Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالحمید احمدی معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش در گفت و گو با خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص همایش هوای پاک و دستاورد‌های این همایش اظهار داشت: محیط زیست یکی از موضوعات مهم است که امروز در همه جوامع به ویژه در کشور ما مورد توجه است. به دنبال این هستیم تا بتوانیم از راه ورزش و ظرفیت‌های آن به سلامت محیط زیست کمک کنیم و کاری کنیم که ورزشکاران، فدراسیون ها، هیات‌ها و باشگاه‌ها در ترویج فرهنگ محیط زیست پیشگام باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون وزیر ورزش در ادامه گفت: خوشبختانه در سال‌های گذشته اقدامات خوبی انجام شده است. فدراسیون‌ها و باشگاه‌های ورزشی ما در توجه به مسائل زیست محیطی پیشگام و پیشتاز هستند. امیدوارم بتوانیم با آموزش بیشتر این مسیر را به شکل جدی تری دنبال کنیم. باید محیط‌های ورزشی ما پاک باشند و هنگام برگزاری مسابقات و رویداد‌های ورزشی به ملاک‌های محیط زیستی هم توجه شود.

بیشتر بخوانید: انصاری‌فرد: باشگاه‌های ایرانی اگر هم محروم شوند نباید زیر بار تحریم‌ها بروند

احمدی گفت: برای ورزش به هوای پاک نیاز داریم. یکی از چالش‌های ما در این مقطع این است که توصیه کنیم مردم در هوای آلوده ورزش نکنند. این در حالی است که ما باید همیشه مردم را به ورزش تشویق کنیم. امیدوارم شهرداری‌ها کمک کنند تا تردد خودرو‌ها کاهش یابد و همچنین در ساخت و تولید خودروها، بر رعایت استاندارد‌ها توجه شود تا در مقاطعی از سال شاهد آلودگی هوا نباشیم و مردم بتوانند به فعالیت‌های ورزشی بپردازند.  

او درباره تصمیم کمیته مسابقات AFC برای برگزاری بازی تیم‌های ایرانی در زمین بی طرف و نشست وزارت و مدیران باشگاه‌های ایرانی حاضر در لیگ قهرمان آسیا گفت: پیش از این وزارت ورزش و جوانان تمام تضمین‌های لازم برای تامین امنیت رویداد‌های ورزشی که به میزبانی ایران برگزار می‌شود را به AFC داده بود. این تصمیم یک شیطنت از  سوی کمیته مسابقات AFC  است. پیش از این هم با این مشکل مواجه بودیم. به هر حال در AFC برخی کشور‌ها از نفوذ خود استفاده می‌کنند تا تیم‌های ایرانی را از میزبانی محروم کنند.

بیشتر بخوانید: خلیل‌زاده: اگر نظر کمیته اجرایی AFC بازی در کشور ثالث باشد این مسابقات را تحریم می‌کنیم

او گفت: وزارت ورزش و جوانان تلاش می‌کند با استفاده از تمام ظرفیت‌ها مقامات AFC را توجیح کند. ما باید بتوانیم از رویداد‌های ورزشی میزبانی کنیم و نباید با حاشیه سازی برخی کشورها، موقعیت باشگاه‌ها و تیم‌های ورزشی ما تضعیف شود و نتوانیم از حق میزبانی خودمان استفاده کنیم.  

معاون وزیر ورزش در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است تیم‌های ایرانی در لیگ قهرمانان بازی نکنند گفت: انجام چنین کاری به تصمیم جمعی بستگی دارد. با بررسی و در نظر گرفتن تمام جوانب، تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.  

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت ورزش و جوانان فدراسیون فوتبال لیگ قهرمانان آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۱۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حسینی گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

دیگر خبرها

  • تصمیم کمیته انضباطی برای حضور مختاری در تمرینات تیم ملی کشتی فرنگی
  • چهره‌های ورزشی که در ایران مسلمان شدند
  • همه‌چیز درباره سردردهای بعد از ورزش؛ چگونه درمانش کنیم؟
  • برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا
  • مشارکت اجتماعی در حفظ محیط زیست
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • مسابقات آزاد تپانچه نوجوانان؛ احمدی مقام نخست را کسب کرد
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد