Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@23:32:41 GMT

سریال لیسانسه ها شخصیت جوان را خُرد کرد

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۳۲۰۸۹

سریال لیسانسه ها شخصیت جوان را خُرد کرد

کارشناس مسائل تربیتی با انتقاد شدید از سریال «لیسانسه ها»، گفت: پخش این سریال باید متوقف می شد چرا که شخصیت جوان را خرد می کند و جوان را یک شخصیت بی ارزش با مشکلات فراوان که نمی تواند از مشکلات خود عبور کند، نشان می دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از صاحب نیوز؛ حجت الاسلام علیرضا تراشیون اظهار داشت: تنظیم رفتار و گفتار بر اساس ویژگی ها و نیازها را به عنوان چهار عامل اصلی برای نفوذ در قلوب نوجوانان معرفی کرد و البته این عوامل تنها مختص نوجوانان نیستند و در مورد همه انسان ها صدق می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نوجوانی دوره شکل گیری شخصیت و تولد دوباره انسانهاست و بر این اساس نوجوان ثبات رفتاری ندارد به نوعی که گویی هر روز با انسان جدیدی مواجه هستیم؛ همچنین، گرایش به رفتارهای منفی در نوجوانان بسیار زیاد است.

جای خالی آثار عزت بخش برای نوجوانان در حیطه هنر

کارشناس مسائل تربیتی با اشاره به فیلم سینمایی «منطقه پرواز ممنوع» ، جای امثال این فیلم را در سینمای کشور خالی دانست و بیان کرد: این فیلم به نوجوان عزت می بخشد و این بسیار مهم است، اما متأسفانه نوجوانان در اکثر فیلم ها در حاشیه هستند و حس بالندگی به نوجوان نمی دهند.

حجت الاسلام والمسلمین تراشیون تولید کارتون های متعدد با شخصیت های اصلی نوجوان در کشور ژاپن را عامل مهمی در شکوفا شدن نوجوانان آن کشور معرفی کرد و با انتقاد شدید از سریال «لیسانسه ها»، گفت: پخش این سریال باید متوقف می شد چرا که شخصیت جوان را خرد می کند و جوان را یک شخصیت بی ارزش با مشکلات فراوان که نمی تواند از مشکلات خود عبور کند، نشان می دهد.

وی تربیت را به دو مرحله، زیرساخت، مدل سازی تقسیم کرد و ابراز داشت: مرحله دوم همان دوره نوجوانی است که باید بهره دوره تربیتی را از آن ببریم چراکه اکثریت انسان ها همان چیزی هستند که در دوره نوجوانی خود شکل گرفته اند و به همین دلیل است که بعد از سن ۱۸ سالگی خیلی به ندرت می توان انسان ها را تغییر داد.

کارشناس مسائل تربیتی تاکید کرد: این اصل باید در ازدواج جوانان مورد توجه قرار گیرد که دختر یا پسر خیال نکنند که می توانند به راحتی شخصیت طرف مقابل خود را در آینده تغییر بدهند.

فقدان جدی مراکز تربیتی ویژه نوجوانان در کشور

وی با بیان اینکه خود واقعی انسان ها در خلوت ها معلوم می شود، افزود: در خواستگاری «خود» واقعی افراد مشخص نمی شود و اگر دختر و پسر در طول زندگی مشترک همانی باشند که در خواستگاری نشان دادند، دیگر هیچ مشکلی در زندگی ها به وجود نمی آید و به همین دلیل، ما باید نوجوانی تربیت کنیم که «خود» واقعی مطلوبی داشته باشد.

حجت الاسلام والمسلمین تراشیون با اذعان به فقدان جدی مراکز تربیتی و فرهنگی ویژه نوجوانان در کشور، اصفهان را از این لحاظ نسبت به سایر شهرها، موفق ارزیابی کرد و گفت: بسیاری از عادات خلق و خوی افراد همانی هستند که در نوجوانی شکل گرفته اند، مثلاً اگر فردی در نوجوانی از نظر نظم در کارها اصلاح نشود، بسیار بعید است که در سن و سال بالاتر بتوان آن را اصلاح کرد و باید به جای تربیت فرد، مهارت هایی را بیاموزیم تا بتوانیم از بروز رفتار بد طرف جلوگیری کنیم.

ستیزه جویی نوجوان تهدید یا فرصت؟

وی با بیان اینکه باید به نوجوانان مسئولیت بدهیم، ابراز داشت: اگر نوجوان بداند که دیده  شده و مهم پنداشته می شود، استعدادهای درونش شکوفا می شود و می تواند به بهترین نیرو برای سازندگی کشور تبدیل شود، البته باید مراقب باشیم که مبادا طوری رفتار کنیم که نوجوان احساس کند او را به بیگاری گرفته ایم.

کارشناس مسائل تربیتی افزود: اگر از کودکی و نوجوانی به بچه ها مسئولیت ندهیم، در آینده با جوانانی روبرو می شویم که سربار خانواده هستند و توانایی اداره خود را ندارند و وقتی جامعه به این سمت می رود، پدر و مادر ها دیگر تمایلی به فرزندآوری ندارند و چنین جوانانی طبیعتاً تمایلی برای ازدواج و پذیرفتن مسئولیت اداره خانواده را ندارند.

حجت الاسلام والمسلمین تراشیون ریشه خوی ستیزه جویی در نوجوانان را در نیاز توجه خواهی دانست و تصریح کرد: توجه خواهی می تواند فرصت یا تهدید باشد، وقتی با شیوه های تربیتی آشنا شویم، می توانیم این نیاز را به یک فرصت تبدیل کنیم، اما اگر نوجوان را رها کنیم، این نیاز به یک تهدید بزرگ تبدیل می شود.

وی با هشدار نسبت به اینکه نباید بچه هایی که می خواهند در خانه یا بیرون کمک کار باشند را دلزده کنیم، ادامه داد: باید با شیوه های صحیحی، از همان کودکی بچه ها را در امور مختلف مشارکت دهیم و کارهایی را که در توان آن هاست به آنان بسپاریم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۲۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریر زندگی شهدای کودک و نوجوان حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان

مدیرعامل و مدیران کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور امروز با استاندار کرمان دیدار کردند. 

حامد علامتی، مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این دیدار به نگاه ویژه رهبر معظم انقلاب( مدظله العالی) به مقوله کودک و نوجوان و برنامه‌های فرهنگی مرتبط با آن ها اشاره داشت و گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، سرمایه اجتماعی به نام اعتماد مردم در اختیار دارد و تولیدات این مجموعه مورد اقبال قرار گرفته است.

وی ادامه داد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان علاوه بر چاپ و نشر کتاب، فیلم و انیمیشن در حوزه اسباب بازی نیز وارد شده و بدین منظور نمایشگاهی با ۱۸۰۰ محصول طی ۱۰ روز برگزار شد.

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تصریح کرد: در حوزه فیلم و انیمیشن حمایت‌های مالی، علنی و اکران را از تولیدات خواهیم داشت تا آثار به دست افراد توانمند و گروه‌های مختلف به نتیجه برسند.

علامتی برون‌سپاری کارها را از اهم کارها برشمرد و با بیان اینکه برجسته‌سازی شخصیت‌ها و نمادهای استانی و ملی در دستور کار کانون است، گفت: شهدای کودک و نوجوان حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان در تولیدات کانون پرورش فکری به رشته تحریر درآورده می‌شوند.

 فداکار، استاندار کرمان گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مجموعه‌ای فعال از گذشته است و هدف‌گذاری و دربرگیری آن نیز با مهم ترین دوره سنی است.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت‌های اجتماعی خوبی برای کار در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان وجود دارد، افزود: ۲۷ دانش‌آموز شهید حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان فرصتی برای کار در حوزه فرهنگ دینی و شهادت است.

استاندار کرمان شکل‌گیری شورای استانی کانون پرورش فکری را با حضور جمعی از دغدغه‌مندان و علاقمندان به این حوزه را برای طراحی و اولویت‌بندی برنامه‌ها موثر دانست.

وی تصریح کرد: آمادگی کمک و همراهی را در حوزه تولیدات ویژه کودکان و نوجوانان به ویژه چاپ کتاب را داریم.

فداکار برگزاری رویدادهای فرهنگی در حوزه کودکان و نوجوانان از جمله شعر و قصه‌گویی در شهرها و روستاهای استان را موثر دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • چرا شعر نوجوان مورد توجه نیست؟
  • تحریر زندگی شهدای کودک و نوجوان حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان
  • عمو کاووس نون خ چگونه بازیگر شد؟!
  • شوخی داریم، بی‌احترامی نه!
  • (عکس) متین ستوده هر روز جوان‌تر و زیباتر می‌شود؛ چهره او در سریال لیسانسه‌ها باورنکردنی‌ست!
  • اساسنامه شورای عالی نوجوانان و جوانان تصویب شد
  • تصویب و تکمیل اساسنامه شورای عالی نوجوانان و جوانان
  • پایان‌ راز آلود قسمت ۱۰ سریال شوگون؛ فصل دوم حماسه پرطرفدار ژاپنی در راه است؟
  • سریال جدید تلویزیون به دو شبکه می‌رسد
  • عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی