Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار بوشهر با تاکید بر لزوم تسریع اجرای پروژه شبکه‌گذاری فاضلاب بافت بوشهر گفت: با اتمام شبکه فاضلاب بافت تاریخی، شهرداری بندر بوشهر پروژه‌های مهم زیرساختی به‌ویژه در بخش گردشگری آغاز می‌کند. ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۲ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، سیدنورالدین امیری صبح امروز در بررسی روند اجرای پروژه‌های عمران شهری بوشهر با تاکید بر تکمیل پروژه‌‌ها بر اساس برنامه زمان‌بندی اظهار داشت: طرح‌های عمران شهری در نقاط مختلف بوشهر مورد توجه قرار دارد که روند اجرای برخی از این طرح‌ها تسریع یافته است و بر اساس برنامه زمان‌بندی تکمیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از اجرای مجموعه‌های بازی کودکان در پارک باسیدون و محله تنگک سوم خبرداد و بیان کرد: این مجموعه‌های ورزشی، تفریحی در راستای برگزاری کنگره ملی سرداران و 2 هزار شهید استان بوشهر اجرا شده که نصب آنها همزمان با برگزاری این کنگره ملی در پارک باسیدون بوشهر انجام شد.

شهردار بوشهر با بیان اینکه احداث و توسعه مجموعه‌های ورزشی تفریحی بر مبنای توسعه متوازن از اولویت‌های مدیران شهری است خاطرنشان کرد: اجرای مجموعه ورزشی و وسایل بازی‌های کودکان در پارک باسیدون و تنگک 3 بوشهر در تقویت روحیه و ایجاد شادابی و نشاط نونهالان بسیار مهم و ضروری است.

امیری از آمادگی شهرداری بوشهر برای هر نوع همکاری و سرمایه‌گذاری با بخش خصوصی خبر داد و بیان کرد: با توجه به‌وجود ظرفیت‌ها و قابلیت‌های گردشگری بوشهر برای جذب گردشگر، زمینه مشارکت بخش‌های خصوصی و خیران در توسعه زیرساخت‌های توریستی و گردشگری در بندر بوشهر فراهم شده است.

وی در بررسی روند اجرای طرح‌های عمرانی در بافت تاریخی بوشهر با تاکید بر توسعه زیرساخت‌های عمرانی در این بافت تصریح کرد: بافت تاریخی بوشهر از جهات مختلف دارای ظرفیت‌های مهمی است که توسعه زیرساخت‌ها در ایجاد رونق این بافت مورد توجه قرار دارد.

شهردار بوشهر از اجرای طرح شبکه‌گذاری فاضلاب در بافت بوشهر خبرداد و با تاکید بر تسریع اجرای این پروژه تصریح کرد: با اتمام شبکه فاضلاب بافت تاریخی، شهرداری بندر بوشهر پروژه‌های مهم زیرساختی به ویژه در بخش گردشگری آغاز می‌کند.

بوشهر|بافت تاریخی بوشهر با زیباترین معماری+فیلم شبکه جمع‌آوری فاضلاب بافت تاریخی بوشهر دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد 86 میلیارد تومان برای اجرای طرح فاضلاب در بافت تاریخی بوشهر تخصیص یافت

امیری با بیان اینکه بافت فرهنگی تاریخی بندر بوشهر دارای جاذبه‌های منحصر به‌فرد گردشگری است افزود: در طول سال گردشگران داخلی و خارجی بسیاری از این بافت بازدید می‌کنند که در راستای توسعه زیرساخت‌های آن، با اتمام پروژه ساماندهی فاضلاب بافت تاریخی، شهرداری بندر بوشهر برنامه سنگ فرش  در محلات واقع در بافت تاریخی به سرعت آغاز می‌کند.

انتهای پیام/190/ح

R41363/P1357/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۶۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد

محمد بن سلمان ـ ولیعهد عربستان ـ از توسعه مسجد تاریخی «قُبا» در شهر مدینه، از زمان تأسیس آن در سال اول هجری، خبر داد.

غنی‌سازی تجربه‌های مذهبی و فرهنگی برای زائران و بهبود کیفیت زندگی تحت چشم‌انداز ۲۰۳۰ از جمله محورهای این پروژه اعلام شده است.

این پروژه، مسجد قبا را به همراه ۵۷ مکان تاریخی دیگر گسترش می‌دهد. این امر ارتباط بین این بناهای دیدنی و سایر مکان‌های میراثی را افزایش می‌دهد و یک نقطه تاریخی ایجاد می‌کند که بناهای تاریخی را به نمایش می‌گذارد.

برای این طرح، بودجه یک میلیارد دلاری در نظر گرفته شده و پس از پایان پروژه ظرفیت مسجد قبا به ۶۶ هزار نفر می‌رسد و مساحت آن نیز بالغ بر ۷۲ هزار متر خواهد بود که به بیانی دیگر ۱۰ برابر مساحت کنونی مسجد است.

مسجد قبا نخستین مسجد جهان اسلام است که در بیرون شهر مدینه قرار دارد و در روایت‌ها آمده است که نخستین سنگ‌های بنای آن توسط حضرت محمد (ص) پس از مهاجرت از مکه به مدینه گذاشته شد.

مقام‌های عربستان سعودی در راستای «راهبرد گردشگری کشور»، ‌توسعه چندین پروژه مختلف را آغاز کرده‌اند که از جمله آن‌ها به پروژه «نئوم» ‌(NEOM) می‌توان اشاره کرد که یک کلان‌شهر با بودجه ۵۰۰ میلیارد دلار است. مقام‌های این کشور امیدوارند «نئوم» و دیگر ابرپروژه‌های آنها به قطب گردشگری جهانی تبدیل شود.

گردشگری در واقع ستون «چشم‌انداز ۲۰۳۰» عربستان است که طرحی بلندپروازانه برای مدرن کردن و تنوع بخشیدن به اقتصاد عربستان و کاهش وابستگی آن به نفت به شمار می‌آید، که توسط محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۶ از آن رونمایی شد. هدف از این طرح، تغییر وضعیت پادشاهی نفتی با سابقه نه چندان مناسب در حوزه حقوق بشر به یک مقصد توریستی سطح بالاست.

بر اساس اعلام سازمان جهانی گردشگری، عربستان سعودی در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ افزایش ۵۶ درصدی در تعداد گردشگران ورودی را ثبت کرد. گزارش این سازمان همچنین حاکی از آن است که این کشور در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ به نرخ قابل توجه بازیابی گردشگری با ۱۵۶ درصد در تعداد گردشگران ورودی دست یافته است.

عربستان در کنار تلاش برای افزایش گردشگران سیاحتی، طرح‌های ویژه‌ای را نیز برای ترویج گردشگری مذهبی خود در دستور کار داده است و بر اساس چشم‌انداز ۲۰۲۳ این کشور، ۳۰ مسجد تاریخی در این کشور در برنامه توسعه و مرمت قرار دارند.

دیگر خبرها

  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • بازدید خبرنگاران داخلی و خارجی از بافت تاریخی بوشهر
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر
  • تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای توسعه بافت تاریخی بوشهر