Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،علیرضا محمدی معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمانشاه گفت : فن بازار‌ها بستری برای تسهیل مبادلات فناوری بین عرضه کننده و متقاضی فناوری است و در استان کرمانشاه هم از چهار سال پیش فن بازار منطقه‌ای راه اندازی شده که جز موفق‌ترین فن بازار‌های کشور بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه فن بازار منطقه‌ای کرمانشاه طی مدت فعالیت خود رتبه‌های اول تا چهارم را کسب کرده، گفت : فن بازار منطقه‌ای کرمانشاه بین ۲۰ فن بازار کشور رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمانشاه گفت: سهم فن بازار کرمانشاه از ۹۰ میلیارد تومان قرارداد تجاری سازی شده که توسط متقاضیان فناوری خریداری و تجاری سازی شده ۵۸ میلیارد تومان است و مربوط به دو ایده برتر فن آوران استان یکی ماشین برداشت گل زعفران و دیگری ایده تزریق نانوژل چشمی بوده است.

محمدی گفت: در حوزه انعقاد قرارداد‌های تجاری سازی و امضا آن در فستیوال فناوری در مرداد ماه، از ۱۸ ایده داوری شده ۱۳ ایده برتر انتخاب و دو ایده اپلیکیشن پایان زباله گردی و اپلیکیشن تجهیزات آزمایشگاهی تجاری سازی شد.

او با بیان اینکه استان کرمانشاه درخشان‌ترین عملکرد را به عنوان استان اول کشور در رویداد ملی فناوری در حوزه صنایع کوچک داشته، گفت: عرضه کنندگان فناوری استان در نشست ملی تبادل فناوری صنایع کوچک شرکت کردند و یکی از ایده‌ها با موضوع پاوربانک سولار در میان ۲۰۰ ایده از سراسر کشور رتبه اول را کسب کرد و طلا گرفت و در حال حاضر مورد حمایت شرکت شهرک‌های صنعتی است.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمانشاه گفت: در نشست ملی تبادل فناوری که آذرماه برگزار شد شش تفاهم نامه بین متقاضیان و عرضه کنندگان فناوری استان راجع به بسته بندی ساشه‌های تک نفره محصولات، تولید سلول‌های خورشیدی، فناوری تولید پلی استون، برطرف سازی تاول در ظروف آشپزخانه با فناوری پلی استایرن، تکنولوژی لیزر با هدفی خاص منعقد شد و در این میان تفاهم نامه‌هایی با حضور چهار متقاضی فناوری از استان و دو متخصص پاسخ دهنده یا عرضه کننده فناوری منعقد شد.

محمدی گفت: از طریق فن بازار منطقه‌ای کرمانشاه، هشت نیاز فناورانه مربوط به هشت واحد صنایع کوچک استان بعد مستند سازی و طرح در جمع مشاورین مرتفع می‌شود و امسال نیز قرار است حداقل چهار نیاز فناورانه مرتفع و بعد مستندسازی به نیاز آن‌ها پاسخ داده شود.

او افزود: فن بازار بستری برای عرضه فناوری مورد انتظار است و در فن بازار منطقه‌ای کرمانشاه موفق شدیم کار را از یک سایت مجازی، ایده تئوری و دوره آموزشی صرف خارج کنیم و کار به صورت عملیاتی انجام شود به گونه‌ای که فن بازار کرمانشاه توانسته به نفوذ فناوری و نیاز واحد‌های صنعتی پاسخ دهد و صاحبان ایده را شناسایی و به ارائه ایده در سطح ملی کمک قابل توجهی کند.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمانشاه گفت: شرکت شهرک‌های صنعتی متولی فن بازار‌ها است و در این میان بودجه‌هایی را اختصاص و جلسات تخصصی در استان برگزار می‌کند و ارتباط خوبی با فن بازار ملی ایران برقرار کرده است.

محمدی گفت: در تلاش بوده‌ایم یک فرآیند مدیریتی و نظارتی روی عملکرد فن بازار کرمانشاه داشته باشیم تا عملکرد مناسب و مورد انتظار فن بازار محقق شود و در این راستا نیز ارتباط خوبی با پارک علم و فناوری پردیس برقرار شده است.

او گفت: تمام راهکار‌ها و نشست‌های تبادل فن آوری شناسایی شده و فناوری‌های انجام شده در چارچوب مورد نظر معاونت عملی و فناوری ریاست جهوری و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران به عنوان سازمان بالا دستی بوده است.

این مسئول افزود: یکی از هدف گذاری‌های اصلی صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی در زمینه توسعه صنعتی و فناوری معطوف به توسعه فناوری واحد‌ها از طریق فن بازار‌ها است که استان ما یکی از استان‌های پیشرو در این حوزه بوده است .

 

 

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری تسهیلات مبادله فناوری عرضه متقاضی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۲۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی

در حالی که ما طی سال گذشته میلادی برای فروش نفت و گاز خود با تحریم مواجه بودیم، صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارشش از سلسله گزارش های چشم انداز اقتصادی جهان که هر سه ماه یکبار منتشر می کند، از رشد ۵.۴ درصدی اقتصاد کشورمان خبر داد. ما در حالی این رشد اقتصادی را رقم زدیم که بسیاری از کشورهای دنیا سال خوبی را پشت سر نگذاشتند و رشد اقتصادی بالایی نداشتند. در این سال، اقتصادهای منطقه خاورمیانه به طور متوسط رشد ۲ درصدی داشتند و عربستان با رشد منفی ۱.۱ درصدی مواجه شد.

دولت سیزدهم برای تولید و فروش نفت و گاز کشور به سیاست های خاصی روی آورد. استفاده از تمام ظرفیت ها برای فروش منابع، افزایش تعاملات با کشورهای خریدار و استفاده از توان دانش بنیانی کشور از جمله سیاست هایی بود که به اجرا گذاشته شد. به زعم کارشناسان، این سیاست ها بود که در نهایت نتیجه داد و زمینه ساز رشد اقتصادی کشور شد.  به زعم بسیاری، رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشورمان بر اثر سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود به دست آمد.

نظرات ایمان زنگنه، عضو انجمن اقتصاددانان ایران و استاد دانشگاه را در ادامه در خصوص فروش نفت و گاز کشورمان در شرایط تحریمی در ادامه می خوانید. زنگنه در خصوص رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشور طی سال گذشته میلادی که صندوق بین المللی پول در آخرین گزارشش به آن اشاره داشت، تصریح کرد: بخش نفت همواره یکی از حوزه های پیشران در اقتصاد کشور ما بوده است. به تبع این بخش رشد اقتصادی را شاهد هستیم. تولید ثروت از حوزه نفت باعث شده است که بخش های دیگر نیز رشد را تجربه کنند.

وی ادامه داد: این که در شرایط تحریم توانسته ایم میزان فروش نفت و گاز خود را به دوران غیرتحریمی نزدیک کنیم، اهمیت بالایی دارد. دیپلماسی فعالی که دولت به اجرا گذاشت، در موفقیت ما برای فروش نفت موثر بود. این دیپلماسی در نهایت طرف مقابل را به این نتیجه رساند که تا حدی از سخت گیری هایش در تحریم ها بکاهد. تمام این مسائل، به افزایش فروش نفت و گاز کشور منجر شد.

این عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که فروش نفت و دسترسی به منابع مالی آن دو موضوع متفاوت هستند. ما در بخش فروش نفت موفقیت داشته ایم و توانسته ایم به طرق مختلف در شرایط تحریم نفت خود را به فروش برسانیم.

زنگنه در خصوص سیاست گذاری های دولت سیزدهم مبنی بر فروش نفت به مینی ریفاینری ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی خاطرنشان کرد: من این طور همکاری ها را مثبت ارزیابی می کنم. واقعیت این است که ما در گذشته تجربه موفقی در زمینه فروش نفت از طریق دستگاه ها و افراد نداشتیم. حالا با اعمال روش هایی مانند سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی موفقیت بیشتری در فروش نفت کسب کرده ایم.

این استاد اقتصاد در دانشگاه خاطرنشان کرد: اقداماتی که در زمینه فروش نفت و گاز انجام داده ایم و موفقیت هایی که کسب کرده ایم، شرط لازم برای رشد اقتصادی کشور هستند. باید در بخش های دیگر نیز به همین ترتیب با دیپلماسی موفق به توسعه و رشد اقتصادی بریم. عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی به نحوی بازارسازی برای فروش نفت ماست و باعث می شود به عنوان شریک تجاری برای کشور هدف مطرح شویم که این موضوع رشد اقتصادی و همچنین توسعه تجارت نفت خام را به همراه داشته است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • تعاملات تجاری همدان با حضور در اکسپو افزایش یافت
  • شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی