Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سپهبد شهید قاسم سلیمانی در دوران هشت سال دفاع مقدس فرماندهی لشکر ۴۱ ثارالله را بر عهده داشت که متشکل از رزمندگان کرمان بود. لشکر ۴۱ ثارالله در سال ۱۳۵۹ در قالب یک گردان از نیرو‌های سپاه پاسداران استان کرمان شکل گرفت، سال ۱۳۶۰ به تیپ ارتقاء پیدا کرد و از سال ۱۳۶۱ با گسترش سازمان آن به ۳ تیپ و یک گردان زرهی، به‌عنوان لشکر ۴۱ ثارالله به فعالیت ادامه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۱۳۸۶ در پی شکل‌گیری سپاه‌های استانی، نام آن به سپاه ثارالله استان کرمان تغییر پیدا کرد. لشکر ۴۱ ثارالله در طول هشت سال دفاع مقدس در عملیات‌های مختلفی نظیر نصر ۴، کربلای ۱، کربلای ۴، کربلای ۵، بدر، خیبر، والفجر یک، والفجر ۳، والفجر ۴، رمضان، بیت‌المقدس و بیت‌المقدس ۷، فتح‌المبین و طریق‌القدس حضور داشت. مجید رستم آبادی یکی از رزمندگان این لشکر است که در نگارش خاطرات خود به روایتی از عملیات کربلای ۵ اشاره کرده است. او می‌گوید:

در عملیات کربلای ۵ رزمندگان دشمن را غافلگیر کردند. دشمن که توان مقابله نداشت، در ساعت‌های اولیه پا به فرار گذاشت تا برای جبران شکست آماده شود که از جمله پیروزی‌های ما فتح یک دژ بسیار بزرگ و استراتژیک بود. در هنگام ظهر بود که ما کاملا بر قسمت اعظم این نقطه تسلط داشتیم که قسمتی از این دژ به صورت بریدگی بود؛ حدود ۱۰۰ متری کمتر یا بیشتر شامل این بریدگی می‌شد که می‌بایست از این بریدگی که معضل خطرناکی بود، عبور می‌کردیم تا قسمت بعدی این دژ را تحت پوشش قرار بدهیم؛ و جلوی نفوذ احتمالی دشمن را بگیریم که این نقطه هم برای ما و دشمن بسیار حیاتی بود.

حالا عبور از این بریدگی دشوار و بسیار خطرناک بود، چون تانک‌ها مستقر و نقطه را می‌زدند. به هر ترتیبی بود حدود ۴۰ تا ۵۰ نفرمان رد شدیم تا به قسمت بعدی دژ مورد نظر رسیدیم. حالا جلویمان تا چشم کار می‌کرد، تانک بود. همه ما دلهره داشتیم مبادا توان مقابله با تانک‌ها را نداشته باشیم، چون اگر با تانک‌ها مقایسه می‌شدیم، شاید کمتر از یک به چهار بودیم. در این فکر بودیم که حاج قاسم سلیمانی، فرمانده لشکر و آن سردار همیشه سرافراز سر رسید و رو به بچه‌ها یک جمله گفت و رفت و آن جمله این بود که: «اگر عراقی‌ها از این نقطه عبور کنند، کل منطقه عملیاتی از دست می‌رود و فردای قیامت باید جوابگوی شهیدان باشید. خود دانید.»

همین حرفش به بچه‌ها قوت قلب داد. شاید کسی باور نکند که هر یک به اندازه ۲۰ نفر همانند شیر می‌جنگید. چون راه بسته بود. امکان ورود نیروی کمکی و غذا هم نبود، ولی مهمات زیادی از دشمن جا مانده بود تا قریب دو شبانه روز در همین وضعیت بودیم تا شب سوم یک گردان آمد. تاریکی شب با نارنجک و آرپی جی به تانک‌ها حمله کردند تا اول روشنی هوا تعدادی اسیر آوردند داخل کانال دژ. موقعی که یکی از عراقی‌ها چشمش به ما افتاد، خشکش زد و گفت: «همین‌ها جلوی این همه تانک را گرفته بودند؟ اگرمی‌فهمیدیم تعدادتان اینقدر کم بود با تانک‌ها از رویتان رد می‌شدیم.» این حضور حاج قاسم در عملیات‌ها و روحیه دادنش و اعتقاد به شهیدان عامل بیشتر پیروزی‌ها بود که خودم یکی از شاهدان این واقعه بودم.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سردار سلیمانی شهادت سردار سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۱۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلجی: آرایش دشمن رسانه‌ای است

ایسنا/ایلام رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: آرایش رسانه‌ای دشمنان به گونه‌ای است که هم به نقاط ضعف و هم به نقاط قوت ما حمله می‌کنند و امروز در جنگ نفس‌گیری در روایت‌سازی و مدیریت پیام هستیم.

« سپهر خلجی » امروز پنجشنبه در نشست شورای اداری استان ایلام با بیان اینکه هنر روایت در بیان مطالب و مفاهیم بسیار مهم است که می تواند تاثیر گذاری بیشتری و بهتری در جامعه مخاطب داشته باشد، اظهار کرد:  باید تلاش شود که روایت درست و صحیح برای مخاطبان و اقشار مختلف مردم ارائه شود.
وی گفت: سینمای هالیود در واقع صنعتی بود که آمریکایی ها برای روایت قدرت، سبک زندگی و هیمنه خود پایه گذاری کردند و بر اساس همین صنعت روایت گری تلاش کردند که افکار عمومی جهان را مهندسی کنند و آمریکا به عنوان کشوری که در جنگ ویتنام بدترین جنایات را انجام داده، با صنعت سینما تلاش کرد که مدافع حقوق بشر جلوه داده شود و امروز نیز تلاش می کند که در غزه نیز به همین گونه عمل کند.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت تصریح کرد: آرایش رسانه‌ای دشمنان به گونه ای است که هم به نقاط ضعف و هم به نقاط قوت ما حمله می کنند، اربعین برای ما یک نقطه قوت و بی نظیر است که به آن نیز حمله می‌کنند و  اینکه امروز جنگ نفس‌گیری در روایت سازی داریم و درگیر جنگ مدیریت پیام هستیم.
خلجی تأکید کرد:  امروز تمرکز دشمن بر جنگ در حوزه اقتصادی است و همین موضوع را هم در عرصه رسانه پیش می‌برد و ما امروز به عنوان کارگزاران و مسولان مأموریت داریم که همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند در عرصه جهاد تبیین وارد عمل شده و پای کار باشیم چراکه هدف دشمنان در جنگ رسانه‌ای ناکارآمد جلوه دادن نظام است و  وظیفه ما ایجاد امید و اعتماد افزایی در سطح جامعه است.
وی گفت : قبل از این دولت روزانه ۷۰۰ الی ۸۰۰ کشته کرونایی داشتیم، مدارس تعطیل بود، تورم نزدیک به ۶۰ درصد بود و امروز همین عامل تورم ۶۰ درصدی، مدعی است، دولت قبل یک زمین سوخته را تحویل دولت کنونی داد و این دولت تورم ۶۰ درصدی را امروز به ۴۰ درصد کاهش داده که این میزان در فروردین ماه این میزان به ۳۰ درصد کاهش یافته است.

 وی گفت: در دولت قبل قطعی های مکرر برق داشتیم، نفت فروش نمی رفت امروز یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه نفت به فروش می‌رسد و  دامن زدن به حاکمیت دوگانه، رشد منفی در حوزه مسکن از دیگر مشکلاتی بود که در دولت قبل وجود داشت، اگر یک رویارویی با با کشورهای متخاصم در دولت گذشته داشتیم آیا فکر می کردید که چنین منسجم در مقابل دشمن ایستاده، عملیات وعده صادق اجرا شود، امروز در حوزه فضایی و دانش بنیان ها کشور رشد داشته است، در حوزه سیاست خارجی و ارتباط بین المللی نیز ارتباط کشور توسعه یافته است.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت ادامه داد: مسیری که دولت پیش گرفته مسیر خدمت و کار برای مردم است و وظیفه ما این است که روایت‌گری درست و صحیحی داشته باشیم و باید تلاش کرد روند عقب ماندگی را جبران کنیم و کشور نیاز به خدمت دارد.

خلجی گفت : سه مقوله تبیین، اعتماد سازی و رفع شبهه، وظیفه همه مدیران و اصحاب رسانه در راستای تبیین فعالیت‌ها و برنامه‌های انجام شده در کشور است و  این حجم از کار در این دولت انجام شده است که حتما باید در حوزه روایت گری و به ویژه روایت‌گری مقایسه ای کار شود.

وی تاکید کرد: هر مدیر دستگاه اجرایی مسئول مستقیم اطلاع رسانی است و حوزه اطلاع‌رسانی از دستگاه اجرایی و نظام اداری تصویر سازی می‌کند و اگر مدیران دلسوز هستند باید بخش اطلاع رسانی را در دستگاه اجرایی خود تقویت کنند و باید یک درصد مشخصی از این همه حجم عملیات و کارها، طرح و پروژه های انجام شده به حوزه اطلاع رسانی اختصاص یابد و  باید همه پروژه ها دارای پیوست اطلاع رسانی بوده و در این زمینه هزینه شود که مردم از این اقدامات و طرح ها آگاه شوند.

خلجی تصریح کرد: تصویرسازی درست از میزان خدمات و ارائه تصویر درست از فعالیت ها و اقدامات انجام شده از جمله توانمندی‌های روابط عمومی‌ها باید باشد که خدمات دولت و نظام برای مردم تبیین شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • حزب‌الله: قدرت مقاومت فراتر از آن است که به نمایش گذاشته است
  • شیخ نعیم قاسم: دشمن قدرت حزب‌الله را دست‌کم نگیرد
  • برپایی مراسم عزاداری و دسته روی در کربلای معلی
  • دستاوردهای عملیات وعده صادق روایت فتح می‌خواهد
  • خلجی: آرایش دشمن رسانه‌ای است
  • اهدای پیراهن قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس استان کرمان
  • استثنایی‌ترین تصمیم نظام با حمله به اسرائیل به روایت فرمانده کل سپاه /این عملیات قابل تکرار است /رسما اعلام کردیم که می زنیم و همه می دانستند
  • شهدای کربلای ۵ و عاشورا مهمان مسجد مقدس جمکران
  • تجدید پیمان دختران و مادران نصف‌جهان با سردار دل‌ها
  • واکنش حاج قاسم سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت : مگر ما مرده باشیم که خانواده ایرانی سالم به ایران برنگردد (فیلم)