Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت های پتروشیمی در آیین معرفی ۱۰۰ بنگاه اقتصادی برتر کشور خوش درخشیدند و امسال نیز توانستند جایگاه خود را در میان شرکت‌های برتر ایران تثبیت کنند.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، بیست و دومین همایش ۱۰۰ شرکت برتر ایران (IMI-۱۰۰) امروز (یکشنبه، ۲۹ دی‌ماه) با حضور بهزاد محمدی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و حجت اله میرزایی، معاون امور اقتصادی و برنامه ریزی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی، محمد باقر عالی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت (صمت) و ابوالفضل کیانی بختیاری، مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی در مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی در این همایش گفت: ۹۴.۶ درصد صادرات کشور مرهون تلاش ۱۰۰ شرکت برتر است که ارزش افزوده‌ای به میزان ۱۱ درصد تولید ناخالص داخلی را ایجاد می‌کنند. مقدار فروش ۱۰۰ شرکت نخست کشور ۳۷ درصد تولید ناخالص داخلی است.

به گفته کیانی، شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس (هلدینگ خلیج فارس)، شرکت پالایش نفت اصفهان، شرکت پالایش نفت بندرعباس، هلدینگ بانک ملت و هلدینگ فولاد مبارکه اصفهان به ترتیب پنج شرکت برتر کشور را تشکیل می‌دهند.

وی یادآور شد: رتبه‌بندی شرکت‌های برتر کشور با هدف تولید و شفاف‌سازی اطلاعات و مشخص کردن میزان اثرگذاری بنگاه‌ها در اقتصاد انجام می‌شود که ۳۳ شاخص از جمله میزان فروش شرکت‌ها برای این رتبه بندی در نظر گرفته شده است.

بر اساس این گزارش، هلدینگ خلیج فارس رتبه نخست میان ۵۰۰ شرکت بزرگ کشور را به دست آورد و حائز رتبه نخست شرکت‌های ایرانی از نظر بیشترین سودآوری شد و با صادرات ۲.۶۸ میلیارد دلاری در جایگاه نخست برترین شرکت‌های ایرانی ایستاد، همچنین به عنوان برترین شرکت از نظر بالاترین رتبه فروش و خلق ارزش افزوده، رتبه دوم بالاترین ارزش بازار و رتبه ششم با بیشترین دارایی‌ها قرار گرفت.

افزون بر هلدینگ خلیج فارس، گروه نفت و گاز پارسیان و مجتمع‌های پتروشیمی لاله، زاگرس، پارس، فن‌آوران ،مارون، امیرکبیر، جم، مبین، آریاساسول، شازند، بازرگانی پتروشیمی، اروند، خارک، شیراز، تندگویان و پلی پروپیلن جم موفق به دریافت رتبه‌های برتر در شاخص‌های مختلف شدند.

بر این اساس، سازمان مدیریت صنعتی همه ساله اقدام به رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران می‌کند. این رتبه‌بندی که ۵۰۰ شرکت بزرگ و تاثیرگذار در اقتصاد کشور را معرفی می‌کند با هدف شناسایی جایگاه بنگاه‌های اقتصادی و گروه‌های صنعتی (رشته‌های مختلف کسب و کار)، گسترش رقابت بین بنگاه اقتصادی و کمک به سیاست گذاران اقتصادی کشور انجام می‌شود.

منبع: شانا

کلیدواژه: شرکت هلدینگ خلیج فارس شرکت برتر شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۱۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه در کمیته بهبود فضای کسب و کار کرمانشاه، آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار استان مطرح شد که بر اساس آن جایگاه کرمانشاه ۹ پله بین استان‌های دیگر ارتقاء یافته است.

به گزارش ایسنا، عبدالوحید محمدی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در اولین کمیته بهود فضای کسب و کار استان در سال ۱۴۰۳، با اشاره به بهبود ۹ پله‌ای جایگاه کرمانشاه از نظر شاخص فضای کسب و کار، گفت: اینکه تنها با دو دهم درصد بهبود شاخص فضای کسب و کار، رتبه استان ۹ پله ارتقاء یافت، بیانگر رقابت تنگاتنگ بین استان‌ها در این خصوص است.

وی ادامه داد: این ارتقاء جایگاه استان زمانی باعث خوشنودی خواهد شد که ادامه‌دار باشد، نه اینکه در فصول آینده جایگاه فعلی را از دست بدهیم.

محمدی بر لزوم همکاری بیشتر همه دستگاه‌ها برای بهبود شاخص فضای کسب و کار استان تاکید کرد تا بتوانیم جایگاه فعلی را باز هم ارتقاء دهیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه یکی از عواملی که به نظر می‌رسد به کمک بهبود فضای کسب و کار استان آمده را رونق پرداخت تسهیلات اشتغالزایی از سوی بانک‌ها در فصل پاییز عنوان کرد.

وی با بیان اینکه تامین مالی از بانک‌ها عامل بسیار مهمی در شاخص فضای کسب و کار استان است که چندان هم در اختیار ما نیست، گفت: متاسفانه کرمانشاه استانی کم درآمد است و این پایین بودن منابع بانک‌ها منجر به عدم توانایی در پرداخت تسهیلات می‌شود.

محمدی همچنین بر لزوم هزینه کرد حداقل ۵۰ درصدی منابع بانک‌های کرمانشاه، خصوصا بانک‌های خصوصی در داخل استان تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، آرش میرانی رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های اتاق بازرگانی کرمانشاه نیز در این نشست که عصر دیروز(پنجم اردیبهشت) برگزار شد، گزارشی از آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار استان مطرح کرد و با بیان اینکه شاخص فضای کسب و کار به صورت فصلی و سالانه توسط اتاق بازرگانی پایش می‌شود، گفت: در این پایش ۷۰ مولفه شامل ۴۲ مولفه آماری و ۲۸ مولفه پیمایشی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

وی آخرین آمار منتشره شاخص فضای کسب و کار را مربوط به پاییز ۱۴۰۲ دانست که کرمانشاه با عدد شاخص فضای کسب و کار ۵.۹ در جایگاه یازدهم کشور به صورت مشترک با دو استان دیگر قرار گرفته و نسبت به میانگین کشور نیز وضعیت مساعدتری دارد.

میرانی از بهبود جایگاه کرمانشاه در شاخص فضای کسب و کار نسبت به فصل قبل یعنی تابستان ۱۴۰۲ خبر داد و عنوان کرد: در تابستان ۱۴۰۲ با عدد شاخص فضای کسب و کار ۶.۱۷ در جایگاه ۲۰ کشور قرار داشتیم و وضعیت کرمانشاه نسبت به میانگین کشوری نامساعدتر بود.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های اتاق کرمانشاه غیرقابل پیش‌بینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات، دشواری تامین مالی از بانک‌ها و بی‌ثباتی سیاست‌ها و قوانین و مقررات را سه عامل مهم مخل فضای کسب و کار در کرمانشاه در فصل پاییز ۱۴۰۲ عنوان کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • ارس مقام اول کشور در بین مناطق آزاد و اقتصادی کشور را کسب کرد
  • جایگاه ایران را در عرصه نبرد فرهنگی و اقتصادی تثبیت کنیم/ مسئولان از تولید ملی حمایت کنند
  • مدیران باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • مدیریت باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد
  • رتبه برتر سازمان منطقه آزاد اروند در حوزه های عمران، حقوقی و فرهنگی
  • بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه
  • امضای اسناد و تفاهم‌نامه‌های مشترک میان ایران و سریلانکا
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش