Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از اراک، جلسه حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با سیدعلی آقازاده استاندار استان مرکزی پیرامون اقدامات، طرح‌ها و برنامه‌های در دست اجرای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در دفتر استاندار مرکزی برگزار شد.

کلانتری در این جلسه ضمن تشکر از تعامل، همراهی و حمایت استاندار مرکزی از دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در خصوص ظرفیت و پتانسیل خیلی خوب آموزشی، پژوهشی، آزمایشگاهی، کارگاهی، فرهنگی و ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی جهت همکاری و تعامل با صنایع، سازمان‌ها و نهادهای استان مرکزی در زمینه‌های مختلف آمادگی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص اقدامات، طرح‌ها و برنامه‌های در دست اجرای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی از مهرماه ۹۸ گفت: امضای تفاهم‌نامه همکاری با ۱۱ سازمان و نهاد استان، پیگیری راه‌اندازی و تأسیس دانشکده داروسازی با توجه به آماده بودن برخی زیرساخت‌ها و تجهیزات در شهرک دانشگاهی امیرکبیر، تأسیس آزمایشگاه داروسازی، تأسیس دارالفنون سما (مرکز فناوری علوم)، تأسیس مرکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی مرجع دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی جهت ارائه خدمات استاندارد فنی به صنایع، سازمان‌ها و نهادها در استان مرکزی و استان‌های هم‌جوار در مجتمع قائم‌مقام فراهانی، راه‌اندازی درمانگاه و سلامتکده طب سنتی و خرید ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی خنداب را از عمده اقدامات دانشگاه برشمرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی تأسیس بازار فناوری و نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی را مثبت ارزیابی کرد و اظهار کرد: با توجه به توانمندی‌ها، ظرفیت و مزیت‌های شهرهای استان مرکزی ایجاد سراهای مختلف از جمله سرای نوآوری پتروشیمی و نفت، سرای نوآوری گیاهان دارویی، سرای نوآوری نساجی، پوشاک و چرم در اراک، سرای نوآوری گل و گیاهان زینتی، سرای نوآوری سنگ‌های تزئینی و نما در محلات، سرای نوآوری زعفران در خمین، سرای نوآوری بذر طالبی و انار در ساوه، سرای نوآوری فرش در ساروق و کمیجان، سرای گردشگری سلامت در تفرش و سرای نوآوری گردشگری طبیعی در جاسب و نراق را در دستور کار قراردادیم وان شاالله به‌زودی شاهد افتتاح این سراها باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اراک گفت: پیگیری تعریض جاده خمین منتهی به شهرک دانشگاهی، احداث خوابگاه دانشجویی و خوابگاه متأهلی، پیگیری اجرای طرح‌های اقتصادی مانند توسعه مجتمع دامپروری، توسعه صنایع تبدیلی و...با توجه به دانش و تخصص‌های موجود در دانشگاه، اخذ مجوز مرکز رشد سلامت و فناوری اطلاعات علوم پزشکی واحد اراک، اخذ مجوز تأسیس «پژوهشکده امنیت غذایی» در دانشگاه آزاد اسلامی اراک، اخذ مجوز مرکز تحقیقاتی علوم گیاهی کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، اخذ مجوز پروانه باشگاه ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، اخذ پروانه فعالیت مرکز خدمات مشاوره اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی اراک را از جمله اقدامات انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی اراک نام برد.

در ادامه آقازاده استاندار استان مرکزی ضمن تشکر از کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و ابراز خرسندی از اقدامات انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی گفت: همه نهادها و سازمان‌های استان مرکزی می‌توانند با توجه به ظرفیت‌های خیلی خوب دانشگاه آزاد اسلامی، از پتانسیل‌های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، ورزشی و آزمایشگاهی و کارگاهی در قالب تفاهم‌نامه تعامل و همکاری داشته باشند و بستر اجرای فعالیت‌ها را فراهم نمایند.

در پایان جلسه مقرر شد استاندار استان مرکزی با مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی اراک بازدید نمایند.

انتهای پیام/

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۴۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند با همکاری شهرک علمی تحقیقاتی راه‌اندازی می‌شود که بخشی از فضای کارخانه قرار است توسط شهرداری اصفهان تجهیز و بهره‌برداری شود.

مرتضی نصوحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: یکی از وظایف اداره ارتباط با صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان شهرداری اصفهان، پیش‌برد فعالیت‌های شهرداری در راستای توسعه کالبدی اکوسیستم کارآفرینی شهر است، این موضوع در طرح شورای اسلامی شهر با عنوان تقویت تولید و خدمات دانش‌بنیان در مدیریتی شهری تصویب شد و شهرداری موظف است از فضاهایی که در اختیار دارد به شکلی استفاده کند تا توسعه اکوسیستم کارآفرینی شهر اتفاق بیفتد.

وی با بیان اینکه از سه سال گذشته همکاران ما در حوزه مدیریت پژوهش فضاهایی را شناسایی کردند تا بتوانیم شاهد این توسعه باشیم، افزود: در یکی از بخش‌ها با کمک سازمان فرهنگی شهرداری، تعدادی فرهنگ‌سرا به این کار اختصاص پیدا می‌کند، سال گذشته در منطقه نوآوری و فناوری دانشگاه اصفهان فعالیت را آغاز کردیم، مقدمات انجام شده و مرکزی تحت عنوان «مرکز نوآوری اصفهان پیش‌رو» در ضلع شمالی این دانشگاه خواهیم داشت.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: در نظر داریم سال جاری با همکاری شرکت متروی اصفهان، یکی از ایستگاه‌های خط یک مترو را به مرکز نوآوری اختصاص دهیم، موافقت اولیه دریافت شده و مشغول دریافت مجوز هستیم.

نصوحی با بیان اینکه کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند با همکاری شهرک علمی تحقیقاتی راه‌اندازی می‌شود که بخشی از فضای کارخانه قرار است توسط شهرداری اصفهان تجهیز و بهره‌برداری شود، گفت: اولویت در این فضاها با موضوعات مدیریت شهری است و تلاش می‌کنیم شرکت‌هایی در این فضاها جذب شوند و حضور داشته باشند که کسب و کاری که قصد توسعه آن را دارند، متناسب با نیازهای مجموعه مدیریت شهری باشد.

کد خبر 747464

دیگر خبرها

  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • اراک قهرمان مسابقات تنیس روی میز منطقه ۵ دانشگاه آزاد شد
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • سفر رئیس کل بانک مرکزی به عربستان
  • رئیس کل بانک مرکزی به عربستان رفت
  • فرزین به عربستان رفت
  • رئیس‌کل بانک مرکزی راهی عربستان شد
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود