Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، مهدی یوسفی با اشاره به ضرورت وجود زیرساخت های لازم برای سیستم حمل و نقل پاک از مد دوچرخه سواری تاکید کرد.

او اعتقاد دارد که توسعه سیستم حمل و نقل پاک و استفاده ایمن از دوچرخه در شهر ضروریاتی دارد که طی یکی، دو سال اخیر مورد توجه شهرداری تبریز قرار گرفته و شهرداری های مناطق برنامه ریزی و طرح های خوبی برای این مهم دارند و لازم است تا در تمامی پروژه ها توجه به مد حمل و نقل دوچرخه بیشتر مدنظر قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او علاوه بر زیرساختهای سخت افزاری، زیرساخت های آموزشی و فرهنگی را از دیگر لازمه های توسعه مد حمل و نقل دوچرخه دانست و گفت: ما نیاز داریم تا در مسیرگشایی ها، به ایجاد مسیرهای ویژه دوچرخه سواری توجه شود اما در کنار این موضوع، فرهنگ سازی و آموزش ترافیک به اقشار مختلف از لازمه های برخورداری این سیستم حمل و نقل پاک بصورت ایمن است. ایمنی شهروندان در هنگام استفاده از دوچرخه بسیار مهم است و از نظر ما ابتدا باید این ایمنی به وسیله زیرساختها تامین و فراهم شود.

به گفته یوسفی، شهرداری تبریز با در نظر گرفتن و اجرای طرح هایی از جمله اعطای تسهیلات خرید دوچرخه برای کارکنان شهرداری، بستری را برای توسعه فرهنگ استفاده از سیستم حمل و نقل پاک ایجاد کرده است و اکنون این امیدواری به وجود آمده که دیگر اقشار جامعه نیز از چنین طرح هایی استقبال کنند و تبریز به سمتی برود که دوچرخه سواری در خیابان ها و معابر آن به یکی از شاخصه های معرفی این شهر تبدیل شود.

اعطای تسهیلات خرید دوچرخه برای کارکنان شهرداری تبریز اما طرحی بوده که حدود شش ماه روی آن مطالعه و تحقیق شده و یکی از بخش های مهم این مطالعات، بررسی و تعیین نوع دوچرخه برای عرضه در تعاونی مصرف کارکنان بوده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تبریز در این خصوص گفت: انتخاب دوچرخه مناسب برای تردد در شهر از لحاظ فنی به عهده ما است، اما خرید آن توسط تعاونی مصرف کارکنان شهرداری تبریز انجام می شود. انواع دوچرخه با طراحی های خاص و ویژه شهر خریداری می شود تا هر شخصی بنا بر نیاز، توانایی و علاقه خود آن را تهیه و استفاده کند. دوچرخه هایی مناسب افراد مسن و بانوان، دوچرخه های کوهستان که شاید مورد اقبال جوان ترها باشد، دوچرخه های مخصوص کودکان و دوچرخه های هیبریدی از جمله انواع این وسیله نقلیه پاک است که مدنظر ما قرار دارد و در قیمت های مختلف برای استفاده کارکنان و در مرحله بعد برای دیگر اقشار در نظر گرفته شده است که در قالب تسهیلات عرضه خواهد شد.

چنانچه طرح اعطای تسهیلات خرید دوچرخه برای کارکنان شهرداری تبریز موفقیت آمیز و با استقبال خوب مواجه باشد، این طرح به دیگر اقشار و شهروندان تبریزی تعمیم پیدا می کند. این حرفی است که یوسفی آن را بیان کرد و افزود: شخص دکتر ایرج شهین باهر شهردار تبریز نیز به این موضوع تاکید و توجه ویژه دارد. ما برآوردها و پیش بینی هایی در خصوص موفقیت این طرح داریم اما می خواهیم در عمل نیز شاهد آن باشیم و امیدواریم که پیش بینی مان مبنی بر استقبال خوب کارکنان شهرداری از این طرح درست از آب دربیاد.

او نشاط، شادابی و کارایی بهتر و باکیفیت تر کارمندان شهرداری تبریز را از نتایج استفاده از مد حمل و نقل دوچرخه دانست و در عین حال به نقش دوچرخه در مسائل زیست محیطی اشاره کرد. یوسفی گفت: ما از سازمان های مردم نهاد و بخصوص فعالان حوزه حمل و نقل پاک انتظار داریم که در بحث فرهنگ سازی و توسعه استفاده از این سیستم حمل و نقل به ما کمک کنند تا زیبایی کار بیشتر شود. از طرفی، ما می دانیم که رو آوردن به حمل و نقل پاک، کمک به حل مشکلات زیست محیطی است و همین موضوع ضرورت همکاری سازمان های مردم نهاد را بیشتر نمایان می کند. اکنون زمانی است که کشورهای پیشرفته و در حال توسعه، سیستم های حمل و نقل خود را به سمت وسایط نقلیه پاک هدایت کرده اند و تمامی خودروها اعم از شخصی و عمومی، هیبریدی است و لازم است در کشور ما نیز این اتفاق مهم رخ دهد. آینده سیستم های حمل و نقل، از آن سیستم پاک است چراکه با این رویکرد، آلودگی هوا کمتر و میزان سلامتی مردم بیشتر می شود.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تبریز فرهنگ استفاده از یک وسیله را مهم تر از خود آن وسیله دانست و گفت: مدیریت شهری تبریز به سازمان های مردم نهادی که در توسعه فرهنگ اقدامات موثری انجام می دهند، احترام بیشتری قائل است و می خواهد در کنارش باشد. یک زمانی ایستادن خودروها در پشت خط عابر پیاده، موضوع مهمی تلقی نمی شد اما اکنون این فرهنگ در بین رانندگان بخوبی جا افتاده و آنها می دانند که باید به خطوط عابر پیاده توجه کنند. فرهنگ احترام به عابران پیاده و مواردی از این قبیل، در سایه آموزش ها و فرهنگ سازی حاصل شده است و ما امیدواریم که در بحث دوچرخه و سیستم حمل و نقل پاک نیز آموزش ها و فرهنگ سازی های لازم از طریق دستگاه های ذیربط، سازمان های مردم نهاد و خود شهروندان انجام شود.

46

کد خبر 1342982

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان آذربایجان شرقی دوچرخه سواری خبر ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۶۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین زیرساخت‌های صادراتی مهمترین حلقه زنجیره ارزش

سعید عباسی در بازدید از غرفه چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ارائه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ازمهمترین اهداف نمایشگاه اکسپو ایران است، اظهار داشت: تعریف زنجیره ارزش با هدف شناخت ظرفیت‌های ملی و معرفی قابلیت‌های استانی براساس مطالعه اسناد بالادستی از مهمترین راهبرد‌های تعریف شده برای زنجیره ارزش به شمار می‌رود.

وی افزود: براساس قابلیت‌های چهارمحال و بختیاری بادام و آبزیان از زنجیره‌های ارزش اولویت‌داری است که به وزارت کشور و دبیرخانه مرکزی معرفی و پس از بحث و بررسی در شورای ملی مهر تاییدی به پیشنهاد استان گذاشته شده است.

عباسی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده در خصوص زنجیره ارزش راهبردی در یک سال و نیم گذشته، اضافه کرد: امروز اتفاق‌های خوبی در خصوص معرفی محصولات مختلف استان‌ها در قالب زنجیره ارزش رخ داده و اسناد توسعه این بخش‌ها با هدف گذاری‌های سالانه تا حدودی آماده، اما نهایی نشد.

بیشتر بخوانید

نمایش توانمندی‌های صادراتی بام ایران در تهران

وی تاکید کرد: استانداری‌ها و وزارتخانه‌های تخصصی در قالب یک برنامه مشخص و راهبردی بحث زنجیره ارزش را دنبال می‌کنند.

عباسی با تاکید بر اهمیت صنایع تبدیلی در زنجیره ارزش محصولات گفت: در چهارمحال و بختیاری زمینی برای صنایع تبدیلی و فرآوری محصول بادام تخصیص داده شده است.

وی با اشاره به ارقام مختلف بادام و همچنین مرکز تحقیقات قوی در چهارمحال و بختیاری، گفت: با توجه به تأمین زمین انتظار می‌رود در آینده نزدیک این طرح‌ها که موجب ایجاد اشتغال، توسعه منطقه و ایجاد ارزش افزوده می‌شود به نتیجه برسد.

عباسی آبزی‌پروری را از جمله ۱۰ محصول مشخص شده برای تشکیل زنجیره ارزش عنوان کرد و افزود: با وجود مطالعات انجام شده هنوز استانی در کشور به عنوان محور در بخش آبزی‌پروری انتخاب نشده است.

وی با بیان اینکه برای هرکدام از زنجیره‌های ارزش یک سند توسعه تعریف شده است، ادامه داد: چهارمحال و بختیاری یکی از استان‌های نقش آفرین در حوزه آبزی پروری به شمار می‌رود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • تامین زیرساخت‌های صادراتی مهمترین حلقه زنجیره ارزش
  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • بیجار از نبود هتل مناسب رنج می‌برد/ لزوم توسعه زیرساخت‌های فرهنگی
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • ۳۰۰۰خوابگاه متاهلی در کشور در حال ساخت است
  • تدبیر مدیران شهری در تحول زیرساخت‌های بوستان کوهستانی دراک
  • راننده خودرو سبب مرگ پاکبان شد
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • رویکرد دولت سیزدهم توسعه زیرساخت های آموزشی در خارگ است