Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-08@17:44:23 GMT

۸۰ درصد مدارس غیردولتی کشور استیجاری هستند

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۲۰۲۴۶

صراط:

 مجتبی زینی وند روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: بر این اساس فضاهای فعلی مدارس غیردولتی تا سه سال فرصت دارند، متناسب با آیین نامه ای که سازمان نوسازی اعلام کرده است استاندارد سازی و وضعت ایمنی بهتری را برای گروه های هدف خود فراهم کنند.

به گزارش ایرنا وی اضافه کرد: مدارس تازه تاسیس شده نیز باید استانداردهای سازمان نوسازی را کسب کنند تا بتوانند فعالیت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، هم اکنون همه مدارس غیر دولتی کشور از سوی سازمان نوسازی کشور تایید شده اند، اما به لحاظ استاندارد سازی شدت و ضعف هایی دارند و این نوع مدارس در صورتی که موارد خواسته شده از سوی سازمان نوسازی را در فرصت داده شده رعایت نکنند، نسبت به تعطیلی آن اقدام می شود.

این مسؤول با  اشاره به  اینکه هم اکنون  پوشش دانش آموزان در مدارس غیر دولتی کشور ۱۱.۸۲ درصد است گفت: این عدد، به غیر از پوشش نوآموزان پیش دبستانی  حدود یک میلیون نفری است که در ۳۰ هزار مرکز پیش‌دبستانی، ۱۶ هزار و ۷۰۰ مدرسه غیردولتی با ۱۳ هزار مرکز آموزشی غیر دولتی تحصیل می‌کنند.

وی در ارتباط با شهریه مدارس غیر دولتی نیز گفت: قانون تاسیس مدارس غیردولتی ماده ۱۵ مکلف کرده است تا مبتنی بر هفت سرفصل الگوی شهریه تدوین شود که این مهم طی پنج سال گذشته انجام گرفته است.

این مسؤول ادامه داد: هم اکنون شهریه مدارس غیر دولتی متناسب با  برنامه های ارائه شده توسط مدارس بر مبنای ملاک ها، معیارها و هزینه تمام شده برای دانش  آموزان هر مدرسه تعریف شده است.

وی اظهار داشت: در حدود ۱۳ آیتم در میزان هزینه تمام شده و متناسب با برنامه هایی که مدارس در حوزه  آموزشی، پرورشی و فوق برنامه ارائه می کنند، هزینه هر دانش آموز در بحث شهریه برای مدارس غیر دولتی مشخص شده است.
زینی وند، با اینکه حداقل و حداکثر شهریه مراکز غیردولتی متناسب با اقتضائات و شرایط خاص استان ها تغییر می یابد، اضافه کرد: یکی از دلایل منافع تاثیرگذار در میزان شهریه دانش آموزان بحث فضاهای آموزشی است که در حدود ۲۷ تا ۳۰ درصد سهم فضاهای آموزشی را تشکیل می دهد.

معاون وزیر و رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: طی سال تحصیلی جاری و برای سال آینده پنج برنامه هدف گذاری شده که یکی از این برنامه ها ایجاد بسترهای سخت افزاری و نرم افزاری لازم در حوزه آموزش های الکترونیکی " آموزش های آن لاین و آف لاین" است.

وی اظهار داشت: سال آینده و در بحث کیفیت بخشی آموزشی و پرورشی به میزان ۱۵ درصد شهریه مدارس به آموزش های الکترونیکی اختصاص یافته و دیگری مهارت آموزی، مهارت دوستی و استعداد یابی دانش آموزان برای مهارت افزایی و اجرای سند تحول بنیادین است که در کنار برنامه های فرهنگی و تربیتی در قالب کتابچه راهنما در مرحله آزمایشی است که جزء معیارهای امتیاز بخشی در کیفیت آموزشی در میزان شهریه تاثیر گذار است.

زینی وند با اشاره  به فعالیت مدارس هیات امنایی نیز افزود: ماه‌های قبل نامه‌ای از سوی دیوان عالی عدالت اداری در ارتباط با مدارس هیات امنایی به این وزارتخانه اعلام شد که مشکلاتی داشت که خوشبختانه شورای عالی آموزش و پرورش با ارائه راهکارهایی آیین‌نامه این نوع مدارس و چالش های اعلام شده را برطرف کرد و در  زمان حال حاضر محدودیتی برای ادامه فعالیت مدارس به صورت هیات امنایی وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: خانواده ها می توانند در صورت بروز تخلف و یا شکایات از مدارس غیر دولتی موارد را به سامانه تلفنی ۴۳۱۷ و ثبت شکایات الکترونیکی اطلاع دهند و علاوه بر آن، تیم های نظارتی بصورت جدی موارد را پیگیری می کنند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: مجتبی زینی وند استاندارد مدارس غیر دولتی صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۰۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۲۰۰ مدرسه بزرگ‌مقیاس در کشور

مدیرکل حوزه ریاست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: ساخت ۲۰۰ مدرسه بزرگ‌مفیاس در برنامه هفتم توسعه دیده شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، شهریار خواجه‌صالحانی امروز در جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به احداث مدارس در دولت سیزدهم، اظهار داشت: در طول دولت سیزدهم، 31 هزار و 877 کلاس درس در کشور احداث شده است.

وی با اشاره به کمک 50 درصد از خیرین کشور و اعتبارات دولتی در احداث این تعداد درس در سطح کشور، عنوان کرد: در برنامه هفتم توسعه، قرار است 200 مدرسه بزرگ‌مقیاس در کشور به بهره‌برداری برسد.

مدیرکل حوزه ریاست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به تلاش دولت بر نهضت جهش مدرسه‌سازی، مطرح کرد: از مهمترین برنامه‌های سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، حمایت از خیرین و توجه به معماری ایرانی - اسلامی در ساخت مدارس است.

خواجه‌صالحانی ادامه داد: سند توسعه مدارس استان چهارمحال و بختیاری ضروری است که تدوین شود. همراهی همه دستگاه‌های اجرایی در ساخت و نگهداری مدارس در کنار آموزش و پرورش و نوسازی مدارس لازم است.

وی با اشاره به اینکه خیرین مدرسه‌ساز پیشران ایران قوی هستند، خاطرنشان کرد: باید در خصوص اینکه مدرسه به عنوان کانون پیشرفت و توسعه محله است توجه شود که یکی از برنامه‌های سازمان نوسازی است.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • احداث ۲۰۰ مدرسه بزرگ‌مقیاس در کشور
  • حمایت از معلمان مدارس غیردولتی در قانون جدید این مدارس، مد نظر است
  • هزینه فوق برنامه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جدید ۴۰ درصد شهریه می‌شود
  • برنامه دولت برای واگذاری های سال ۱۴۰۳ اعلام شد/ کیش ایر در اولویت
  • بیش از ۲۳۹ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری غیردولتی در بنادر کشور تحقق یافت
  • تعیین شهریه مدارس غیردولتی براساس الگوی شهریه
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟
  • اصلاح قانون تاسیس مدارس غیردولتی گرفتن مجوز برای مسئولان را محدود می‌کند
  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش