Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - غلامحسین مظفری؛ پیش نیاز ضرورت تکمیل پروژه های نیمه تمام در جزیره کیش، حمایت سازمان منطقه آزاد کیش از فعالان اقتصادی پاکدست و با نیت خوب، برای فعالیت در زمینه های عمرانی و رونق تولید است
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در بازدید از پروژه دهکده ساحلی جزیره کیش، چهارشنبه 25دی، با بیان اینکه راهبرد استراتژی سازمان منطقه آزاد کیش سه ساله و بر اساس مطالعه اسناد بالادستی، شیوه نامه ها و آیین نامه ها و همچنین منشور عملیاتی تدوین شده است؛ گفت: استراتژی راهبردی سازمان بر طرف کردن مشکلات و تکمیل پروژه های نیمه تمام جزیره کیش است که این مهم در دستور کار سازمان منطقه آزاد کیش قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به پروژه های بلاتکلیف و متوقف شده مثل پروژه شهر آفتاب؛ اظهار داشت: پروژه شهر آفتاب یکی از پروژه هایی بود که بیش از پانزده سال بلاتکیف و متوقف شده بود و روز گذشته با تجهیز کارگاه فعالیت خود را آغاز کرده است.
مظفری افزود: با توجه به اینکه راه اندازی مجدد پروژه های نیمه تمام کار آسانی نبود امروز شاهد هستیم که بعضی از این پروژه ها در فاصله کوتاه؛ هشت ماه، از طبقه هفتم به طبقه بیست و یکم پیشرفت کار داشتند.
غلامحسین مظفری در ادامه سخنان خود به پروژه های حوزه خدمات شهری در زمینه های زیر ساخت پسماند و تصویه خانه فاضلاب جزیره کیش اشاره داشت؛ و خاطر نشان کرد: فعالیت های عمرانی سازمان منطقه آزاد کیش در یک دوره سی ساله و بلند مدت پیش بینی شده است و کارها را با سرعت و کیفیت خوب انجام می دهیم.
رییس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش لزوم ارتقای استاندارد سازی در حوزه های ساخت و ساز را دارا بودن علم معاونت عمرانی و زیر بنایی این سازمان معرفی کرد و گفت: فعالیت های صورت گرفته در حوزه های عمرانی و استاندارد سازی را می توانیم به عنوان یک پایلوت به سرزمین اصلی انتقال دهیم.
وی افزود: در خصوص پروژه های عمرانی صورت وضعیت پیمانکاران پرداخت شده و هیچ مشکلی مالی نداریم و امسال به سمت فعال کردن حوزه های دیگر هم حرکت خواهیم کرد.
غلامحسین مظفری با بیان اینکه پروژه دهکده ساحلی جزو پروژه های بود که فراز و فرود های زیادی را داشت؛ گفت: این پروژه نیز می توانست به سرنوشت دیگر پروژه های متوقف شده دچار شود اما امروز با سرعت و با کیفیت خوب به فعالیت خود ادامه می دهد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به اینکه از همه ظرفیت های قانونی خود استفاده می کنیم و فرمول هایی را طراحی کرده ایم که در کنار این پروژه ها باشیم؛ خاطر نشان کرد: مطالبات سازمان مانع از فعالیت و ادامه مسیر پروژه ها نخواهد شد، حتی در خیلی از پروژه ها مثل پروژه بانک آینده و شهر آفتاب، شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش جایگزین بانک شده و نسبت به راه اندازی مجدد این پروژه ها اقدام کرده است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۷۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران

تین نیوز

توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای می تواند تأثیر بسیار مهمی بر رونق اقتصادی ایران داشته باشد. این توسعه می تواند به صورت مستقیم و غیرمستقیم بر اقتصاد کشور تأثیرگذار باشد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مرکز مدیریت راه های کشور، برخی از تأثیرات مهم توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای بر رونق اقتصادی ایران عبارتند از:

1. افزایش ترافیک و حرکت آسان تر کالا و مسافران: با توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای، حرکت کالا و مسافران به صورت آسان تر و سریع تر انجام می شود که می تواند باعث افزایش تجارت و تبادلات اقتصادی شود.

2. افزایش فرصت های شغلی: توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای منجر به ایجاد فرصت های شغلی در صنایع مختلف مرتبط با حمل و نقل، مانند حمل و نقل، خدمات پشتیبانی، تولید قطعات خودرو و غیره می شود.

3. افزایش توسعه مناطق مختلف: با توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای، مناطق مختلف کشور بهبود یافته و به سرعت توسعه پیدا می کنند، که این می تواند به تعادل توسعه مناطق کمک کند.

4. کاهش هزینه ها: با بهبود شبکه های حمل و نقل جاده ای، هزینه های حمل و نقل کاهش پیدا می کند که می تواند به افزایش سودآوری کسب وکارها و کاهش هزینه های تولید منجر شود.

5. افزایش رقابت پذیری: توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای باعث افزایش رقابت در بازار محصولات و خدمات می شود که این می تواند به بهبود کیفیت و قیمت محصولات منجر شود.

بنابراین، توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای می تواند به رونق اقتصادی ایران کمک کند و به توسعه صنعت، تجارت، سرمایه گذاری، اشتغال و سودآوری کسب و کارها کمک کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • دولت سیزدهم بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان متمرکز شده است
  • هشدار هواشناسی برای ۱۸ استان/ تشدید بارش و احتمال وقوع سیلاب
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  • اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم
  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد