Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا با اشاره به اینکه تاکنون مشکل خاص امنیتی پیش نیامده و همه همکاران در حد توان در تلاشند تا به مردم سیل زده منطقه امدادرسانی کنند، گفت: اغلب روستا‌ها از حالت بحرانی خارج شده اند. تاریخ انتشار: 15:07 - 26 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۷۴۶۵

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، سردار "محمد شرفی" حین بازدید از مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان در خصوص این سفر اظهار داشت: آب در مناطق سیل زده فروکش کرده و اغلب روستا‌ها از حالت بحرانی خارج شده اند، هر چند همچنان در بعضی نقاط راه‌ها مسدود و امدادرسانی فقط از طریق بالگرد امکان پذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا خاطر نشان کرد: در این سفر شاهدیم همکاران ما با هر نوع وسیله و امکاناتی که دارند به مردم سیل زده امدادرسانی کنند.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه یکی از مباحث اصلی در مواقع بروز بحران موضوع تامین امنیت بوده، گفت: خوشبختانه منطقه از این بابت در شرایط بسیار خوبی قرار دارد و مشکل امنیتی خاصی گزارش نشده است.

سردار شرفی با بیان اینکه موضوع مهم دیگر در شرایط بحران بحث برطرف کردن گره‌های ترافیکی است تا کاروان‌های امدادرسان بتوانند در سریع‌ترین زمان ممکن خود را به مناطق مورد نظر برسانند، گفت: از این بابت نیز با تلاش همکاران مشکل خاصی گزارش نشده و تردد خودرو‌های امداد رسان در جریان است و امیدواریم با توجه به شرایط جوی بتوانیم این شرایط را پایدار نگه داریم.

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا با بیان اینکه مبحث مهم دیگر در زمان وقوع سیل موضوع امدادرسانی به مردم منطقه است، عنوان داشت: در این مورد نیز بر اساس مشاهدات تمام همکاران درگیر تسهیل در امر امدادرسانی به مردم سیل زده هستند وبا تمام امکانات در اختیار در صدد رفع مشکلات هموطنان سیل زده می‌باشند.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه از موضوعات مهم در این گونه شرایط تعامل دستگاه‌ها برای امدادرسانی به موقع به مردم حادثه دیده می‌باشد، گفت: الحمدلله تاکنون مشکل خاص امنیتی مشاهده نشده و همه در حد توان در تلاشند تا به هموطنان عزیز در این منطقه امدادرسانی کنند.

بیشتر بخوانید: محدودیت‌های ترافیکی در اطراف مصلی تهران اعلام شد

سردار شرفی یادآور شد: البته در بعضی روستا‌ها به دلیل بسته شدن راه‌ها سوخت رسانی انجام نشده و مردم نتوانسته اند از وسائط نقلیه شخصی خود برای تردد استفاده کنند که امیدواریم با تلاش دستگاه‌های امدادرسان و خدماتی هرچه سریع‌تر جاده سازی‌ها انجام شود تا این مشکل نیز برطرف و شاهد باز شدن راه‌ها شویم.

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا به برخی روستا‌هایی که پیش از وقوع سیل دارای آب لوله کشی نبوده و مردم از آب چاه برای امور خود استفاده می‌کردند، اشاره کرد و افزود: در این مناطق به دلیل وقوع سیل زیرساخت‌ها مانند چاه آب از بین رفته یا غیر قابل استفاده شده و مردم از این بابت دچار مشکل هستند.

سردار شرفی در پایان اظهار امیدواری کرد: ان شاء الله با حضور نیرو‌های مسلح اعم از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بسیج و نیروی انتظامی در کنار دستگاه‌های امداد رسان و خدماتی، شاهد این باشیم که هر چه سریع‌تر مشکلات برطرف شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ناجا سیل زده امدادرسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۱۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امداد رسانی به بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب در جنوب این استان امدادرسانی شدند.

سید محمد مهدی سجادی در گفت وگو با ایسنا، افزود: حضور چشمگیر نیروهای جوان و با تجربه هلال احمر نقش برجسته‌ای در کاهش آلام و مشکلات مردم صبور جنوب سیستان و بلوچستان ایفا کرده است.

وی بیان کرد: از ۲۸ فروردین ماه تاکنون ۱۳ شهرستان سیستان و بلوچستان تحت تاثیر سامانه بارشی قرار گرفتند که بیشترین امدادرسانی در شهرستان کنارک انجام شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان افزود: در این بین نیروهای جوان و با تجربه هلال احمر بار دیگر در کنار مردم سیل‌زده حضور یافتند و به ۵۷ هزار و ۱۰۱ نفر متأثر امدادرسانی کردند و برای ۳۸ هزار و ۳۴ نفر اسکان اضطراری انجام گرفت.

وی تصریح کرد: پنج هزار و ۷۳۳ کیلوگرم نایلون، چهار هزار و ۷۵۷ تخته موکت و ۱۰ هزار و ۶۸۷ بسته غذایی و دیگر اقلام زیستی توسط ۲ بالگرد هلال احمر در بین متأثرین توزیع شده است.

سجادی بیان کرد: ۱۱۱تیم عملیاتی متشکل ۵۲۴ نفر امدادگر و نجاتگر در این عملیات حضور و به متأثرین امدادرسانی کردند.

وی از هموطنان خواست، از تردد و توقف در مسیرها، جاده‌ها و بستر رودخانه‌ ها خودداری کنند و در صورت بروز هرگونه حادثه با شماره ۱۱۲ ندای امداد و نجات تماس بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مولدسازی دارایی‌ها سیاستی کارآمد برای حل مشکلات محلات کم‌برخوردار ارومیه
  • تلاش در راستای رفع مشکلات مردم از وظایف مهم شورا است
  • اپل کاربران را از اپل آی دی بیرون می اندازد
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • کلوپ: در رختکن با صلاح حرف زدیم، مشکل حل شد!
  • کلوپ: در رختکن با صلاح حرف زدیم، مشکل حل شد!‏
  • بررسی آخرین وضعیت بودجه واعتبارات وطرح‌های نیمه تمام گیلان
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • امداد رسانی به بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب سیستان و بلوچستان
  • دستورات لازم برای رفع مشکلات آزادراه تبریز- زنجان صادر شده است