Web Analytics Made Easy - Statcounter

اختصاصی مازندمجلس: در جلسه‌ی هم‌اندیشی ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم و تخلفات انتخابات استان مازندران با حضور مدیران رسانه‌های استان مطرح شد.

اختصاصی مازندمجلس: مهدی محمدی مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری مازندران در گفتگو با مازند مجلس بیان داشت: انتخابات ناموس مملکت است. قانون انتخابات را نمی‌توان خم کرد به همین دلیل مُرّ قانون ملاک عمل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین همه حق دارند که انتقاد کنند اما از تخریب باید جلوگیری کنند و کار رسانه نقادی است.

وی در ادامه افزود: اگر مدیران ما رفتاری انجام دهند که شائبه‌ی انتخاباتی به نفع کاندیدا داشته باشند با آن برخورد خواهد شد و رسانه‌ها آن را گزارش دهند.

حجت‌الاسلام علی اصغر زکوی رئیس هیئت نظارت بر انتخابات مازندران بیان داشت: آفت معاصرت و هم عصر شدن سبب می‌شود که قدر و ارزش پدیده‌های هم عصر خود را ندانیم و آیندگان راجع به آن قضاوت کنند و انقلاب اسلامی یکی از همین پدیده‌هاست که در تاریخ بی‌سابقه است.

زکوی ادامه داد: امروز پنج‌شنبه ۲۲ دی آخرین فرصت اعتراض به نتایج بررسی احراز صلاحیت نامزدهاست. طبیعت کار شورای نگهبان طوری است که همیشه از آن ناراضی هستند.

وی ادامه داد: رای صادر شده راجع به صلاحیت نامزدها، رای هیئت نظارت استان و هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات در تهران است.

وی پیرامون بررسی احراز صلاحیت نامزدها بیان داشت: بر اساس ماده ی ۲۸ و ۳۰ قانون انتخابات شورای نگهبان دو اولویت داشت. اولویت اول سلامت مالی و اولویت دوم سلامت اخلاقی بود. از این حیث شورای نگهبان با تخم مرغ دزد هم برخورد می‌کند و اولویت سوم سلامت سیاسی بود.

وی ادامه داد: استعلام از مراجع چهارگانه ملاک عمل بود و تحقیقات محلی صرفا موید بود.

زکوی در پاسخ به سوال مازندمجلس مبنی بر این که وقتی عمده‌ی رد صلاحیت‌ها به بند ۱ ماده‌ی ۲۸ مرتبط است، نامزدها چگونه می‌توانند مسلمان بودن خود را ثابت نمایند؟ بیان داشت: مشکل از قانون انتخابات است چرا که مربوط به دهه‌ی ۶۰ است و در آن کلی گویی‌هایی وجود دارد که بر اساس این قانون به جز به فرد کاندیدا نمی‌توان شفاف دلیل رد صلاحیت را گفت. ماده‌ی ۲۸ هم صرفا بحث عمل به واجبات نیست. کسی که نسبت به دریافتی‌های حرام، بی‌توجهی به محرم و نامحرم و ... دارد نیز مشمول این بند است.

وی ادامه داد: سال ۹۵ رهبری نسبت به اصلاح قانون انتخابات تذکر داد: به همین دلیل قانون نیاز به اصلاح دارد که از مجلس باید مطالبه کرد.

زکوی ادامه داد: یک نفر از نامزدهای رد صلاحیت شده در مازندران نمی‌تواند ادعا کند که به دلیل گرایش سیاسی رد صلاحیت شده است.

سید یونس حسینی عالمی دادستان مازندران نیز در این نشست بیان داشت: فصل‌الخطاب قانون بوده و روشن‌گری ماهیت رسانه است.

حجت‌الاسلام سیدمرتضی موسوی معاون پیشگیری دادگستری مازندران اظهار داشت: استفاده از الفاظ و القابی چون دکتر و ... که حقیقت نداشته باشد تخلف انتخاباتی است. ستاد پیشگیری از تخلفات در همه ی شهرهای استان تشکیل شده است.

وی ادامه داد: مسئولیت محتوای منتشر شده در رسانه‌ها با مدیران آن رسانه‌هاست حتی اگر گوینده‌ی آن مسئولین باشند. افرادی که در انتخابات گذشته همچون انتخابات شورای شهر ساری در محل اخذ رای به عنوان نماینده‌ی فرمانداری و یا نمایندگان کاندیداها تخلفات اثبات شده‌ای داشته‌اند اجازه ی حضور در محل اخذ رای به عنوان ناظر را ندارند.

موسوی افزود: اکثر پرونده‌های تشکیل شده پیرامون تخلفات انتخاباتی مربوط به تبلیغات زود هنگام است. هر اقدامی که آثار و تبعات انتخاباتی داشته باشد در ایام قبل از زمان تبلیغات رسمی مصداق تبلیغات زود هنگام است.


برچسب ها : #ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم و تخلفات انتخابات #مازندمجلس

لینک کوتاه مطلب :

منبع: مازند مجلس

کلیدواژه: مازندمجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۰۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمانبندی تبلیغات نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما در این مرحله ۹۰ نامزد برای کسب ۴۵ کرسی دور دوازدهم مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند.   این نامزد‌ها از ۲۲ حوزه انتخابیه در سراسر کشور در انتخابات شرکت می‌کنند.     دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس ساعت ۸ صبح جمعه ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود.   این مرحله از انتخابات در حوزه‌های انتخابیه «تبریز»، «تهران»، «آبادان»، «شیراز»، «کرمانشاه»، «خرم‌آباد و چگنی»، «قائم شهر» و «ملایر» به صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود. به صورت تمام الکترونیک برگزار خواهد شد. آموزش‌های لازم در این خصوص از طریق صدا و سیما و سایر مراکز اطلاع رسانی به مردم ارائه خواهد شد.   وزارت کشور برگزاری انتخابات الکترونیکی در برخی حوزه‌های انتخابیه در دور اول را موفقیت‌آمیز دانسته و اعلام کرده است که مقدمات برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس فراهم شده است.

دیگر خبرها

  • دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود
  • آغاز ضبط مستند تبلیغاتی و مناظره نامزدهای دور دوم انتخابات
  • دادگاه‌های صلح در تهران تشکیل می‌شود؟
  • آغاز ضبط مناظره ی نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف
  • ضبط برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات دور دوم مجلس در آبادان
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • اعلام زمان تبلیغات نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس
  • زمان تبلیغات نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • زمان تبلیغات نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس مشخص شد
  • زمانبندی تبلیغات نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس