌های نظريه‌پردازی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌رضوی هم در اين جلسه با بيان اينكه تأليف كتب درسی، مجله‌های علمی و پژوهشی و توانمند‌سازی استادان سه محور هيئت انديشه‌ورز است، افزود: «فرآيند گرفتن نشريات آسان شده و برگزاری كرسی‌های نظريه‌پردازی و ترويجی در ترفيع و ارتقای اعضای هيئت علمی مؤثر و دارای امتياز است.»

تلاش برای فرهنگ‌سازی حقوق شهروندی

دبير ستاد صيانت از حقوق شهروندی و امنيت عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد نیز در اين جلسه به‌ بيان برنامه‌های 9 گانه صيانت از حقوق شهروندی پرداخت و افزود: «پايش و بررسی وضعيت حقوق شهروندی، آموزش توانمند‌سازی كاركنان، اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی شهروندان، روان‌سازی قوانين و مقررات، پيشگيری از تضييع حقوق شهروندان، خدمت‌رسانی مناسب، فضا‌سازی و تبليغات محيطی، تشويق و ترغيب و نظارت و ارزيابی از برنامه‌های ستاد صيانت از حريم امنيت عمومی و حقوق شهروندان است كه اميدواريم با همكاری شما به نحو احسن در دانشگاه اجرا شود.

حجت‌الاسلام سيدحسين محتشمی افزود: «تلاش می‌كنيم حقوق شهروندی در دانشگاه تبديل به يك فرهنگ شود.»

انتهای پیام/4117/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: تحصيلات تكميلی دانشگاه آزاد طرح آمايش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۳۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد فرامرزی ظهر دوشنبه با اشاره به برگزاری دهه سرآمدی آموزش دانشگاه در اردیبهشت ماه اظهار کرد: اگرچه نسل دانشگاه‌ها تغییر کرده و به مهارت آفرینی روی آورده‌اند اما کارکرد و فلسفه دانشگاه بر مبنای آموزش است.

وی افزود: بزرگترین افتخار دانشگاه‌ها تربیت نیروی انسانی و فارغ‌التحصیلان کارآمد است و آموزش، نقش مهمی در این راستا دارد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان با اشاره به چهار مقوله کلیدی دهه سرآمدی آموزش، تصریح کرد: دانشجو، منابع آموزشی، استاد و یا اعضای هیئت علمی دانشگاه و زیرساخت و امکانات خوب از جمله این موارد است که این دهه از از ۸ تا ۱۷ اردیبهشت ماه در دانشگاه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به شعار این دهه در دانشگاه مبنی بر «آموزش الهام بخش، نیاز محور و اشتغال آفرین» گفت: اهمیت و جایگاه معلم در توسعه کیفی آموزش بسیار مورد توجه است که در دهه سرآمدی آموزش برای تقدیر از اساتید، برگزاری کارگاه‌های آموزشی، دورهمی … برنامه‌ریزی صورت گرفته است.

فرامرزی تربیت نیروی انسانی کارآمد را یکی از فاکتورهای تحقق شعار سال دانست و افزود: دانشگاه‌ها در این زمینه می‌توانند به خوبی نقش آفرینی کنند.

وی با بیان اینکه دانشگاه اصفهان ۷۰۰ عضو هیئت علمی دارد، گفت: در مجموع ۸۰ نفر از بازنشستگان، سرآمدان آموزشی و … منتخبان این دوره هستند و در این بین ۲ نفر برای مرحله ملی و کشوری از بین اساتید معرفی می‌شوند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان یادآور شد: از بین کسانی که در حوزه تحقق شعار و سیاست‌های دانشگاه فعالیت داشته‌اند نشان تمدن‌سازی دریافت می‌کنند و همچنین مؤثرترین فرد در بین‌المللی سازی از دیگر فاکتورهای انتخاب اساتید برتر است.

وی افزود: رعایت افزایش کیفیت، آموزش، پژوهی، رعایت اخلاق حرفه‌ای، شاگرد پروری و … از معیارهای امتیازدهی برای منتخبان است در مجموع باید ۴۰۰ امتیاز را دریافت کنند.

فرامرزی با بیان اینکه دانشگاه اصفهان در رتبه بندی IST ، جز ۵ دانشگاه برتر است که در حوزه آموزش، پژوهش و فناوری و زیرساخت‌ها، بین‌المللی سازی و … ارزیابی می‌شود و این دانشگاه در حوزه بین‌المللی هم در سال ۲۰۲۳ حضور داشت.

وی افزود: ۱۷ دانشکده در دانشگاه اصفهان وجود دارد و ۱۷ هزار دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی و ۹ هزار دانشجو در مقطع کارشناسی هستند و ۴۰۰ رشته تحصیلات تکمیلی و ۹۰ گروه آموزشی دارد.

کد خبر 6086732

دیگر خبرها

  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشگاه آزاد بوشهر
  • تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است
  • رشته مهندسی اینترنت اشیا در دانشگاه آزاد قوچان راه اندازی شد
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود
  • راه‌اندازی رشته اینترنت اشیاء در قوچان
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند
  • طهرانچی: نسل جوان به دنبال توانایی است، نه دانایی